Har for nyligt kÞbt en iphone cover fra jer pÃ¥ nettet (wecoveryou.dk). DesvÊre produktet ikke lever op til det i reklamerer for. PÃ¥ jeres hjemmeside stÃ¥r der at mobilcoveren er Magsafe, men der er... ãã£ãšèŠã
Rep. af ipad og bagefter rettet nogle indtillinger. Go` service og hurtigt i Aalborg storcenter !
NÊgtede at tage ansvar for Þdelagt mobil Skulle have repareret en skÊrm pÃ¥ min Sony hos Wecoveryou Kolding. Selveste reparationen tog noget lÊngere tid end de have sagt det vil tage. Efter jeg sÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Intet mindre en verdensklasse service jeg har fÃ¥et hos wecoveryou i Aalborg Storcenter. Butikschef og hans ukrainske makker leverede en service af hÞjeste kvalitet! Fik lÞst de problemer jeg havde, se... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
WeCoverYou blev grundlagt i februar 2013 med fÞrste butik i VintapperstrÊde Odense og har siden bredt sig ud til flere af landets hjÞrner. Fra Svendborg i sydÞst til Aalborg i nord. Hos WeCoverYou er dit Apple, Samsung eller Huawei produkt i trygge hÊnder. Vi er Danmarks stÞrste og fÞrste fysiske konceptkÊde med covers og tilbehÞr til Apple, Samsung og Huawei. Vi bestrÊber os altid på, at have de nyeste covers og tilbehÞr på lager og opdaterer vores sortiment på månedlig basis. I butikkerne har vi vÊrksteder inkl. top-kvalificerede teknikere, hvor vi tilbyder reparationer af iPhones, iPads, Macbooks og andre smartphones til landets nok mest fordelagtige priser. Vi er Danmarks stÞrste reparatÞr og står inde for et hÞjt serviceniveau og uanede mÊngder erfaringer. Hos os er din Smartphone i trygge hÊnder.
Falstervej 8E, 5800, Nyborg, ãã³ããŒã¯
- 71 74 50 50
- salg@wecoveryou.dk
- www.wecoveryou.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Fantastisk service jeg har fÃ¥et hos jerâŠ
Fantastisk service jeg har fået hos jer i aalborg storcenter i dag.. Tak :-)
Lige efter planen
God service
God service.....var kommet til at bestille et forkert cover, men fik god hjÊlp i telefonen til at Êndre min ordre.
Lynhurtig levering......bestilte sidste på eftermiddagen, og jeg modtog min bestilling dagen efter :-)
NÊgter at tage ansvar
NÊgtede at tage ansvar for Þdelagt mobil
Skulle have repareret en skÊrm på min Sony hos Wecoveryou Kolding. Selveste reparationen tog noget lÊngere tid end de have sagt det vil tage. Efter jeg så får den tilbage, virker hverken hÞjttaler eller mikrofon. Efter at have trukket mig rundt i managen i over 1 år, nÊgtede de til sidst at tage ansvar for den telefon de havde Þdelagt.
Så for alt i verden, få ikke lavet nogle telefoner hos wecoveryou, de nÊgter at tage ansvar for det de laver

WeCoverYou.dk ããã®åç
God service og hurtig ekspedition.
Hurtig levering
KÊmpe ros til wecoveryou i KoldingâŠ
KÊmpe ros til wecoveryou i Kolding Storcenter, som uden et stort krydsforhÞr, lavede min kÊrestes telefon inden for reklamationen. Super service!
Super ððððð
Hurtig levering og supergod service
Hurtig levering og supergod service. Jeg vil helt klart anbefale denne her hjemmeside.
Super service og hurtig levering
Jeg kÞber en masse covers til mitâŠ
Jeg kÞber en masse covers til mit tastatur, men da i ikke alligevel kunne sende de som jeg havde bestilt, skrev leverandÞr til mig over sms, om der var andre jeg i stedet ville have. God og hurtig, venlig service! og billige varer!
Hurtig og god service.