ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 94ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Ga hier nooit heen, voor het aanmeten van een MRA a 1000.- kan alles qua tijdstip maar als je een controle afspraak nodig hebt,omdat die niet goed zit en je werkt, kan je onmogelijk een einde middag afspraak krijgen.Omdat ze aansluitend moeten plannen dat zegt genoeg,ze krijgen de agenda dus niet vol en dat is niet gek met zulk personeel!!
ze zijn onbeschoft aan de telefoon en als je naar de leidinggevende vraagt,zijn ze dit opeens zelf!
Via het ziekenhuis kan je ook aan een MRA komen en is er wel service!
En ze reageren op iedereen met dit standaard antwoord,mail was allang verstuurd maar geen reactie!!!

VIVISOL Nederland ããã®åç
alle vragen gesteld via Ziekenhuis keurig afgehandeld.
mijn vragen ook netjes afgehandeld.
medewerker die apparaat kwam langsbrengen met tekst en uitleg heeft zijn werk prima gedaan,

VIVISOL Nederland ããã®åç
Zeer slechte service en communicatie. Als je belt sta je een uur in de wacht. Op de chat beantwoorden ze niet alle vragen. Ik heb nog nooit een medisch hulpmiddel bedrijf mee gemaakt die zo slecht werkt en het woord oplossen staat in hun woordenboek
Op de site staat dat ze binnen 5 dagen reageren op een klacht. Denk dat het 5 jaar moet zijn .

VIVISOL Nederland ããã®åç
Vanaf moment 1 al heel fijn contact gehad met de mensen van Vivisol. Vriendelijk personeel, fijne service en na mijn idee heel goed bereikbaar. Nadat ik een probleem had met de grote van mijn CPAP masker is er gelijk een nieuwe toegestuurd. Wat mij betreft een top bedrijf en ik slaap heerlijk!

VIVISOL Nederland ããã®åç
Vivisol doet zijn werk niet. Door Ziekenhuis Amstelland is op 12 februari een brief met de foto van de kaak van patiënt verzonden naar Vivisol. Vivisol zegt niets te hebben ontvangen. Op 18 februari heeft Vivisol een herinnering verzonden aan Ziekenhuis Amstelland met de vraag waar de foto bleef. Deze email is niet ontvangen door Ziekenhuis Amstelland. Hierdoor ligt de vervaardiging van de MRA Beugel al meer dan een maand stil. Vivisol heeft na 18 februari niets ondernomen om de productie van de beugel op te starten. Wat een slechte interne organisatie en wat een ongeïnteresseerd bedrijf. Wij zouden zeker niet met deze club in zee gaan.

VIVISOL Nederland ããã®åç
Ik had aangegeven dat mijn cpap al 7 jaar en 7 maanden oud is en dat er maar 5 jaar voor staat, misschien iets langer. Ze geven aan dat na 5 jaar de kwaliteit van het apparaat minder wordt dus heb om een nieuw apparaat gevraagd, maar dat krijg ik niet wel een nieuw waterbakje en klepje van het filter, want dat was afgebroken. Ik heb toen een mail gestuurd dat ik mijn gezondheid belangrijker vind en daarom dan zelf wel een nieuwe aanschaf. Heb daar nog geen antwoord op gehad. Heb onmiddellijk zelf al een nieuwe besteld.

VIVISOL Nederland ããã®åç
Ik heb de AirTouch N30i besteld, maar kreeg een AirFit geleverd. Toen ik hierover belde om dit op te lossen, kreeg ik geen normale hulp maar een hele preek over protocollen en allergieën.
Ik heb uitgelegd dat ik uitslag en jeuk in mijn gezicht heb gekregen door het stofgedeelte van mijn huidige masker, maar de medewerker bleef volhouden dat dit âniet door het masker kan komenâ en dat de AirTouch âgeen verschil maaktâ.
Dat bepaal ik toch echt zelf, ik ervaar de klachten namelijk. Uiteindelijk kwam er geen oplossing en werd ik totaal niet serieus genomen.
Zeer teleurstellende en onprofessionele klantenservice.
Update 19-03
Ben gebeld door de klantenservice en goede uitleg gekregen hoe het zit, zo hoort het. Sterren aangepast.

VIVISOL Nederland ããã®åç
Een chauffeur die meedenkt, als het mijn werknemer was gaf ik hem opslag en veel. Alex hartelijk dank. Een voorbeeld voor alle chauffeurs in Nederland, ze moesten hem een lintje geven.

VIVISOL Nederland ããã®åç
Slecht / niet bereikbaar. Heel lang wachten aan de telefoon uiteindelijk opgehangen en via de mail gestuurd. We proberen binnen 4 werkdagen te beantwoorden. Nee dus. Problemen met het masker en heb nog steeds geen inlog gegevens voor Mijn vivisol.nl. Als je een afspraak krijg toegestuurd staat er dat je die eventueel online zelf kan verplaatsen, dan krijg je echter alleen dezelfde datum en tijd te zien.

VIVISOL Nederland ããã®åç
Ze plannen zelf 1 datum in en als je de desbetreffende dag niet kunt kom je weer op de wachtlijst wat weer 2 maanden duurt. Belachelijk dat er niet telefonisch een afspraak te maken is. Verder heeft de medewerker ook geen begrip hiervoor en zegt dat je maar gewoon weer moet wachten op een nieuwe datum. Als je dan eventueel weer niet kan kost het je weer 2 maanden en ben je een half jaar verder
Sinds jaren klant bij Vivisol, altijd contact via de telefoon, nooit enige problemen gehad ivm wachttijd. Atijd keurig en snel geholpen met bestellingen,vragen,hulp met aanpassingen C-PAP ed

VIVISOL Nederland ããã®åç
Ik wil ook reageren na al die negatieve reacties.
Ik deel die gelukkig niet.
Inderdaad moet je soms lang wachten aan de telefoon maar wordt vervolgens keurig te woord gestaan
Ook heb ik al drie keer iets toegestuurd gekregen en had het de andere dag al in huis.
Ze denken echt met je mee.
Jammer dat veel mensen een negatieve ervaring hebben.
Ik ben zeer tevreden ook toen ik mijn C-PAP apparaat mee kreeg.
Vriendelijke dame die alles keurig uitlegde.

VIVISOL Nederland ããã®åç
Belabberde customer service. Telefonisch niet bereikbaar.

Slechte communicatie niet bereikbaar

VIVISOL Nederland ããã®åç
Niemand te bereiken 45 min in de wacht daarna telefonisch maar verbroken.
Code voor de jaarlijkse bestelling word niet teruggestuurd.
Word tijd dat deze organisatie word aangepakt wel de centen beuren maar geen service bieden.

VIVISOL Nederland ããã®åç
EXTREEM slechte bereikbaarheid, zowel per telefoon als per chat !! (en dit keer op keer !!)

VIVISOL Nederland ããã®åç
Hele slechte bereikbaarheid. Lange wachttijd zowel telefonisch als via de chat.
Ik heb vorig jaar mijn adres gewijzigd en stond nu weer 33 minuten in de wacht omdat het blijkbaar niet is aangepast.
Adres/gegevens wijzigen kan alleen telefonisch en onder werktijd. Ik heb de verbinding verbroken en een klacht gemaild naar klacht@vivisol
Niet meer van deze tijd dat dit zo omslachtig moet.

VIVISOL Nederland ããã®åç
Betere bereikbaarheid.. ik zie dat er veel klachten zijn maar er wordt hier niet op geacteerd. Er zou bv een terugbelverzoek ingesteld kunnen worden oid. Jammer

VIVISOL Nederland ããã®åç
Vivisol is een behoorlijk chaotisch bedrijf. Ik heb er nu ongeveer zes maanden ervaring mee. Als ik bel, word ik vaak tien minuten in de wacht gezet en dan hangen ze gewoon op. Toen ik eindelijk een afspraak telefonisch kon maken, stuurden ze me later een e-mail met de verkeerde datum, dus moest ik opnieuw bellen. Ik krijg nooit dezelfde persoon te spreken of zie dezelfde tandarts twee keer. De eerste tandarts die ik zag, dacht dat ik mijn lengte en gewicht verkeerd had doorgegeven, maar hij had geen meetlint of weegschaal om te controleren dat wat ik zei klopte. Ze hebben slaapsensoren in de verkeerde maat opgestuurd, maar ze zeggen dat ik het slaaponderzoek moet doen. Vervolgens zeggen ze dat de gegevens onbruikbaar zijn en dat ik toch een tweede slaaponderzoek moet ondergaan. Toen ik het mondapparaat kreeg, deed het zo'n pijn dat ik er 's nachts wakker van werd. Dit is een belangrijke bijwerking die al vroeg in het proces met patiënten besproken moet worden. Na vijf nachten pijnlijke slapeloosheid en steeds gevoeliger wordende tanden ben ik gestopt met het gebruik van het apparaat. Nu wacht ik weer op een telefoontje, een afspraak die drie weken geleden is ingepland. Ze beweren nu dat mijn telefoonnummer niet werkt, terwijl zij en iedereen me de afgelopen zes maanden wel op dat nummer hebben gebeld. Tot nu toe heb ik heel veel tijd, geld en energie gestoken in een apparaat dat mijn slaap verslechtert en tandpijn veroorzaakt.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã