Gersan was precies op tijd. Heeft bij een temperatuur van 32 graden 3 uur lang non-stop gewerkt en een prachtig eindresultaat afgeleverd. Ik ben heel tevreden en kan Wash & Care (in het bijzonder Gers... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Communicatie prima in orde en vriendelijke jongen. Binnenkant van de auto erg netjes geworden, de buitenkant heb ik een klein beetje moeten corrigeren maar al met al een prima service. Koplampen polij... ãã£ãšèŠã
Ontzettend vriendelijk en professioneel. Dat ze naar jou toe komen is ook heel erg fijn! Elk hoekje wordt stevig aangepakt. De vlekken waren binnen no time verdwenen en de stoomreiniging verwijderd al... ãã£ãšèŠã
Op zich redelijk netjes gewerkt. Stoelbekleding is echter niet geheel schoon geworden. Er wordt heel erg veel vocht in de bekleding gebracht onder hoge druk. Duurde dagen (zelfs met elke dag een ka... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wash and Care B.V. is een auto interieur en exterieur stoomreiniging op locatie die inschakelt voor de ECHTE schoonmaak - sinds 2011. - Autobekleding weer als nieuw - Losse Basis reiniging vanaf â¬59 in omgeving Amsterdam. Daarbuiten Compleet vanaf â¬119 - Abonnement vanaf â¬25 (geselecteerde gebieden) - Schimmel, rook of hondenlucht verwijderen - Lak weer als nieuw door te polijsten - Service aan huis zonder voorrijkosten in 6 provincies - Carwash voor wagenpark, vrachtwagen, campers, boten en bedrijfsmachines - Extreem vervuiling en verf reiniging Autoreiniging op locatie in omgeving Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Breda, Alkmaar E.d..
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Gewoon goed werk en met de nodigeâŠ
Gewoon goed werk en met de nodige enthousiasme gedaan het enige wat op viel was dat er geen eigen geen eigen middelen aanwezig was om electra mee op te wekken. Gelukkig zitten wij op de eerste verdieping en de kabel lang genoeg is om de afstand te overbruggen.
vriendelijk personeel
vriendelijk personeel, goed contact, en de auto ziet er weer keurig uit
Schimmel vlekken
Ik had schimmel vlekken in de auto toen ik net terug was van vakantie. Ik kon direct terecht bij Wash And Care en zij hebben mij auto weer helemaal tip top gereinigd.

Betrouwbaar & Kwalitatief
De kwaliteit die Wash and Care nastreeft is hoog. Het fijne is dat ze dit al jaren weten vast te houden. Ik ben zeer tevreden en weet van te voren dat ik na hun bezoek nog meer van mn auto kan genieten. Er wordt geen plekje in de auto overgeslagen! Ze zijn betrouwbaar, klantvriendelijk en behulpzaam.

Wash and Care B.V. ããã®åç
superschoon! Maar onduidelijk hoe laat ze komen
schoonmaakbeurt was zeer netjes en professioneel uitgevoerd. Echter was het voor 1,5 uur onduidelijk wanneer de heren echt zouden komen desondanks ik een afspraak ingepland had. Daarom 4 en niet 5 sterren.
Interieur reiniging goed maarâŠ
Interieur reiniging goed maar communicatie vóór de afspraak betreffende tijd en dag was zogoed als onmogelijk..
Perfect gedaan
Perfect gedaan. De stoelen en vloermatten hadden veel vlekken die ik er zelf niet uitkreeg. Hij heeft het perfect gereinigd het interieur zag er weer uit als nieuw. De buitenkant was ook mooi gedaan. Zeker voor herhaling vatbaar.
mega vieze auto, top schoon
de auto was ontzettend vies van binnen, maar tot onze verbazing is hij echt zo schoon geworden en ook de buitenkant was perfect. Echt top

Wash and Care B.V. ããã®åç
Top bedrijf op de zondag even een motorâŠ
Top bedrijf op de zondag even een motor laten reinigen met super goed resultaat beleefd en hardwerkend personeel op naar de volgende keer.
Het was een cadeutje voor mijn vader
Het was een cadeutje voor mijn vader. De auto was heel vies omdat mijn vader een timmerman is. Na de schoonmaak zag ik die er nieuw uit. Het rook lekker en het glimde helemaal. Hele vriedellijke meneer ook heeft die netjes van te voren gebeld dat die onderweg is. Mijn complimenten had het niet beter verwacht
Had geen eigen stroom en het was nietâŠ
Had geen eigen stroom en het was niet als showroom

Super service
Super service, vriendelijke man, betere kwaliteit reiniging dan ik had kunnen bedenken!! Echt heel erg blij mee en elke cent waard!!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã