レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

God erfarring med skolen Jeg kan pÃ¥ baggrund af mine erfaringer give denne skole min klare anbefaling. Undervisningen er prÊget af hÞj faglighed og stor hjÊlpsomhed fra lÊrernes side. SÊrligt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min oplevelse pÃ¥ VUC Lyngby var desvÊrre langt fra positiv. Jeg fÞlte mig ikke hÞrt eller stÞttet, hverken af studievejledningen eller ledelsen. Kommunikation var uklar, og beslutninger blev truffet... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg forstÃ¥r ikke hvorfor folk har givet den institution, en sÃ¥ ringe karrakter. Jeg har tidligere prÞvet at fÊrdiggÞre min HF pÃ¥ KÞbenhavns gymnasium men kunne ikke rigtig fÃ¥ den hjÊlp eller de... もっず芋る

Imponeret VUC er et sted hvor den daglig administrationikke snakker sammen. Det ene Þjeblik bliver man meldt ud den nÊste er man pÃ¥ holdet. Og det er ikke fÞrste gang denne "hoved ved ikke hvad rÞven... もっず芋る

䌁業情報

1. 教育センタヌ

圓該䌁業による蚘述

VUC Lyngby tilbyder uddannelse pÃ¥ alle niveauer. Vores engagerede lÊrere underviser elever og kursister pÃ¥ HF, FVU (Forberedende Voksenundervisning), AVU (9.-10. klasse) og OBU (ordblindeundervisning). Vi dÊkker et bredt geografisk omrÃ¥de – Ballerup, Gentofte, Gladsaxe, Herlev og Lyngby-TaarbÊk. Vi arbejder ud fra kernevÊrdierne bÊredygtighed, empowerment og diversitet.

2.8

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

27件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

God erfarring med skolen

God erfarring med skolen
Jeg kan på baggrund af mine erfaringer give denne skole min klare anbefaling. Undervisningen er prÊget af hÞj faglighed og stor hjÊlpsomhed fra lÊrernes side.
SÊrligt matematiklÊreren (Lars) bÞr roses, fordi han lykkes med at lÊrer eleverne komplekst stof på en forståelig og motiverende måde.

Mit eneste kritikpunkt er kantinen, hvis priser er for hÞje og minder mere om en kiosk end en egentlig kantine. Varme retter som fx dagens ret, pomfritter eller mere studievenlige priser savnes.

Det Êndrer dog bestemt ikke på, at skolens lÊrere skaber stor vÊrdi til stedet og gÞr skolen rigtig anbefalelsesvÊrdigt.

Normalt skriver jeg ikke anmeldelser, men jeg blev selv påvirket af nogle af kommentarerne herinde fÞr skolestart. Da jeg slet ikke kan genkende det billede, der bliver tegnet, har jeg valgt at dele min egen oplevelse

2025幎10月2日

KÊre anmelder.

Mange tak for din besked og fine anmeldelse.

Det er vi rigtig glade for, og det er dejligt at hÞre om de positive oplevelser med VUC Lyngby også. For dem er der heldigvis mange af, det er bare ikke altid, at de finder vej til Trustpilot:)

Vi er isÊr glade for, at du har haft en god oplevelse med undervisningen og det faglige niveau. Det betyder meget for os.

I forhold til priserne i kiosken, så lytter vi til, hvad du siger. For de skal selvfÞlgelig vÊre studentervenlige.

VUC Lyngby

VUC Lyngby levede ikke op til forventningerne

Min oplevelse på VUC Lyngby var desvÊrre langt fra positiv. Jeg fÞlte mig ikke hÞrt eller stÞttet, hverken af studievejledningen eller ledelsen. Kommunikation var uklar, og beslutninger blev truffet uden ordentlig dialog.

MiljÞet fÞltes utrygt og ufleksibelt, og jeg stod ofte alene med mine udfordringer. Jeg kan desvÊrre ikke anbefale skolen.

2025幎3月1日

KÊre Eda

Tak for din besked her på Trustpilot.

Vi er kede af at hÞre, at du ikke har haft en positiv oplevelse med dit uddannelsesforlÞb på VUC Lyngby. Derfor vil rektor Jesper Skibsted Als meget gerne indbyde dig til en kop kaffe, hvor der er mulighed for at tale om de oplevelser du fortÊller om i din besked.

Skriv meget gerne en mail direkte til Jesper på: JAL@vuclyngby.dk og giv et bud på et tidspunkt, hvor du har tid til at komme en tur forbi VUC Lyngby.

