Wegener Biler レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har lige kÞbt BMW IX3 + sommerdÊk og fÊlge ved Wegener Biler. Bilen blev undervogns behandlet, samt Keramisk Coating pÃ¥ alt. Kan klart anbefales. Vi fik yderst professionel vejledning og hj... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har i julen 2025 kÞbt en brugt Skoda Enyaq. FÞrste gang vi tog til Wegener Biler for at kigge pÃ¥ Enyaq var det fordi deres anmeldelser i forvejen var gode, det stemte ogsÃ¥ overens og endte samme dag m... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞbte en BMW hos Wegener Biler d. 15-12-25. Det var en rigtig god oplevelse. SÊlgeren var rolig og behagelig og gav sig god tid til at fremvise bilen. Servicen fejlede bestemt heller ikke noget ved... もっず芋る

䌁業が回答したした

I sÞndags tog jeg pÃ¥ en impulstur ud til Wegener Biler efter lang tids sÞgen efter den rigtige bil. Jeg fik sÃ¥ god service af indehaveren, Martin. Han fremstod smilende, trovÊrdig, yderst hjÊlpsom... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Bilforhandler Rådgivning/sparring Salg/kÞb Finansiering Bilforsikring til alle aldre Udvidet garantiordninger Ekstraudstyr

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

144件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

Kan varmt anbefale at handle med

Kan varmt anbefale at handle med Wegener Biler, Martin og Jonas er nogle rare personer og nogen man stoler 100% på. Har handlet bil med Martin 2 gange nu og er begge gange blevet rådet på bedste vis. Og har altid fået en god behandling. Har man nogle spÞrgsmål finder Martin altid svarene. :)

2022幎4月6日

Hej Pia

Tusind tak for de rosende ord - det sÊtter vi enormt stor pris på!

Vi glÊder os til at servicere jer igen nÊste gang :D

Martin og Jonas

Fantastik service ydet af Jonas i

Fantastik service ydet af Jonas i forbindelse med vores kÞb af en lÊkker Ford Focus. Det kan kun anbefales på det varmeste at kÞbe bilen hos Wegener Biler

2022幎3月28日

Hej Susanne og Ole,

En ydmyg tak for jeres flotte anmeldelse – det har en kÊmpe betydning for os 😊

Vi er glade for at vi sammen fandt en god lÞsning til jer.

I Þnskes god fornÞjelse med den veludstyret Ford Focus - og pÃ¥ gensyn nÊste gang 😊

Bedste hilsner fra Jonas & Martin.

Jeg vil gerne anbefale Wegenerbiler

Jeg vil gerne anbefale Wegenerbiler. Fantastisk service og rÃ¥dgivning. Jeg faldt pladask over en c220d fra 2017. SÊlgeren var hjÊlpsom pÃ¥ alle mulige mÃ¥der og er sikker pÃ¥ vi bliver godt kÞrende det nÊste lange tid. SÃ¥ 5 stjerner herfra. 😀👌🏻

2022幎1月30日

Hej BjÞrn,

Tusind tak for din 5 stjernet anmeldelse og de pÊne ord, det betyder rigtig meget for os.

Vi er glade for at dig, og familien er godt tilfreds med kÞbet af den flotte Mercedes. Ydermere håber vi, at i er faldet godt til her i Silkeborg i jeres nyindkÞbte hus.

God fornÞjelse med det hele - og på gensyn nÊste gang :)

De bedste hilsner fra Martin & Jonas.

KÞbte min Beetle hos Martin og Jonas

KÞbte min Beetle hos Martin og Jonas , og tak for det! Når man fÞrst har sat sig på kontoret med de to skÞnne mennesker har man bare lyst til at blive lidt lÊngere, og ikke kun pga den goe kaffe. Martin og Jonas er super professionelle , hjÊlpsomme, ordentlige, og ikke mindst pÊdagogisk stÊrke ud i at forklare hvordan bilen er skruet sammen. Da batteriet pludselig dÞde, ja, så rykkede Jonas ud og fik det udskiftet , så jeg glad kunne trille videre. Fantastisk service ! Kun roser herfra en glad kunde.

2022幎1月14日

Hej Anette

Tusind tak for dine flotte ord og for at tage dig tid til at dele din oplevelse - det sÊtter vi stor pris på!

Det har vÊret en fornÞjelse at have dig i butikken, tak for tilliden og mÞdet med dig!
Vi fÞlger dig og dit utrolig flotte kunst på facebook, Vi glÊder os til at se dig igen nÊste gang :)

Jonas og Martin

Jeg kÞbte min fÞrste bil her

Et rigtig fint sted at kÞbe en bil! God, seriÞs og hurtig service. De ansatte jeg har vÊret i kontakt med har vÊret venlige, professionelle og vigtigst af alt, til at handle med!
Jeg har kÞbt en Skoda hos Wegener biler som jeg er meget glad for!
Wegener biler har bragt brugtvognsforhandlernes ellers blakkede ry godt og grundigt til skamme.

2021幎12月30日

Hej Anders

FÞrst og fremmest tusind tak for din flotte anmeldelse, det betyder utrolig meget!
Vi er glade for at kunne hjÊlpe dig med, at komme trygt ud og kÞre i din fÞrste bil, og samtidig vÊre med til at bringe branchens "blakkede ry" til skamme ;)
Vi Þnsker dig og familien alt held og lykke med det nye kapitel og det nye familiemedlem til februar.

På gensyn nÊste gang - Rigtig godt nytår.

Mange hilsner
Martin & Jonas.

Virkelig god og behagelig service.

2021幎12月14日

KÊre Morten,

Tusind tak for din 5 stjernet anmeldelse. Det vÊrdsÊtter vi utrolig meget her i butikken :)

Alt god vind fremover med de nye udfordringer.

Du Þnskes en rigtig glÊdelig jul - og godt nytår fra Martin og Jonas.

Helt igennem professionel tilgang til

Helt igennem professionel tilgang til bilhandel. Altid utrolig venlig og imÞdekommende personale , der via hÞj tillid og fagkundskab sikrer den helt rigtige bilhandel. Vi har kun rosende ord at sige og vil anbefale Wegener Biler til alle vi kender. Mange tak Martin Wegener Mvh Hanne og Ulrik

2021幎12月13日

Hej Ulrik

Tusind tak for din tilkendegivelse af din oplevelse her hos os. Vi er glade for at vi kunne hjÊlpe dig af med jeres fine Audi A1 så hurtigt som det gik. Vi sÊtter stor pris på jeres tillid og glÊder os til at tage imod jer nÊste gang :)

De bedste julehilsner
Martin Wegener & Jonas Kyed

Helt igennem perfekt oplevelse

Helt igennem perfekt oplevelse.

Selv efter kort tid med enkelte små nedbrÊk på bilen, ( forventeligt når brugtbil ) disse fejl blev klaret hurtig og professionelt.
Ingen tvivl om hvor nÊste bil bliver handlet 👏🏻

2021幎12月1日

Hej Christian

FÞrst og fremmest, tusind tak for din flotte tilkendegivelse, den sÊtter vi enormt stor pris på!

Et ydmygt tak for en kanon dialog gennem processen - priseligt at vi kunne lÞse de små opstarts udfordringer hos dig til mindst mulig gene.

Vi glÊder os til at tage i mod dig nÊste gang, når Superb'en trÊnger til udskiftning :)

Jonas Kyed og Martin Wegener

En helt igennem fantastisk oplevelse at

En helt igennem fantastisk oplevelse at handle bil med Wegener biler. Martin og Jonas er super kompetente og virkelig hÞflige, de er ikke påtrÊngende på nogen måde.
Altid med et smil på lÊben. De lytter til hvad dit behov er, og finder den perfekte bil til dig.
Vil klart vende tilbage og kÞbe en bil igen.

2021幎11月15日

Hej Michael!

Tusind tak for dine ord, vi fÞler os meget beÊret og vÊrdsÊtter dit kundeskab enormt hÞjt!
Tak for dit gode humÞr og en rigtig god dialog gennem processen.

På gensyn nÊste gang :)

Jonas og Martin

Vi kommer igen til den tid!

Martin er super professionel og omhyggelig med gennemgåning af bilen. Efter kÞbet af vores dejlig bil begyndte motorlampen at lyse. Et smut forbi Martin og han tog hånd om det med det samme. Vi er utrolig glade for vores bil og kommer til klart igen nÊste gang vi skal have bil! :)

2021幎8月21日

Hej Mona

Tusind tak fordi du gav dig tid til at dele din oplevelse - den sÊtter vi enorm stor pris på - Vi glÊder os til til at tage imod jer nÊste gang :)

Martin og Jonas

Super positiv oplevelse - meget imponeret!

Talte lÊnge i telefon med ejeren Martin fra Wegener Biler i weekenden og jeg fik en rigtig god mavefornemmelse omkring ham/selskabet. Valgte derfor at tage den lange togtur fra KÞbenhavn til Silkeborg. Det har jeg ikke fortrudt. Vi kÞbte i går en meget fin brugt Ford Mondeo. Det har vÊret en professionel og trovÊrdig behandling fra Martin og kollega. Jeg er meget imponeret!
Vil klart anbefale Wegener Biler til andre.

2021幎8月4日

Wegener Biler からの回答

Tusind tak for din deling af din kÞbsoplevelse hos os Rolf - det har vÊret en sand fornÞjelse at have dig i butikken!

Held og lykke med bÞrsnotering af nÊste projekt - vi glÊder os til erhvervslease dit nÊste rullende kontor :)

god service

Martin Wegener ved, hvad han snakker om. Havde en god oplevelse hos ham i forbindelse med bytte af bil.

2021幎7月3日

Hej Ingolf

Tak for din flotte anmeldelse!

Håber jeres nye Insignia er lige så god med campingvogn som jeres gamle toyota :)

Vi glÊder os til at se jer nÊste gang hos Wegener Biler.

Martin Wegener

Har endnu en gang vÊret forbi Wegener

Har endnu en gang vÊret forbi Wegener biler for at kÞbe en fin bil! Det blev til en lille fin toyota aygo. Wegener biler leverer den ypperligste service og faglighed! Jeg er imponeret over at imÞdekommenheden er så hÞj!
De varmeste anbefalinger herfra!

2021幎6月10日

Hej Mikkel!

Tusind tak for din flotte anmeldelse, og handel - den sÊtter vi enorm stor pris på!

Der skal to til tango, og vi takker således også mange gange for din tillid og en kanon dialog gennem processen.

Du er som kunde vores vigtigste aktiv, og vi glÊder os til at servicere dig de nÊste forhåbentligt mange år frem. De varmeste sommerhilsner.

Wegener Biler

Vi kÞbte en Mercedes C220 ved Wegener Biler i april 2021.
En helt igennem positiv oplevelse. Det er fÞrste gang vi har handlet ved fÞrste kig.
Martin er reel, imÞdekommende og han har leveret bilen som aftalt.
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Wegener Biler.

2021幎4月29日

Hej Mona

Tusind tak for den flotte anmeldelse - den sÊtter vi rigtig stor pris på!
Det har vÊret en fornÞjelse at handle med jer - tak for jeres måde at vÊre på :)

På gensyn nÊste gang.

Martin Wegener

KÞbte en Mercedes C200 d - Success!

KÞbte en Mercedes C200 d, hvor det meste af handelen foregik over mail/tlf på grund af geografien.
Martin Wegener fra Wegener biler hjalp mig rigtig godt igennem kÞb og jeg havde måske den hidtil bedste bilkÞbsoplevelse der.
Varme anbefalinger herfra!

2021幎4月18日

Hej Jacob

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det har vÊret en fornÞjelse at handle med dig - tak for tilliden og den gode dialog gennem processen, der skal to til tango :)

Håber familien glÊdes når mercedes'en startes om morgenen.

På gensyn nÊste gang :)

Wegener Biler

Mange tak for en super god handel med

Mange tak for en super god handel med dig Martin 😊Det var en stor fornÞjelse at handle med en som man fÞlte sig 100% tryg ved. Vil klart anbefale dig til andre. Mvh Kim Nielsen

2021幎2月19日

Hej Kim!

Tak for handlen, det har vÊret en fornÞjelse - Tak for dit gode humÞr og gode energi.
Vi glÊder os til at tage imod jer nÊste gang :)

Altid klasse service.

Alle henvendelser og forespÞrgsler håndteres professionelt. Kanon service så man har lyst til at komme igen.

2021幎2月8日

Hej Daniel

Tusind tak for din deling og anmeldelse, vi er glade for at kunne vÊre til tjeneste med en fleksibelt lejeaftale/leasingaftale til dit/jeres kÞrselsbehov.

Vi glÊder os til at tage imod jer nÊste gang :)

Martin Wegener

Meget sympatisk og tillidsfuld eneejer

Meget sympatisk og tillidsfuld eneejer af firmaet. SÞger man en god, tryg og Êrlig bilhandel, skal det foregÃ¥ her. Har netop handlet bil hos ham i dag👍👍

Morten Riis

2021幎2月1日

Hej Morten!

Tak for deling af din anmeldelse, vi er enormt glade for din oplevelse hos os!
Tak for handel og god dialog - På gensyn nÊste gang :)

Martin Wegener

Fin og meget kompetent betjening.

Fin og meget kompetent betjening.
Vi vil til enhver tid se hvad Martin har til salg hvis vi skal have anden bil.
En mand der holder hvad han lover.

2020幎12月16日

Hej Michael

Tak for den flotte anmeldelse - vi fÞler os meget privilegeret!
Og tak for jer som kunder og jeres måde at vÊre på, der er vi også enormt privilegeret ;)

Vi ser frem til at betjene jer nÊste gang, når bmw'en skal udskiftes.

Med Þnsket om en glÊdelig jul og et godt nytår :)

TrovÊrdighed og Kundeservice

Det var en ganske fin oplevelse hele vejen fra start til slut at kÞbe vores fÞrste bil hos Wegener. Der er god service på alle parametre og trovÊrdigheden er hÞj. Vi har nu kÞrt rundt i bilen i et par dage, og vi har på intet tidspunkt fÞlt os snydt, vildledt eller bedraget, tvÊrtimod fÞler vi at vi har gjort et kup hos Wegener i forhold til konkurrenterne. Martin tilbyder på eget initiativ fin dokumentation for at bilen er gennemtestet og står i en god stand til en god pris.

Vi vil varmt anbefale, at man starter på wegener-biler.dk, fÞr man går på bilbasen.

2020幎10月15日

Hej Christian

Tak for den flotte tilkendegivelse, og de fine ord - det sÊtter vi stor pris på!

Det glÊder os at hÞre at bilen lever op til jeres forventninger - også efter kÞbet.

Tak for handlen og på gensyn nÊste gang :)