Ik werd netjes te wordt gestaan, wisten precies wat ik bedoelde en het werd netjes en snel geleverd! Daarbij werd er voor de volgende keren gelijk de datum aan gegeven, voor de volgende bestelling.

äŒæ¥ãåçããŸãã
Jullie zijn altijd goed te bereiken en terzake kundig. Hulpmiddelen volgens afspraak correct opgestuurd. Ik ben er heel tevreden mee.
äŒæ¥ãåçããŸãã
via mijn bestellingen bij mediq heb ik mij laatste bestelling herhaald, maar de hoeveelheid moet je aanpassen wat ik over het hoofd heb gezien. ik heb daarover gebeld ,de overige bestelling word nagel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mediq heeft zeer goed personeel en klantgericht . Wat ik ook nodig heb ze leveren vaak 99% de andere dag al of het nu wondverzorging is of diabetes middelen en altijd even vriendelijk .
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Elke dag vertrouwen miljoenen patiënten en zorgprofessionals op de betrouwbare levering van medische hulpmiddelen, verpleegartikelen en innovatieve zorgoplossingen door Mediq. Al meer dan 125 jaar zijn wij een toonaangevende en deskundige partner voor patiënten, zorgverleners en zorgverzekeraars in Nederland en daarbuiten.
Met ruim 2.500 toegewijde medewerkers in 13 Europese landen werken we samen aan het verbeteren van zorguitkomsten, het verhogen van patiënttevredenheid en het betaalbaar houden van de gezondheidszorg.
Mediq â At the heart of healthcare
Diabeteszorg Continentiezorg Stomazorg Luchtwegzorg Medische voeding Infuustherapie Wondzorg
ð Snel hulp of persoonlijk contact nodig?
Gebruik ons contactformulier of ga naar mediq.nl/contact. Wij helpen u graag verder.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Rijnzathe 10, 3454 PV, Utrecht, ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
verschrikkelijke klantenservice laten dingen bezorgen op dagen dat mensen niet thuis zijn en als je dat wilt veranderen geven ze niet thuis en zeggen ze dat het al verzonden is .. nog geen uur na de machtiging is afgegeven... klopt niet

Mediq ããã®åç
Mediq levert een snelle service en is goed bereikbaar. Helaas zijn sommige processen onduidelijk en weinig inzichtelijk.

Mediq ããã®åç
Uitstekend bedrijf hele goede producten snelle levering compliment waard echt een aanrader.

Mediq ããã®åç
Medewerkers zijn heel vriendelijk en helpen goed.
Ook bij het sturen van een e-mail krijg ik een vriendelijk en duidelijk antwoord.

Mediq ããã®åç
Het is makkelijk om via media iets retour te sturen.

Mediq ããã®åç
Ik had een zeer fijne hulp aan de telefoon voor het verdere verloop van onze benodigheden .

Mediq ããã®åç
Flexibiliteit, wat betekent dat u graag een behandeling op feestdagen wilt geven en prioriteit geeft aan chronische ziekten

Mediq ããã®åç
De afgesproken hulpmiddelen kunnen digitaal besteld worden en worden prompt en correct afgeleverd. Ter zake kundig en meelevend personeel is makkelijk telefonisch bereikbaar

Mediq ããã®åç
Ondanks mijn verkeerde aansturing heeft de medewerkster adequaat en snel, oplossend gehandeld.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã