レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har kÞbt up-Down plissé gardiner hos webgardiner. Vi har hele vejen igennem fÃ¥et rigtig god information og kundeservice. DesvÊrre kom gardinerne fÞrst i forker farve og dernÊst forkert mÃ¥l. D... もっず芋る

Jeg skulle kÞbe gardiner til huset, men ingen tager telefonen hverken i butik eller pÃ¥ eller support, og ingen telefonsvarer. SÃ¥ bliver man lidt nervÞs da det virker useriÞst. Checkede sÃ¥ heldigvis tr... もっず芋る

Jeg bestilte bademÃ¥tter og gardiner hos dette firma fordi de havde den specielle farve, jeg Þnskede, pÃ¥ lager, sÃ¥ jeg kunne fÃ¥ den i lÞbet af 3-4 dage. Efter en uge trak de pengene fra min konto, men... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむナヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi er en gardinforretning med butik i Roskilde, der sÊlger GARDINER – solafskÊrmning – markiser. Vi er med i kÊden Botex, som er en sammenslutning af gardinbutikker pÃ¥ landsplan.

3.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

God oplevelse

Kan se der er nogen dårlige anmeldelser her. Derfor vil jeg gerne del min gode oplevelse med Webgardiner.
Jeg havde bestilt Farber lamelgardiner i mÞrkeblå med sorte skinner til min stue, da jeg gerne ville have noget der kan holde i mange år.
Da jeg modtog varen, var skinnerne til min store overraskelse hvid, da jeg pakkede dem ud. Jeg skyndte mig at tage et par foto og henvendte mig straks på e-mail til Webgardiner. Der gik kun 1œ time, så havde de svaret at der er lavet en reklamation hos deres leverandÞr, og der kommer nye skinner til dig.
Skinnerne er nu ankommet, og jeg har fået det hele monteret, som bare passer perfekt til stuen.
SÃ¥ stor ros herfra for den gode behandling jeg har oplevet.
P.S Det bÞr også nÊvnes at de ikke har trukket pengene fra mig, fÞr det hele var leveret :-)

2025幎12月2日

Provokerende service

Vi modtog en gardinstang, som var en anden farve end pÃ¥ billedet. Derudover var der dele som ikke passede sammen. Da vi gÞr opmÊrksomme pÃ¥ dette over mail fÃ¥r vi fÞlgende svar:” :-) “. Der vil vi ikke handle fra igen.

2025幎10月27日
自発的なレビュヌ

Skulle have lÊse anmeldelserne inden

Skulle have lÊse anmeldelserne inden jeg bestilte...

Bestilte et lamelgardin d. 28/5 og modtog allerede kort efter lamellerne, men ikke gardinskinnen.

Da aftalt leveringsdato fÞrst lå senere i juni antog jeg, at det var en dellevering og at gardinskinnen ville komme til den oplyste dato.

D. 1/7 bliver betaling trukket, men da jeg stadig ikke har modtaget skinnen, kontakter jeg dem d. 5/7.

Samme dag får jeg fÞlgende svar:
"Der er scannet 2 colli ind og afleveret på din adresse. Så det er lidt mÊrkeligt at skinne ikke skulle vÊre der."

Jeg gentager at der kun er leveret én pakke på adressen, men hÞrer ikke fra dem igen.

Rykker for svar d. 6. august og igen senest 4. september - men det lader til, at de er ligeglade og ikke har tÊnkt sig, hverken at sende en skinne, refundere omkostninger eller overhovedet at svare på mine henvendelser.

Så hermed en kraftig opfordring til at gå langt udenom firmaet.

2024幎7月5日

Fusk med fragt!

Jeg skulle have lÊst Trustpilot inden jeg handlet fra dette sted, for det er lige så dårligt som scoren hos Trustpilot indikere :-(

Jeg kÞbte en vare og betalte for hjemmelevering (valgte DIREKTE hjemmelevering og BETALTE 89kr) for det, som i forvejen er CRAZY dyrt for et brev size/vÊgt forsendelse.
Herefter sender de det så til pakke-shop så jeg selv skal hente det og da jeg brokker mig over det, for jeg af vide de har sendt denne email til mig EFTER jeg havde kÞbt og betalt for varen (altså vÊret igennem checkout).

"Denne mail er sendt til dig d. 10-4-24, hvor vi skriver at pakker der sendes med Þges, sendes til GLS-pakkeshop: Tak for din ordre hos Webgardiner. Vi har modtaget din ordre som er sendt videre til leverandÞren. Leveringsdato fÞlger. Vi trÊkker fÞrst belÞbet, når ordren er afsendt fra lager. Tjek din ordrebekrÊftelse om målene er de korrekte. Gardiner på special mål tages ikke retur. Velux produkter returneres ikke, hvis de har vÊret åbne. HAR DU BESTILT VELUX M08 ELLER MK08 TJEK EN EKSTRA GANG MANGE BESTILLER FORKERT. Husk at tjekke op på om type og model stemmer overens med vinduet. Returnering af vare skal aftales med Webgardiner og sendes til Webgardiners adresse. VÊr opmÊrksom på, at pengene ikke refunderes, hvis varen sendes til forkert adresse. Er De i tvivl om, hvilken adresse der skal benyttes, bedes De kontakte Webgardiner. Pakker der sendes med GLS eller DAO bliver sendt til den nÊrmeste pakkeshop"

Hvad w.t.f. skal jeg bruge det til når jeg netop havde valgt den dyre hjemmelevering. Det er ren og skÊr beregnet fusk fra deres side.
Det var så der jeg lÊrte man altid lÊser Trustpilot inden og aldrig handler hos Webgardiner.dk igen!!!

Total fusker butik!!!

2024幎4月13日
自発的なレビュヌ

Jeg skulle kÞbe gardiner til huset

Jeg skulle kÞbe gardiner til huset, men ingen tager telefonen hverken i butik eller på eller support, og ingen telefonsvarer. Så bliver man lidt nervÞs da det virker useriÞst. Checkede så heldigvis trustpilot og kan se jeg vist skal handle et andet sted :O

2022幎8月22日
自発的なレビュヌ

Forkerte mål på modtagne rullegardiner og virkelig dårlig service

Vi modtog vores rullegardiner og måtte konstatere, at de ikke dÊkkede det areal vi skulle have dÊkket. Der manglede 3 cm. Vi havde fulgt målevejledningen og havde fratrukket 0,5 fra det areal, vi skulle have dÊkket som beskrevet i målevejledningen. De havde så fratrukket yderligere 2, 5 cm til beslag. Vores gardiner skulle kÞre udvendigt på rammen og der var derfor ikke behov for at trÊkke fra til beslag. De oplyste IKKE i deres målevejledningen at der ville blive fratrukket yderligere 2,5 cm til det. TvÊrtimod står der: så er du sikker på.... at det dÊkker det areal du har brug for. Snakkede med en fra kundeservice som var utrolig ubehÞvled og vred. Det var mere mit problem end hendes og hun ville ikke lytte til mine undringer over deres målevejledningen for de havde aldrig oplevet sådan en fejl fÞr og det var atypisk, at jeg skulle have dÊkket hele vinduet?! Men hvis jeg bestilte igen skulle jeg bare skrive i bemÊrkninger at stofmålet skulle vÊre x antal cm.... Det kunne vÊre rart at vÊre oplyst om på forhånd.

2021幎12月22日
自発的なレビュヌ

Fejl og dårlig kundeservice!

Deres mÃ¥levejledning er misvisende i sÃ¥dan en grad, at de tilsendte gardiner ikke passer i vores vinduesramme. Vi har fulgt anvisningen, trukket de beskrevne 0,5 cm fra og indsendt dette. I beskrivelsen stÃ¥r, at nÃ¥r man fratrÊkker de 0,5 cm, sÃ¥ vil man opnÃ¥ at fÃ¥ dÊkket det areal man har behov for. Da gardinerne ankommer, er der trukket yderligere 2,5 cm fra i bredden - sÃ¥ nu er der 1,5 cm ‘luft’ i hver side af vinduet mellem karm og gardin. Hurtig kontakt til kundeservice gav i to omgange blot argumenterne: ‘i har mÃ¥lt forkert’, ‘jeres vinduer er atypiske’ og ‘det er fÞrste gang vi fÃ¥r sÃ¥dan et problem oplyst’
. Åh herregud mand - gudsforjammerligt
 Selvom der stÃ¥r at man ikke kan fortryde pÃ¥ kÞbet - sÃ¥ er det vel ifÞlge kÞbeloven okay at reklamere, hvis man ikke fÃ¥r det produkt man har bestilt? Svaret fra kundeservice var, at vi blot kunne bestille nye samt beskrive vores (ellers almindelige) vinduer i ‘bemÊrkninger’
 Og sÃ¥ risikere at stÃ¥ med endnu et sÊt ubrugelige gardiner
 Hold da kÊft en god service

