De broeken waren niet tijdig leverbaar in verband met geen levering vanuit de leverancier. Hier werden wij keurig van op de hoogte gesteld door middel van een duidelijk e-mail. Helaas waren ze erg... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Wear2work is een goed voorbeeld van dat het goed is om bij lokale bedrijven te bestellen ipv grote ketens. Paar schoenen besteld, veters snel uitgerafeld, veters worden niet los verkocht. Klantenservi... ãã£ãšèŠã
Perfecte regenbroek voor een mooie prijs. Hiervoor elders een regenbroek waarvan de smalle pijpen alleen maar IN mijn laarzen konden, waardoor ik flink water in mijn laarzen kreeg. Daarna een Hema r... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mijn bestelling voor werkschoenen had ik aangevuld met sokken. De schoenen waren direct leverbaar maar de sokken niet. Na een mailtje gestuurd te hebben direct reactie met een alternatief die wel dire... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wear2work, de specialist in werkkleding en werkschoenen. Groot aanbod, ruime eigen voorraad, heel veel keus, binnen 1 werkdag in huis.. dat maakt Wear2work uniek.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Duidelijkheid
Vanaf de bestelling tot aan het afleveren is het goed gegaan! Duidelijkheid is belangrijk zowel in mails als in de uitvoering!
Prima service
Geweldige kwaliteit voor een goede prijs
Zeer vlotte levering. Prima kwaliteitsprodukt (Hydrowear regenbroek). Erg blij mee.
Gewoon goed
Besteld, betaald en de dag erna thuis, en ik weet dat ze te vertrouwen zijn want ik ben vrachtwagenchauffeur en kwam wel eens in de winkel.
Goede aanbieding en snelle levering
Goede prijs kwaliteit.
Goede prijs kwaliteit.
Fijn dat er normale shirts zijn voor mensen van 1,97 meter.
Makkelijke website en snelle leveringâŠ
Makkelijke website en snelle levering en direct de goede schoenen
goede klantenservice
Snel en goed
Super tevreden met de producten superâŠ
Super tevreden met de producten super vriendelijk en wordt binnen een dag verzonden hoog kwaliteit
Verkeersregelaar shirt 2x
Snelle service,goede communicatie via de mail of telefoon.Voor de 2e keer besteld.Voor mij een aanrader.
Prijzig, maar goede kwaliteit
Is wel prijzig, maar dan heb je ook wat.
De bestelde shirts en polo's zijn van super kwaliteit.
Product zoals beschreven
Supersnel geleverd en voldoet aan de verwachting.
Goede producten
Goede producten, veel aanbiedingen en snelle levering.
Gewoon goed
Gewoon goed. Er kon niet binnen 24 uur geleverd worden maar dat werd netjes gecommuniceerd. Ben verder goed op de hoogte gehouden van de adequate levering. Netjes verpakt ontving ik mijn bestelling met duidelijke instructies hoe verder te handelen mocht het artikel niet passen/ bevallen.
TOP.
Mooie website, snel bezorgd, super vriendelijk
Mooie website.
Precies de schildersbroeken die ik zocht.
Snel binnen. En heel erg vriendelijk.
Kom zeker weer terug
Gr Sijbesma schilders
Uitstekende klantenservice
Producten zijn goed en zoals beschreven. Ik had een vraag over retourneren en de klantenservice was erg snel en hielp uitstekend!!!! 5 sterren
Super snel en duidelijke bestelling enâŠ
Super snel en duidelijke bestelling en levering gehad, echt niets op aan te merken. De geleverde producten zijn ook van goede kwaliteit.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