Deze mensen zitten boven op de bestelling gewoon te kijken de gehele dag waarmee en wanneer ze te hulp kunnen schieten.Nix is teveel! Geloof me snelle reactie meedenken ! En zij vriendelijk de beste... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Correcte bezorging. Zeer snel! Dringend verzoek...zeer zuinig op m'n gegevens zodat niet alles op straat komt te liggen zoals momenteel bij Bol.com...verschrikkelijk! Ben bezorgd.
Vitaminstore is sinds 1998 de gezondste retailer van Nederland. Met een professioneel team met een achtergrond in sportvoeding, voedingssupplementen en natuurlijke cosmetica probeert Vitaminstore haar klanten altijd een eerlijk en bewust advies te geven omtrent hun voeding en uiterlijke verzorging. Lees het verhaal achter Vitaminstore: https://www.vitaminstore.nl/service/over-vitaminstore
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

Diakenhuisweg 9, 2033AP, Haarlem, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
De levering duurde eigenlijk te lang. Na een paar dagen contact opgenomen en gemeld dat we met vakantie gingen. Ze vroeg de datum van thuiskomst en, heel leuk, 2 dagen na thuiskomst werd het pakketje bezorgd! Top!
Correcte bezorging. Zeer snel!
Was zeer goed ingepakt! Per mail wordt jij ook op de hoogte gebracht voor de verzending.
Snelle levering, goeie kwaliteit.
Jammer dat de Solgar vitamines e.d. nest prijzig zijn.
Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Snelle verzending
Altijd goede ervaring. Online, maar ook in de winkel op de Nieuwendijk.
Goede betrouwbare informatie! Attent personeel van de Kinkerstraat. Maar de vitaminen zijn heel duur. Bij de Vitaminstore heb ik het gevoel dat de vitaminen puur zijn. Ik ga al langer dan 20 jaar naar de Vitaminstore. Jammer dat ze weg zijn uit Osdorp. Gelukkig kan ik online bestellen.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã