God erfarring med skolen Jeg kan pÃ¥ baggrund af mine erfaringer give denne skole min klare anbefaling. Undervisningen er prÊget af hÞj faglighed og stor hjÊlpsomhed fra lÊrernes side. SÊrligt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Min oplevelse pÃ¥ VUC Lyngby var desvÊrre langt fra positiv. Jeg fÞlte mig ikke hÞrt eller stÞttet, hverken af studievejledningen eller ledelsen. Kommunikation var uklar, og beslutninger blev truffet... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg forstÃ¥r ikke hvorfor folk har givet den institution, en sÃ¥ ringe karrakter. Jeg har tidligere prÞvet at fÊrdiggÞre min HF pÃ¥ KÞbenhavns gymnasium men kunne ikke rigtig fÃ¥ den hjÊlp eller de... ãã£ãšèŠã
Imponeret VUC er et sted hvor den daglig administrationikke snakker sammen. Det ene Þjeblik bliver man meldt ud den nÊste er man pÃ¥ holdet. Og det er ikke fÞrste gang denne "hoved ved ikke hvad rÞven... ãã£ãšèŠã
VUC Lyngby tilbyder uddannelse pÃ¥ alle niveauer. Vores engagerede lÊrere underviser elever og kursister pÃ¥ HF, FVU (Forberedende Voksenundervisning), AVU (9.-10. klasse) og OBU (ordblindeundervisning). Vi dÊkker et bredt geografisk omrÃ¥de â Ballerup, Gentofte, Gladsaxe, Herlev og Lyngby-TaarbÊk. Vi arbejder ud fra kernevÊrdierne bÊredygtighed, empowerment og diversitet.
Nybrovej 114, 2800, Kgs. Lyngby, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
God erfarring med skolen
Jeg kan på baggrund af mine erfaringer give denne skole min klare anbefaling. Undervisningen er prÊget af hÞj faglighed og stor hjÊlpsomhed fra lÊrernes side.
SÊrligt matematiklÊreren (Lars) bÞr roses, fordi han lykkes med at lÊrer eleverne komplekst stof på en forståelig og motiverende måde.
Mit eneste kritikpunkt er kantinen, hvis priser er for hÞje og minder mere om en kiosk end en egentlig kantine. Varme retter som fx dagens ret, pomfritter eller mere studievenlige priser savnes.
Det Êndrer dog bestemt ikke på, at skolens lÊrere skaber stor vÊrdi til stedet og gÞr skolen rigtig anbefalelsesvÊrdigt.
Normalt skriver jeg ikke anmeldelser, men jeg blev selv påvirket af nogle af kommentarerne herinde fÞr skolestart. Da jeg slet ikke kan genkende det billede, der bliver tegnet, har jeg valgt at dele min egen oplevelse

VUC Lyngby ããã®åç
Rigtig god skole hvor kursister får den rette hjÊlp og god undervisning.
Min oplevelse på VUC Lyngby var desvÊrre langt fra positiv. Jeg fÞlte mig ikke hÞrt eller stÞttet, hverken af studievejledningen eller ledelsen. Kommunikation var uklar, og beslutninger blev truffet uden ordentlig dialog.
MiljÞet fÞltes utrygt og ufleksibelt, og jeg stod ofte alene med mine udfordringer. Jeg kan desvÊrre ikke anbefale skolen.

VUC Lyngby ããã®åç
VUC Lyngby har desvÊrre vÊret den mest skuffende skoleoplevelse, jeg nogensinde har haft. Skolen er prÊget af dårlig kommunikation, manglende stÞtte og en generel mangel på respekt for kursisterne.
Studievejlederne virker mere optagede af at fastholde deres egne holdninger end at lytte til de studerende. Når man forsÞger at forklare sin situation eller beder om hjÊlp, bliver man ofte ikke taget alvorligt. Dette gÊlder isÊr i forbindelse med vejledningssamtaler og sagsbehandling, og det skaber en usund og utryg stemning på skolen.
Min oplevelse med rektor var sÊrligt ubehagelig. Uden nogen reel forklaring blev jeg bortvist fra skolen via en kortfattet mail, selvom jeg blot havde forsÞgt at beskytte mig selv i en vanskelig situation. Der blev ikke taget hensyn til, hvordan jeg havde det, og jeg fÞlte mig på intet tidspunkt mÞdt med forståelse :(
Alt i alt kan jeg pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefale VUC Lyngby til nogen. Det er en skole, hvor fejl gentager sig, hvor kursister mister motivationen, og hvor man som menneske ikke bliver mÞdt med respekt â og det er ikke kun min oplevelse, men noget jeg har hÞrt fra mange andre, der gÃ¥r pÃ¥ VUC Lyngby.

VUC Lyngby ããã®åç
Jeg synes, rektoren var uretfÊrdig overfor både mig og en anden klassekammerat. Ikke nok med at hun ringede til mig i min ferie, så var hendes tone ikke sÊrlig venlig. Hun ringede på baggrund af en anmeldelse, jeg havde lavet, hvor jeg kritiserede vicerektoren. Men hun ringede ikke for at lytte til mine frustrationer eller forstå, hvorfor jeg skrev det, jeg gjorde. I stedet valgte hun at forsvare vicerektoren og gav mig en skriftlig advarsel, samtidig med at hun fokuserede på mit fravÊr. Jeg fÞler, at hun brugte mit fravÊr som en undskyldning for at give mig en advarsel, selvom jeg kort forinden havde fået en skriftlig advarsel for det samme. Jeg mener, der burde gå lidt mere tid, så man kan få mulighed for at vise, at ens fravÊr falder, fÞr man modtager en ny advarsel.
Jeg fÞler, at hun reagerede på min anmeldelse, hvor jeg gav skolen én stjerne, og som hun opfattede som en offentlig kritik af vicerektoren. Hun nÊvnte også, at mine lÊrere ikke mente, at jeg opfÞrte mig ordentligt i timerne. Men da jeg talte med en af de lÊrere, hun nÊvnte, sagde denne lÊrer, at min adfÊrd i klassen var blevet markant bedre siden starten af skoleåret, hvor der var lidt drama i klassen. Rektoren skrev fÞlgende til min Trustpilot kommentar
Derfor vil jeg gerne invitere dig til et personligt mÞde, hvor der er ro og tid til, at jeg kan lytte til dine frustrationer. På den baggrund kan vi forhåbentlig tale os frem til en god fÊlles forståelse.
Men da hun ringede, var det ikke for at lytte til mine frustrationer, men for at påtale min adfÊrd. Jeg fÞler, at hun misbrugte sin magtposition, og det var en meget grÊnseoverskridende oplevelse. Hvis jeg havde haft muligheden, ville jeg have givet denne skole nul stjerner.

VUC Lyngby ããã®åç
Synes virkelig Erik Skov dansk lÊren og Freja fra Engelsk B fortjener 5 stjerner âïž âïž âïž âïž âïž
Hilsen Demi fra HF enkeltfag

VUC Lyngby ããã®åç
Jeg tog online og normal enkeltfag pÃ¥ lyngby VUC og har aldrig fÞlt mig sÃ¥ svigtet pÃ¥ et uddannelsessted. Jeg er tidligere blevet bedÞmt en virkelig dygtig elev og jeg gÃ¥r meget op i at lÊre og forstÃ¥. Under forlÞbet blev jeg ogsÃ¥ bedÞmt godt og efter en udmÊrket eksamensprÊsentation og samtale, fÃ¥r jeg en meget uventet karakter, som slet ikke stemmer overens med de tidligere bedÞmmelser. Den bliver begrundet med at jeg skulle bruge lidt flere fagtermer og lavede enkelte sproglige fejl. I mit andet fag var jeg den eneste i min vennegruppe der bestod efter ugevis af fÊlles Þvning - det er utroligt. Og jeg vil slet ikke snakke om de skriftligeâŠ

