Siden 2.desember 2022 har jeg ikke fått svar på mine henvendelser på e-post eller telefon. Jeg ble lovet en ny vannkolbe til min nye waterrower fordi den viste seg ha en sprekk og lekker vann. Purrer... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Bestilte romaskin for 8 uker siden. Var klar over at leveringstiden kunne være lang, men har fortsatt ikke mottatt bestilt vare. Fikk estimert levering 12. august, men den har fortsatt ikke dukket opp... もっと見る
Amatørmessig (total mangel på) kundeservice. Selve produktet er jeg imidlertid veldig fornøyd med. Jeg har prøvd å ringe firmaet en rekke ganger, men har aldri kommet igjennom. De har heller ikke... もっと見る
Veldig fornøyd med WaterRower Norge! Ekte amerikansk trekvalitet i produktene. Betaler lett det lille ekstra for kvalitet. God opplevelse generelt i min handel hos WaterRower Norge. Selv kjøpte jeg e... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Vi gir deg ekte treningsglede
連絡先
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Rask levering
Er utrolig fornøyd med min waterrower
Er utrolig fornøyd med min waterrower. Den er veldig pen å se på, og har derfor fått plass i stuen. Den blir brukt en halv time hver dag, og jeg merker god fremgang på formen.
Treningsutstyr i særklasse og topp kundeservice
Kjøpte Waterrower, Swing tower og TriaTrainer. Super kundeservice, kjapp levering, topp kvalitet, og treningsutstyret pynter opp loftsstua når det ikke er i bruk. :-)
Veldig fornøyd med min water rower og…
Veldig fornøyd med min water rower og benytter den mer eller mindre hver morgen. Eneste som kan utbedres er tilleggsutstyret. Jeg kjøpte en laptop og nettbrett holder til 1495,- som er forholdsvis kostbart for en treplate med stativ og regner jo da med at den fungerer, men for det første passer den ikke til romaskinen og står skjevt på sporene da den er montert og i tillegg passer ikke selve holderen til iPad Pro som blir for stor liggende (som er vanlig å ha den stående som når man ser på film)
Har vært i kontakt med Water Rower Norge som er på saken men ikke noe er ordnet enda og kjøpet ble gjort for snart 10 mnd siden.
Score 4/5 pga av dette, om ikke hadde det vært en klar 5/5 :)

WaterRower Norge からの回答
Veldig fornøyd med WaterRower Norge
Selv kjøpte jeg en romaskin som jeg veldig fornøyd med. Den blir ofte brukt. Liker spesielt at den har lite støy og gir en følelse av å nesten ro på havet!
Tipp topp👍
Dette er den peneste romaskinen jeg har sett. Også er den etter mitt syn og erfaring minst like bra som concept maskinen, om ikke bedre👍 Anbefales
Lekkert design og bra treningsapparat
Vi elsker Water Roweren vår. Utrolig digg å ro til lyden av ekte vann istedenfor viftestøy - og så skader det ikke at det er et pent treningsapparat å se på i tillegg.
Her i huset ror hele familien. Jeg selv er mest aktiv og tilbakelegger ca 25.000 meter i uka og synes det er en genial tilleggstrening til løping. Ungene på 5, 8 og 11 ror gjerne fra 400-2000 meter når de setter seg ned.

WaterRower Norge からの回答
Kjapp leveranse og veldig bra produkt.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。