Borg World BV レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Super service, 10/10! Ik had een bosmaaier gekocht en alles netjes volgens de voorschriften en handleiding gedaan. Helaas kreeg ik de bosmaaier niet gestart. ’s Avonds heb ik Borg een bericht g... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Ik heb een benzinebosmaaier 52 cc gekocht bij Borgworld. Om te beginnen, zat een los boutje tussen schoep die koeling geeft, bijna alles kapot. Touwtje om motor aan te trekken knapt. En nu is de veer... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

Redelijk snel bezorgd maar helaas product beschadigd door transport. Alleen sorry en daat moet je ‘t maar mee doen

5぀星のうち5の評䟡

Bij Borg World b.v. een elektrische grastrimmer/borstel gekocht. Had hem eerst bij een bekende onlineshop gezien. Daar stond het BOL van lovende reacties over deze (bos)maaier. Direct bij Borg kopen w... もっず芋る

䌁業情報

1. 工具店
  2. 建蚭機械・機噚店

圓該䌁業による蚘述

Borg World is opgericht in het jaar 2010 en is begonnen als doe-het-zelf winkel in het hart van de Alblasserwaard en heeft al vele trouwe klanten in de Drechtsteden en daarbuiten. In 2012 zijn wij gestart met internetverkoop en leveren inmiddels vele orders per maand uit aan particulier en bedrijf. Ons assortiment bestaat uit ruim 2500 soorten producten. Het merendeel hiervan hebben wij ook op voorraad in onze vestiging. U kan deze producten naast het online bestellen ook in de vestiging afhalen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 60ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Grasmaaier gekocht en levering ging

Grasmaaier gekocht en levering ging prima. Echter toen het product kapot ging was de heer Borg erg afstandelijk en wilde wel helpen door een nieuwe bout op te sturen of te vragen of we zelf de carburateur konden vervangen. Uiteindelijk ontvingen we een dhl verzendbewijs dat we de grasmaaier konden opsturen via een dhl punt. Twee weken later echter in dezelfde verpakking ongerepareerd retour gekregen. Bij klachten geeft de heer Borg aan ( neem aan dat dit de eigenaar is) dat ik maar naar de consumentenbond moet gaan. Heel vervelend allemaal. Voordeelshop is duurkoop helaas. Ik zal nooit meer iets kopen bij voordeelshop online.

2025幎11月11日
自発的なレビュヌ

gewoon weg top

Snelle verzending van mijn bestelde aggregaat.
Correct afgehandeld , juiste informatie product. was eerst terug houdend om te bestellen maar de gok gewoon genomen en moet zeggen gewoon weg top dus bestel hier gewoon .

2025幎12月22日
自発的なレビュヌ

Uitpakken en verzenden

De sterren zijn voor de afhandeling na betaling (snelheid) en de handleidingen en benodigdheden die bij het produkt zaten. Ik heb de bosmaaier want daar hebben we het over nog niet gestart en dus gebruikt daar kan ik dan ook nog niks over zeggen.

2025幎10月29日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス