Vi har kÞbt up-Down plissé gardiner hos webgardiner. Vi har hele vejen igennem fÃ¥et rigtig god information og kundeservice. DesvÊrre kom gardinerne fÞrst i forker farve og dernÊst forkert mÃ¥l. D... ãã£ãšèŠã
Jeg skulle kÞbe gardiner til huset, men ingen tager telefonen hverken i butik eller pÃ¥ eller support, og ingen telefonsvarer. SÃ¥ bliver man lidt nervÞs da det virker useriÞst. Checkede sÃ¥ heldigvis tr... ãã£ãšèŠã
Har modtaget vores dobbelt rullegardiner fra LuxGardiner, hold nu op, hvor er de bare flotte. De passer helt perfekt og sikken en kvalitet ð Min nabo har ogsÃ¥ dobbelt rullegardiner, de er fra Faber,... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte bademÃ¥tter og gardiner hos dette firma fordi de havde den specielle farve, jeg Þnskede, pÃ¥ lager, sÃ¥ jeg kunne fÃ¥ den i lÞbet af 3-4 dage. Efter en uge trak de pengene fra min konto, men... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi er en gardinforretning med butik i Roskilde, der sÊlger GARDINER â solafskÊrmning â markiser. Vi er med i kÊden Botex, som er en sammenslutning af gardinbutikker pÃ¥ landsplan.
GullandsstrÊde 8, 4000, Roskilde, ãã³ããŒã¯
- +45 4635 3402
- info@webgardiner.dk
- www.webgardiner.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Utilfreds levering 3 uger på pilsegardiner
Fik hurtigt mine velux gardiner 4 stk . Men nu her 3 uger efter har vi stadig ikk modtaget vores wg pilsegardiner på mål . PrÞver man at kontakte butikken på de 2 tlf nr der findes er der intet svar eller tlf svarer der siger de evt har ferie !
Fik en mail sidste uge om de skulle ha vÊret leveret idag . Men stadig intet dukket op det ihvertfald dårlig service og utilfredsstillende havde jeg vidst det havde jeg aldrig kÞbt hos jer .
Har lige istand sat vores fÞrste sal pÃ¥ ny og stÃ¥r og mangler de pilsegardiner sÃ¥ vi kan komme derop og sove men nÊ nej sÃ¥dan skulle de ikk vÊre dÃ¥rlig stil hÃ¥ber i skammer jer ðš
Velux gardin
God pris og hurting levering. Hvad mere kan man Þnske. 5 af 5 stjerner. Handler gerne igen.
Super gardiner til god pris
Efter en del research fandt vi netop det vi havde brug for. Til en helt suverÊn pris. Levering helt uden problemer.
Super hurtig levering og fin service
KÞbte et faber duette gardin og fik det leveret på blot 9 dage. Og god service ved valg af farve, opmåling og gratis farveprÞver som gjorde det nemmere at vÊlge det helt rigtige.
ððððð
Super service og super fine og billige gardiner.
Kan varmt anbefales!
SkÞnne biillige gardiner :)
Vi har kÞbt up-Down plissé gardiner hos webgardiner.
Vi har hele vejen igennem fået rigtig god information og kundeservice.
DesvÊrre kom gardinerne fÞrst i forker farve og dernÊst forkert mål. Dette var selvfÞlgelig lidt irriterende, men vi skulle bare beholde de forkerte gardiner og så ville de straks få sat de andre i produktion.
I dag har vi de flotteste og skÞnneste gardiner.
Trods fejl, får Webgardiner den stÞrste anbefaling herfra :)
Perfekt og billig
Skulle bruge et mÞrklÊgningsgardin til Velux vindue. SÞgte og fandt webgardiner.dk, var 400,- billigere end Velux shop. Hurtig levering fra Velux lager (smiler), god dialog og varen passer som smurt i olie. Kan kun anbefales at du handler hos webgardiner.dk.
God service, hurtig forsendelse, god pris
Gode support når man ringer til butikken, hurtig levering.