VUC Lyngby ããã®åç
Jeg fÞler mig nÞdt til at udtrykke min bekymring over, hvordan ledelsen pÃ¥ skolen hÃ¥ndterer relationerne med eleverne, isÊr i forhold til den forskelsbehandling, der til tider synes at eksistere mellem indvandrere og danske elever. Jeg har i flere tilfÊlde oplevet, at indvandrere bliver behandlet anderledes â og ofte uretfÊrdigt â sammenlignet med deres danske medstuderende. Dette skaber en fÞlelse af ulighed og manglende retfÊrdighed, som pÃ¥virker bÃ¥de den enkelte elev og skolemiljÞet som helhed.
Der er situationer, hvor indvandrere bliver mÞdt med strengere sanktioner eller en mere kritisk holdning, selv når de handler på samme måde som danske elever. Denne forskelsbehandling kan skabe en fÞlelse af, at man som indvandrer aldrig helt kan "vinde" eller blive behandlet ligevÊrdigt. Det er også tydeligt i, hvordan forskellige typer af adfÊrd eller opfÞrsel bliver opfattet forskelligt, alt efter elevens baggrund. For eksempel bliver nogle indvandrere set som "problemelever" hurtigere end deres danske jÊvnaldrende, selvom deres adfÊrd ikke nÞdvendigvis er anderledes.
Jeg er dybt skuffet og frustreret over den måde, både jeg og andre elever er blevet behandlet på af skolens ledelse isÊr af vice-rektoren. Der har vÊret gentagne tilfÊlde af uretfÊrdighed og mangel på professionel håndtering af situationer som ikke blot har skadet os som elever, men som også underminerer skolens vÊrdier og omdÞmme. Skolen ignorerer eller afviser vores bekymringer og de har ikke udvist nogen form for respekt eller ansvar overfor de elever, der fÞler sig uretfÊrdigt behandlet. Denne form for ledelsesstil skaber ikke et sundt lÊringsmiljÞ og det er langt fra det niveau af ansvar og respekt, vi som elever bÞr kunne forvente fra skolens ledelse. Jeg forventer at der tages konkrete skridt til at adressere de uretfÊrdigheder, som vi som elever oplever. Skolen har et ansvar for at sikre, at vi behandles med respekt, og at der er en åben og professionel dialog mellem ledelsen og eleverne noget der i Þjeblikket er helt fravÊrende. Jeg håber, at du/i tager denne kritik alvorligt og tager de nÞdvendige skridt for at rette op på situationen.

VUC Lyngby ããã®åç
Rigtig dårlig oplevelser med skolen og ledelsen/vise rektoren
Jeg vil gerne dele min meget dårlige oplevelser på skolen. Jeg har desvÊrre oplevet, at flere lÊrere har udvist racistisk sprog&adfÊrd, hvilket har vÊret både ubehageligt og sårende, det er tydeligt at folk med en anden etnisk bagrund, bliver behandlet anderledes og uretfÊrdigt, på grund af vores baggrund, hvilket har påvirket min trivsel, prÊstationer og relationer på skolen.
Men det vÊrste var min oplevelse med rektoren. Da jeg nÊgtede at dele mine personlige fÞlelser med ham, som jeg ikke fÞlte mig tryg ved at dele valgte han at bortvise mig, uden at tage hensyn til hvordan jeg havde det. Jeg havde håbet på at få stÞtte, men i stedet blev jeg straffet for at forsÞge at beskytte mig selv.
Jeg fik ikke engang en undskyldning, da jeg så kom tilbage. Det eneste han gjord var at prÞve at retfÊrdiggÞr handlingen, selvom jeg kune se på hans ansigt, at han selv vidste at han havde begået en fejl. Han sad bare der og stammet, og kunne enlig ik svare på mine spÞgersmål da jeg spurgte indtil, grundlagde af min bortvisningen, da jeg ikke fik fortalt grundlagde da det skete.
Jeg fÞler mig dybt frustreret, og skuffet over hvordan både lÊrere og ledelsen, håndtere ikke kun min men alle ogs, med en anden farve en hvids situationer. Det er svÊrt at fÞle sig tryg og respekteret på et sted som dette, hvor man bliver behandlet på denne måde.
#fåennyviserektor
SÃ
TAG MIT RÃ
D OG FIND JER ET ANDET STED AT GÃ
HVIS I IKKE VILLE OPLEVE DET SAMME SOM MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VUC Lyngby ããã®åç
Jeg blev for nogle år siden, mens jeg gik på skolen, truet på livet af en bandegruppering som gik på skolen.
Skolen og rektoren var velvidende om realiteten, da de en måned forinden havde stukket en anden elev ned.(Hverken jeg eller den anden elev, som blev stukket ned var banderelateret).
Jeg havde skud- og stiksikker vest på, i en periode i en eksamensperiode, hvor jeg var nÞd til at dukke op i skolen.
Jeg havde en samtale med rektoren, hun sagde hun ikke kunne smide dem ud, og at jeg derfor måtte finde et andet sted for at fÊrdiggÞre min uddannelse.
Jeg manglede blot de sidste eksaminer til at afslutte uddannelsen og modtage studenterhuen.
Jeg håber virkelig at de har rettet op på tingene, og dette ikke sker for nogen andre.