2021幎12月22日
自発的なレビュヌ

Forkert info om lagerstatus og betaling trukket lÊnge fÞr levering.

Jeg bestilte bademåtter og gardiner hos dette firma fordi de havde den specielle farve, jeg Þnskede, på lager, så jeg kunne få den i lÞbet af 3-4 dage. Efter en uge trak de pengene fra min konto, men der kom ingen varer. De viste sig, de fÞrst skulle bestille dem hjem, selv om deres bestillingsside viste, at de var på lager. Jeg modtog fÞrst mine varer tre uger efter, de havde hÊvet betalingen for dem.

2020幎11月25日
自発的なレビュヌ

Jeg kÞbte nye faber plisse gardiner til stuen, det var en blandet landhandel mht mål.
Men deres kundeservice var super og jeg kan bestemt ikke klage over noget fra deres side.
Leveringstiden var lidt lang men det står også på deres side at den kan vÊre forlÊnget grundet corona..

2020幎8月13日

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Bestilte 2 faber gardiner. Leveringstiden var lidt rigelig lang men de ankom og var som forventet. Jeg skev til webgardiner at jeg gerne ville kÞbe yderligere 2 stk som skulle vÊre identiske med de allerede leverede. Jeg blev fejet af med: du kan selv bestille på hjemmesiden, og hvis de ikke er i samme farve eller mål som de allerede bestilte er det dit eget ansvar. Ingen mulighed for at bestille hverken pr telefon eller mail. Godt at der er mange steder i DK at kÞbe faber :-)

2019幎4月23日

Vildt lÊkre gardiner

Har modtaget vores dobbelt rullegardiner fra LuxGardiner, hold nu op, hvor er de bare flotte. De passer helt perfekt og sikken en kvalitet 👍 Min nabo har ogsÃ¥ dobbelt rullegardiner, de er fra Faber, men kvaliteten er ikke bedre, blot noget dyre. SÃ¥ vi har virkelig gjort et super godt kÞb. Webgardiner fÃ¥r min varmeste anbefaling 😊
Dog var gardinerne blevet leveret i Frederikssund og ikke i Roskilde, men et kald til Webgardiner, og gardinerne blev leveret hertil dagen efter.

2019幎2月7日

Kan klart anbefales.

Jeg bestilte mine to VELUX gardiner mandag, og kunne hente dem torsdag på min lokale Shell. Jeg er yderst tilfreds med servicen fra Webgardiner. Jeg fik hurtig ordrebekrÊftelse og derefter mail om hvornår jeg ville modtage mine gardiner.

Jeg kan klart anbefale, at handle hos Webgardiner.

2017幎6月15日

God service og kvalitet.

Vi fik rigtig god rådgivning og muligheden for, at stille en masse spÞrgsmål inden bestilling.

Vores plissegardiner ankom til tiden og vi er rigtig godt tilfredse med dem.

Her handler vi igen.

2017幎1月7日

DÃ¥rlig oplevelse

Havde bestilt et sengetÊppe, men da jeg efter 5 dage ikke havde modtaget det skrev jeg til dem hvornår jeg kunne forvente at modtage det.
Fik fÞrst svar et par dage senere og der skrev de bare at varen var udgået så de havde annulleret min ordre... TÊnker umiddelbart at hvis varen er udgået kunne man fjerne den fra hjemmesiden og skrive til kunden med det samme i stedet for 1 uge senere...
Handler helt sikkert ikke der igen!

2016幎8月1日
自発的なレビュヌ

Det bedste jeg lÊnge har oplevet med handel på en internet butik.
Super produkt og fremragende levering fÞr den dato man har fået oplyst.
Kan stÊrkt anbefale denne butik.

2016幎3月24日