Dybt skuffende skoleoplevelse

VUC Lyngby har desvÊrre vÊret den mest skuffende skoleoplevelse, jeg nogensinde har haft. Skolen er prÊget af dårlig kommunikation, manglende stÞtte og en generel mangel på respekt for kursisterne.

Studievejlederne virker mere optagede af at fastholde deres egne holdninger end at lytte til de studerende. Når man forsÞger at forklare sin situation eller beder om hjÊlp, bliver man ofte ikke taget alvorligt. Dette gÊlder isÊr i forbindelse med vejledningssamtaler og sagsbehandling, og det skaber en usund og utryg stemning på skolen.

Min oplevelse med rektor var sÊrligt ubehagelig. Uden nogen reel forklaring blev jeg bortvist fra skolen via en kortfattet mail, selvom jeg blot havde forsÞgt at beskytte mig selv i en vanskelig situation. Der blev ikke taget hensyn til, hvordan jeg havde det, og jeg fÞlte mig på intet tidspunkt mÞdt med forståelse :(

Alt i alt kan jeg pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefale VUC Lyngby til nogen. Det er en skole, hvor fejl gentager sig, hvor kursister mister motivationen, og hvor man som menneske ikke bliver mÞdt med respekt – og det er ikke kun min oplevelse, men noget jeg har hÞrt fra mange andre, der gÃ¥r pÃ¥ VUC Lyngby.

2025幎4月1日

KÊre Anno

Tak for din besked her på Trustpilot.

Vi er kede af at hÞre, at du har haft en skuffende oplevelse med dit uddannelsesforlÞb på VUC Lyngby.

Den 1. marts 2025 har rektor Jesper Skibsted Als overtaget ledelsen af VUC Lyngby, og han vil meget gerne indbyde dig til en kop kaffe, hvor der er mulighed for at tale om de oplevelser, du fortÊller om i din besked.

Du nÊvner to konkrete personer med navns nÊvnelse i dit opslag. Vi er nÞdt til at bede dig om at fjerne disse navne, da det har karakter af injurier, hvilket ikke er lovligt ifÞlge dansk lovgivning.

DÃ¥rligt

Jeg synes, rektoren var uretfÊrdig overfor både mig og en anden klassekammerat. Ikke nok med at hun ringede til mig i min ferie, så var hendes tone ikke sÊrlig venlig. Hun ringede på baggrund af en anmeldelse, jeg havde lavet, hvor jeg kritiserede vicerektoren. Men hun ringede ikke for at lytte til mine frustrationer eller forstå, hvorfor jeg skrev det, jeg gjorde. I stedet valgte hun at forsvare vicerektoren og gav mig en skriftlig advarsel, samtidig med at hun fokuserede på mit fravÊr. Jeg fÞler, at hun brugte mit fravÊr som en undskyldning for at give mig en advarsel, selvom jeg kort forinden havde fået en skriftlig advarsel for det samme. Jeg mener, der burde gå lidt mere tid, så man kan få mulighed for at vise, at ens fravÊr falder, fÞr man modtager en ny advarsel.

Jeg fÞler, at hun reagerede på min anmeldelse, hvor jeg gav skolen én stjerne, og som hun opfattede som en offentlig kritik af vicerektoren. Hun nÊvnte også, at mine lÊrere ikke mente, at jeg opfÞrte mig ordentligt i timerne. Men da jeg talte med en af de lÊrere, hun nÊvnte, sagde denne lÊrer, at min adfÊrd i klassen var blevet markant bedre siden starten af skoleåret, hvor der var lidt drama i klassen. Rektoren skrev fÞlgende til min Trustpilot kommentar

Derfor vil jeg gerne invitere dig til et personligt mÞde, hvor der er ro og tid til, at jeg kan lytte til dine frustrationer. På den baggrund kan vi forhåbentlig tale os frem til en god fÊlles forståelse.

Men da hun ringede, var det ikke for at lytte til mine frustrationer, men for at påtale min adfÊrd. Jeg fÞler, at hun misbrugte sin magtposition, og det var en meget grÊnseoverskridende oplevelse. Hvis jeg havde haft muligheden, ville jeg have givet denne skole nul stjerner.

2024幎12月11日

Hej Aisha.

Tak for din besked.

Eftersom du ikke er elev på VUC Lyngby mere, så er det ikke muligt for os at indgå en videre dialog med dig her på Trustpilot.

Held og lykke fremadrettet.

Dygtige lÊrer

Synes virkelig Erik Skov dansk lÊren og Freja fra Engelsk B fortjener 5 stjerner ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Hilsen Demi fra HF enkeltfag

2024幎8月22日

KÊre Demi

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Det er dejligt at hÞre, at du har en god oplevelse med vores dygtige undervisere. Det er vi rigtig glade for.

Stedet dit 12 tal bliver til et 4 tal

Jeg tog online og normal enkeltfag pÃ¥ lyngby VUC og har aldrig fÞlt mig sÃ¥ svigtet pÃ¥ et uddannelsessted. Jeg er tidligere blevet bedÞmt en virkelig dygtig elev og jeg gÃ¥r meget op i at lÊre og forstÃ¥. Under forlÞbet blev jeg ogsÃ¥ bedÞmt godt og efter en udmÊrket eksamensprÊsentation og samtale, fÃ¥r jeg en meget uventet karakter, som slet ikke stemmer overens med de tidligere bedÞmmelser. Den bliver begrundet med at jeg skulle bruge lidt flere fagtermer og lavede enkelte sproglige fejl. I mit andet fag var jeg den eneste i min vennegruppe der bestod efter ugevis af fÊlles Þvning - det er utroligt. Og jeg vil slet ikke snakke om de skriftlige

2025幎1月6日

KÊre Nina

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Det lyder som om, at du har haft en nedslående oplevelse til eksamen, og det kan vi naturligvis godt forstå, at du er skuffet over. Det er en ganske anderledes situation at skulle prÊsentere fagligt under pres og med begrÊnset tid til rådighed end den daglige undervisningssituation. Det er imidlertid vilkårene for en HF-uddannelse og gÊlder for os på VUC Lyngby, såvel som alle andre HF og VUC skoler i Danmark. At du dertil har en oplevelse af, at du er blevet svigtet undervejs i dit uddannelsesforlÞb hos os, er vi selvfÞlgelig kede af at hÞre. Vi forsÞger at give plads, lytte og rumme den enkeltes behov så meget som det overhovedet er muligt. Husk, at du altid er velkommen til at tage kontakt med studievejledningen, ledelsen eller dine undervisere, hvis du har noget, du finder uhensigtsmÊssigt, eller ikke er tilfreds med. Så kan vi sammen drÞfte gode lÞsninger til gavn for alle parter.

FORFÆRDLIG SKOLE

Jeg fÞler mig nÞdt til at udtrykke min bekymring over, hvordan ledelsen pÃ¥ skolen hÃ¥ndterer relationerne med eleverne, isÊr i forhold til den forskelsbehandling, der til tider synes at eksistere mellem indvandrere og danske elever. Jeg har i flere tilfÊlde oplevet, at indvandrere bliver behandlet anderledes – og ofte uretfÊrdigt – sammenlignet med deres danske medstuderende. Dette skaber en fÞlelse af ulighed og manglende retfÊrdighed, som pÃ¥virker bÃ¥de den enkelte elev og skolemiljÞet som helhed.

Der er situationer, hvor indvandrere bliver mÞdt med strengere sanktioner eller en mere kritisk holdning, selv når de handler på samme måde som danske elever. Denne forskelsbehandling kan skabe en fÞlelse af, at man som indvandrer aldrig helt kan "vinde" eller blive behandlet ligevÊrdigt. Det er også tydeligt i, hvordan forskellige typer af adfÊrd eller opfÞrsel bliver opfattet forskelligt, alt efter elevens baggrund. For eksempel bliver nogle indvandrere set som "problemelever" hurtigere end deres danske jÊvnaldrende, selvom deres adfÊrd ikke nÞdvendigvis er anderledes.

2024幎12月11日
自発的なレビュヌ

Dårlige ledere men få gode lÊrere

Jeg er dybt skuffet og frustreret over den måde, både jeg og andre elever er blevet behandlet på af skolens ledelse isÊr af vice-rektoren. Der har vÊret gentagne tilfÊlde af uretfÊrdighed og mangel på professionel håndtering af situationer som ikke blot har skadet os som elever, men som også underminerer skolens vÊrdier og omdÞmme. Skolen ignorerer eller afviser vores bekymringer og de har ikke udvist nogen form for respekt eller ansvar overfor de elever, der fÞler sig uretfÊrdigt behandlet. Denne form for ledelsesstil skaber ikke et sundt lÊringsmiljÞ og det er langt fra det niveau af ansvar og respekt, vi som elever bÞr kunne forvente fra skolens ledelse. Jeg forventer at der tages konkrete skridt til at adressere de uretfÊrdigheder, som vi som elever oplever. Skolen har et ansvar for at sikre, at vi behandles med respekt, og at der er en åben og professionel dialog mellem ledelsen og eleverne noget der i Þjeblikket er helt fravÊrende. Jeg håber, at du/i tager denne kritik alvorligt og tager de nÞdvendige skridt for at rette op på situationen.

2024幎12月6日

KÊre Aisha

Jeg har lÊst din anmeldelse her på Trustpilot. Jeg vil gÞre opmÊrksom på, at jeg synes, at dine udsagn nÊrmer sig injurier. Injurier er, når man udtaler sig på en måde, som krÊnker en andens Êre. Eller med andre ord: Når man hÊnger en anden person ud.

Det ville vÊre mere hensigtsmÊssigt, hvis vi kunne tale sammen om dine oplevelser og evt. finde en lÞsning, for jeg er naturligvis ked af at hÞre, at du har en dårlig oplevelse med ledelsen på VUC Lyngby.

Med venlig hilsen,
Inge Voller, rektor på VUC Lyngby

! TilfÞjelse til svar publiceret den 10-12-2024: Det er positivt, at du har redigeret din anmeldelse og nedtonet den personlige kritik, Aisha. Det sÊtter vi pris på.

Vi ser frem til en god og konstruktiv dialog ansigt til ansigt.

Med venlig hilsen,
Inge Voller, rektor på VUC Lyngby

RACISTER & FORFÆRDELIGT LEDELSE

Rigtig dårlig oplevelser med skolen og ledelsen/vise rektoren

Jeg vil gerne dele min meget dårlige oplevelser på skolen. Jeg har desvÊrre oplevet, at flere lÊrere har udvist racistisk sprog&adfÊrd, hvilket har vÊret både ubehageligt og sårende, det er tydeligt at folk med en anden etnisk bagrund, bliver behandlet anderledes og uretfÊrdigt, på grund af vores baggrund, hvilket har påvirket min trivsel, prÊstationer og relationer på skolen.

Men det vÊrste var min oplevelse med rektoren. Da jeg nÊgtede at dele mine personlige fÞlelser med ham, som jeg ikke fÞlte mig tryg ved at dele valgte han at bortvise mig, uden at tage hensyn til hvordan jeg havde det. Jeg havde håbet på at få stÞtte, men i stedet blev jeg straffet for at forsÞge at beskytte mig selv.

Jeg fik ikke engang en undskyldning, da jeg så kom tilbage. Det eneste han gjord var at prÞve at retfÊrdiggÞr handlingen, selvom jeg kune se på hans ansigt, at han selv vidste at han havde begået en fejl. Han sad bare der og stammet, og kunne enlig ik svare på mine spÞgersmål da jeg spurgte indtil, grundlagde af min bortvisningen, da jeg ikke fik fortalt grundlagde da det skete.

Jeg fÞler mig dybt frustreret, og skuffet over hvordan både lÊrere og ledelsen, håndtere ikke kun min men alle ogs, med en anden farve en hvids situationer. Det er svÊrt at fÞle sig tryg og respekteret på et sted som dette, hvor man bliver behandlet på denne måde.

#fåennyviserektor

SÅ TAG MIT RÅD OG FIND JER ET ANDET STED AT GÅ HVIS I IKKE VILLE OPLEVE DET SAMME SOM MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2024幎11月10日

KÊre Marissa

Tak for din anmeldelse, og det er rigtig Êrgerligt, at du har haft en frustrerende oplevelse på VUC Lyngby. Det er vi selvfÞlgelig kede af at hÞre.

Vores rektor på VUC Lyngby hedder Inge Voller, så der må vÊre sket en misforståelse i den forbindelse.

Du er meget velkommen til at rÊkke ud og få at en samtale med både lÊrere og ledelse, så vi kan få lÞst de problemer du oplever i forhold til VUC Lyngby. DÞren står altid åben.