VUC Lyngby ããã®åç
Jeg har haft dårlige oplevelser med vejledningen flere gange, hvor de lavede fejl. Det vÊrste er at jeg kan fÞle at de ikke vil hÞre eller snakke med udlÊndinge. Jeg forstår godt at det kan vÊre stressende at snakke meget med udlÊndinge, men det er deres job at vejlede alle studerende. Det er deres ansvar, men jeg synes aldrig jeg kan regne med at få hjÊlp, og er altid bange for at de laver endnu en fejl.
ForfÊrdelig undervisning og ikke meget hjÊlp at hente hos studievejlederne.
Rigtig god service og hjÊlpsomme mennesker. Anita fra receptionen gjorde alt for at imÞdekomme min efterspÞrgsel, selvom det var ret besvÊrligt. Tak til jer
e learning på vuc har våret den dårligste oplevelse jeg nogen sinde har prÞvet... der er så mange hjemmesider du skal ind på og alle lÊrerne gÞr tingene på deres egen måde så man kan aldrig vÊre sikker på hvor man skal finde noget....
gÞr dig selv en tjÊneste og hold dig vÊk
Magen til uforskammet receptionist skal man lede lÊnge efter ð
Hold da op hvor er de grove derude!!
Rektor er absolut ligeglad med at studievejlederene taler ned til en. I fÞrste omgang fandt jeg mig i det og tÊnkte jeg skal have min eksamen men efter flere fejl og mangler hvor jeg ingen hjÊlp fik fra Anette der er studievejleder på skolen. Andre har også oplevet ubehagelige ting med pågÊldende.
Bliver smidt ud uden varsel, har afleveret opgaver og står og skal betale min SU tilbage.
Det er lige til en politianmeldelse, i vil gerne have mine penge men i vil ikke hjÊlpe folk i uddannelse.
Ingen korrespondance når man kontakter lederne på skolen via mail og tlf nr.
Selve skolen er ubehagelig at vÊre på.
Nogle bliver nÞd til at gÞre noget drastisk, kan godt vÊre de syntes noget men man har sine rettigheder til at ytre sig! Nok er nok.
Mega strenge lÊrer, man fÃ¥r fravÊr hvis man ikke laver prÊcis som de ville have, fÃ¥r fravÊr for at lave sine ting. Det jo meningen man skal lÊrer af tingene og ikke fÃ¥ fravÊr for det mindste. Og fuldstÊndig uforstÃ¥ende overfor man er gravid og har genre. Ville ikke anbefale denne skole til nogle, vÊlg hellere kvuc der fÃ¥r man en fair behandling! ð
Jeg forstår ikke hvorfor folk har givet den institution, en så ringe karrakter.
Jeg har tidligere prÞvet at fÊrdiggÞre min HF på KÞbenhavns gymnasium men kunne ikke rigtig få den hjÊlp eller de råd jeg skulle bruge.
Efter jeg er begyndt på Lyngby VUC, er det dog en helt anden snak.
Engageret og flinke lÊre, godt kammeratskab og jeg får endelig fÊrddiggjort min HF her til December.
Det eneste jeg kan sÊtte en finger på er planlÊgningen af skemaet men med det pudslespil der skal gå op, er der ikke noget at sige til at det kan vÊre problematisk.
Thumbs up!!
Jeg havde en mentor fra mentorkompaniet som aldrig mÞdte op. Ledelse på VUC vile ikke gÞre noget det skete også for andre.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã