De broeken waren niet tijdig leverbaar in verband met geen levering vanuit de leverancier. Hier werden wij keurig van op de hoogte gesteld door middel van een duidelijk e-mail. Helaas waren ze erg... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Wear2work is een goed voorbeeld van dat het goed is om bij lokale bedrijven te bestellen ipv grote ketens. Paar schoenen besteld, veters snel uitgerafeld, veters worden niet los verkocht. Klantenservi... ãã£ãšèŠã
Perfecte regenbroek voor een mooie prijs. Hiervoor elders een regenbroek waarvan de smalle pijpen alleen maar IN mijn laarzen konden, waardoor ik flink water in mijn laarzen kreeg. Daarna een Hema r... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mijn bestelling voor werkschoenen had ik aangevuld met sokken. De schoenen waren direct leverbaar maar de sokken niet. Na een mailtje gestuurd te hebben direct reactie met een alternatief die wel dire... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wear2work, de specialist in werkkleding en werkschoenen. Groot aanbod, ruime eigen voorraad, heel veel keus, binnen 1 werkdag in huis.. dat maakt Wear2work uniek.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snelle levering fijne lange shirts
Kwaliteit is duidelijk matig.
Kwaliteit is duidelijk matig.
Gezien ik twee dezelfde werkbroeken kocht met korting was 100⬠voor wat geleverd is acceptabel. Voor de normale prijs had ik het retour gestuurd. Pasvorm is prima. De broek valt wel wat kort, middel wat ruim.
Snel geleverd.
Ik weet natuurlijk niet hoe de broek zich op termijn houdt maar ik verwacht er niet heel veel van. Het voelt allemaal erg goedkoop aan.
De zakken zijn redelijk maar ook daar, het kan er net mee door.
Als je heavy duty werk hebt is dit niet je broek.
Update 04-12-2025
Inmiddels paar weken de broek gedragen. De klittenband beenzakken sluiten niet meer, (telefoon valt er heel makkelijk uit) de stof is al aan het scheuren en de wijdte is al een maat uitgelopen.
Dit zijn broeken voor hooguit één seizoen.
Prima webwinkel
Overzichtelijke site. Makkelijk bestellen. Snelle levering. Prima kwaliteit.
De eerste keer zat de overal er nietâŠ
De eerste keer zat de overal er niet bij heb ze gemaild en kreeg hem gelijk als of gestuurd dus thxs daarvoor
Erg goed!
Ik vond in het grote, gevarieerde aanbod op de website twee gunstig geprijsde veiligheidshesjes voor op de fiets.
De hesjes zijn van uitstekende kwaliteit.
De bezorgtijd was met 4 werkdagen wat langer dan de 1-2 werkdagen, zoals aangegeven, maar dat was voor mij geen probleem.
Duidelijke site
Duidelijke site, kwaliteit naar verwachting, vlot geleverd
Snel geleverd
Snel geleverd, goede kwaliteit en goede pasvorm.
snelle zending en goed product
Wederom goede ervaring
Wederom goede ervaring, snel besteld en dag daarna al de levering en altijd goede kwaliteit en voorwaarden van levering en services.
Je krijgt wat er staat
Je krijgt wat er staat , en snelle levering
Reject how many people they can
I didnât read the reviews and now Iâm left with a pair of safety shoes of 132 euros. Not even one month passed since I bought those shoes and l've noticed they aren't good quality for the price I've paid and of course they rushed to sent them back. What I regret is I didn't took pics of how l've send them vs their horrible VGA photos. I guess is their motto to reject how many people they can ...
Lekker snel
Supersnel geleverd
Supersnel geleverd. Fijn dat dit bij een ophaalpunt kan. Kwaliteit kan natuurlijk pas in het gebruik worden vastgesteld.
Snelle verwerking van de order en snel verstuurd.
Duidelijke beschrijving van de producten op de site en heel goed geprijsd.
Zeer tevreden
Eerst telefonisch contact gehad met vriendelijke dame die de informatie kon verstrekken die ik wilde weten. Daarna toch besloten online te bestellen omdat we een uur rijden toch net even te ver vonden. Snelle levering. Zeer tevreden
Ik had een BOA probleem met deâŠ
Ik had een BOA probleem met de veiligheidsschoenen welke ik vorig jaar had aangeschaft . Een eenvoudig berichtje volstond om een reparatieset voor de BOA sluiting gestuurd te krijgen ... Gratis . Prima service !
Fijne webshop!
Ik vind het een fijne webshop met alles wat je maar nodig hebt op werkgebied, duidelijke status van voorraad en als het toch wat langer duurt zoals bij mij het geval was, wordt je er ook netjes en duidelijk over geïnformeerd
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