De bedste hilsner fra

forfÊrdelig ledelse

Jeg blev for nogle år siden, mens jeg gik på skolen, truet på livet af en bandegruppering som gik på skolen.
Skolen og rektoren var velvidende om realiteten, da de en måned forinden havde stukket en anden elev ned.(Hverken jeg eller den anden elev, som blev stukket ned var banderelateret).
Jeg havde skud- og stiksikker vest på, i en periode i en eksamensperiode, hvor jeg var nÞd til at dukke op i skolen.
Jeg havde en samtale med rektoren, hun sagde hun ikke kunne smide dem ud, og at jeg derfor måtte finde et andet sted for at fÊrdiggÞre min uddannelse.
Jeg manglede blot de sidste eksaminer til at afslutte uddannelsen og modtage studenterhuen.
Jeg håber virkelig at de har rettet op på tingene, og dette ikke sker for nogen andre.

2023幎1月14日

KÊre Bobo,
Vi er rigtig kede af, at det er det indtryk, du har fået. Der er ingen, der skal fÞle sig truet på deres uddannelsesinstitution. Vi har på VUC Lyngby studieregler, der blandt andet forbyder trusler, mobning og lignende. Derfor tillader vi på ingen måde den adfÊrd, du beskriver og sanktioner, når der er behov for det (herunder med bortvisning i yderste konsekvens). Det er en af vores hÞjeste prioriteter at sikre et trygt skolemiljÞ for alle kursister og elever på skolen.

Du er selvfÞlgelig velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil i dialog omkring din oplevelse fra dengang.

Jeg har haft dårlige oplevelser med

Jeg har haft dårlige oplevelser med vejledningen flere gange, hvor de lavede fejl. Det vÊrste er at jeg kan fÞle at de ikke vil hÞre eller snakke med udlÊndinge. Jeg forstår godt at det kan vÊre stressende at snakke meget med udlÊndinge, men det er deres job at vejlede alle studerende. Det er deres ansvar, men jeg synes aldrig jeg kan regne med at få hjÊlp, og er altid bange for at de laver endnu en fejl.

2021幎10月8日

e learning

e learning på vuc har våret den dårligste oplevelse jeg nogen sinde har prÞvet... der er så mange hjemmesider du skal ind på og alle lÊrerne gÞr tingene på deres egen måde så man kan aldrig vÊre sikker på hvor man skal finde noget....

gÞr dig selv en tjÊneste og hold dig vÊk

2020幎1月20日
自発的なレビュヌ

Rektor er absolut ligeglad med at

Rektor er absolut ligeglad med at studievejlederene taler ned til en. I fÞrste omgang fandt jeg mig i det og tÊnkte jeg skal have min eksamen men efter flere fejl og mangler hvor jeg ingen hjÊlp fik fra Anette der er studievejleder på skolen. Andre har også oplevet ubehagelige ting med pågÊldende.

Bliver smidt ud uden varsel, har afleveret opgaver og står og skal betale min SU tilbage.

Det er lige til en politianmeldelse, i vil gerne have mine penge men i vil ikke hjÊlpe folk i uddannelse.

Ingen korrespondance når man kontakter lederne på skolen via mail og tlf nr.

Selve skolen er ubehagelig at vÊre på.

Nogle bliver nÞd til at gÞre noget drastisk, kan godt vÊre de syntes noget men man har sine rettigheder til at ytre sig! Nok er nok.

2019幎10月10日

Mega strenge lÊrer

Mega strenge lÊrer, man fÃ¥r fravÊr hvis man ikke laver prÊcis som de ville have, fÃ¥r fravÊr for at lave sine ting. Det jo meningen man skal lÊrer af tingene og ikke fÃ¥ fravÊr for det mindste. Og fuldstÊndig uforstÃ¥ende overfor man er gravid og har genre. Ville ikke anbefale denne skole til nogle, vÊlg hellere kvuc der fÃ¥r man en fair behandling! 🙂

2019幎9月9日

Godt studie miljÞ :)

Jeg forstår ikke hvorfor folk har givet den institution, en så ringe karrakter.
Jeg har tidligere prÞvet at fÊrdiggÞre min HF på KÞbenhavns gymnasium men kunne ikke rigtig få den hjÊlp eller de råd jeg skulle bruge.
Efter jeg er begyndt på Lyngby VUC, er det dog en helt anden snak.
Engageret og flinke lÊre, godt kammeratskab og jeg får endelig fÊrddiggjort min HF her til December.
Det eneste jeg kan sÊtte en finger på er planlÊgningen af skemaet men med det pudslespil der skal gå op, er der ikke noget at sige til at det kan vÊre problematisk.
Thumbs up!!

2019幎2月24日