レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fantastisk kundeservice! Der var en uventet udfordring med min ordre efter levering - og selvom det ikke havde noget direkte med Vintagekeeping at gøre (udfordringen var ikke deres skyld), så gik de '... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Vintage keeping har alt til vin. Anbefaler deres StandArt vinglas. Modtog et glas hvor foden havde en skade, kontaktede derfor virksomheden. God hjælp og hurtig service. Glasset blev ombyttet ude... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Vi bestilte nogle fine vinglas hos VintageKeeping, som vi kunne få til en god og bedre pris end andre steder, vi havde kigget. Vi var dog en lille smule ængstelige ved at de fine og skrøbelige glas sk... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Skulle igen bruge halsmærkater til mine vine - og igen var det VintageKeeping jeg bestilte hos. Betalte - og næsten inden jeg havde "talt til ti" var ordren ankommet til afhentning!. Det var ganske... もっと見る

企業情報

1. イベント・エンターテインメント

さまざまな外部ソースから提供された情報

VintageKeeping er Skandinaviens førende leverandør af vinskabe, vinreoler og vinkøleanlæg.

4.9

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

God og hurtig service.

God og hurtig service.

Produktet levede helt op til vores forventninger.

2026年5月29日

Kære Lene

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse. ⭐

Det glæder os meget at høre, at du oplevede både god og hurtig service, og at produktet levede helt op til jeres forventninger. Det betyder meget for os at få sådan en positiv tilbagemelding.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi håber at kunne hjælpe jer igen i fremtiden.

5つ星のうち5の評価

God sparring ved valg af vinreol.

God sparring ved valg af vinreol.
Flotte og gode materialer.
Let at samle ud fra medfølgende vejledning.

2026年4月14日

Hej Henrik

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med både sparringen omkring valg af vinreol, den hurtige levering og kvaliteten af materialerne.

Vi lægger stor vægt på, at vores produkter både er flotte, funktionelle og nemme at samle – så det er dejligt at høre, at vejledningen gjorde monteringen let for dig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og rigtig god fornøjelse med vinreolen!

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og godt emballeret.

2026年3月15日

VintageKeeping からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse! ⭐

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede både hurtig levering og god emballering – det betyder meget for os.

Vi håber, du bliver lige så tilfreds med dit køb, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

God oplevelse, flot produkt

Købte “Eksklusiv champagne køler CAPRI i rustfri stål og hammerslået udvendig”. Super hurtig effektiv levering, produkt flottere end (store) forventninger. God oplevelse

2026年3月14日

Tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at champagnekøleren levede op til – og endda overgik – dine forventninger. Det betyder meget for os at vide, at både produkt og levering lever op til det, vi stræber efter.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi håber, du får stor glæde af din champagnekøler🥂🍾!

Lige til

Købt og sendt samme dag, fik det inden for 2 dage

intet issue på nogen fronter og det er overall søde mennesker de har derinde.

2026年3月2日

VintageKeeping からの回答

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse⭐️🙏🏻.

Vi er virkelig glade for at høre, at både levering og hele oplevelsen levede op til dine forventninger.

Hurtig ekspedition og en god kundeoplevelse er noget, vi vægter højt – så det betyder meget for os, at det også er det, du oplever.

Og tak for de pæne ord om vores team – det er noget, vi er ekstra stolte af 💛

Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at byde dig velkommen igen.

Mvh Tina fra Team VintageKeeping A/S

5つ星のうち5の評価

Super service. Varer blev leveret hurtigt og super godt og sikkert pakket ind. Handler gerne der igen.

2026年3月25日

VintageKeeping からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! ⭐️

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse – både med leveringen og indpakningen.

Vi gør os umage for, at alt når sikkert og hurtigt frem, så det er dejligt at vide, det bliver værdsat.

Du er altid mere end velkommen tilbage.

Tina fra Team VintageKeeping A/S☀️

Meget tilfreds

Meget tilfreds. Altid meget grundig forklaring om produkterne. Super kundeservice.

2026年3月3日

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplever både grundige forklaringer på vores produkter og god kundeservice.

Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at hjælpe dig igen fremover. 😊

5つ星のうち5の評価

Fast friendly service- quality product

2026年2月1日

Thank you so much for your 5-star review! ⭐

We’re very happy to hear that you experienced fast and friendly service and that you’re satisfied with the quality of the product.

Thank you for taking the time to share your experience – it truly means a lot to us. We hope to assist you again in the future!

Best regards

Tina // Team VintageKeeping A/S

5つ星のうち5の評価

Topklasse produkter og god vejledning.

2026年1月7日

Kære Tim

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse her på Trustpilot🌟🙏🏻!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du både er tilfreds med produkterne og den vejledning, du har fået. Vi gør os umage for at levere kvalitet hele vejen rundt – både i det, vi sælger, og den rådgivning vi giver.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på!

Ha' en dejlig dag ☀️

Super service som altid

De skrøbelige varer blev sendt meget forsvarligt pakket ind og ankom på det aftalte tidspunkt. Super service som altid!

2026年1月22日

Kære Jesper

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! ⭐

Det betyder rigtig meget for os at høre, at dine skrøbelige varer kom sikkert frem og til tiden. Vi gør os altid umage med indpakningen – især når det gælder de mere delikate ting – så det glæder os, at det blev bemærket.

Vi ser frem til at hjælpe dig en anden gang.

Rigtig dejlig dag☀️.

Quick delivery.

2026年1月19日

VintageKeeping からの回答

Thank you so much for your 5-star review🌟!

We’re happy to hear that your order arrived quickly. We truly appreciate your support🙏🏻.

5つ星のうち5の評価

Købte vinskab for 12 år siden der…

Købte vinskab for 12 år siden der stadig bare spiller.
Køber lidt småting engang imellem. Det spiller hver gang og varen kommer hurtigt.

2026年2月9日

Kære Ole

Tusind tak for de 5 stjerner og for at dele din oplevelse 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at dit vinskab stadig spiller efter 12 år – det er præcis den holdbarhed og driftssikkerhed, vi stræber efter.

Tak fordi du vender tilbage til os igen og igen, og for de pæne ord om både service og levering.

Det sætter vi stor pris på 🍷

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og godt produkt

Hurtig levering og godt produkt, som var en special proptrækker til gamle propper. Virker fint.

2026年1月5日

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det glæder os virkelig at høre, at den specialdesignede proptrækker fungerer godt til gamle propper og at leveringen var hurtig.

Rigtig god fornøjelse med den.

Super fede vinglas

Super fede vinglas, alt gik super fint og gnidningsfrit.

2025年12月18日

VintageKeeping からの回答

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse, Ditte🌟!

Hvor er vi glade for at høre, at du er tilfreds med vinglassene, og at hele forløbet gik nemt og gnidningsfrit.

Rigtig god fornøjelse med dem – og velkommen igen hos os.

Nem og hurtig gennemførelse

Nem og hurtig gennemførelse. Havde bestilt en vinreol som gave og den kom samlet hvilket var fantastisk. Kan anbefale

2025年12月12日

Kære Thea

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse 🌟 og for de pæne ord.

Det glæder os meget at høre, at bestillingen gik nemt og hurtigt – og at den samlede vinreol var en fordel, især når det var en gave.

Tak for anbefalingen, og du er altid meget velkommen igen.

5つ星のうち5の評価

Flot produkt og god service

2025年12月15日

Kære Carina

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse 🌟 og de pæne ord om både produkt og service. Det sætter vi stor pris på🙏🏻.

Du er altid meget velkommen igen.

5つ星のうち5の評価

Meget hurtig betjening,og produkterne…

Meget hurtig betjening,og produkterne var en julegave som modtageren blev glad for

2025年12月24日

Kære Lilly

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐️

Hvor er det dejligt at høre, at julegaven blev taget godt imod, og at du var tilfreds med den hurtige betjening.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os.

fin og hurtig service

fin og hurtig service

2025年12月8日

Kære Sussanne

Tusind tak for din feedback 🌟

Det glæder os, at du var tilfreds med både service og levering.

Nem at bestille

Nem at bestille. Super service, øjenkontakt med det samme. Blev mødt med smil og fik hjælp til at få varerne i bilen 👍. Kan varmt anbefales.

2025年12月10日

Kære Kai

Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede både nem bestilling og god service hos os. Vi lægger stor vægt på personlig betjening og hjælpsomhed – så det er dejligt, at det blev bemærket.

Tak for anbefalingen, og du er altid meget velkommen igen!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。