Wegener Biler レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har lige kÞbt BMW IX3 + sommerdÊk og fÊlge ved Wegener Biler. Bilen blev undervogns behandlet, samt Keramisk Coating pÃ¥ alt. Kan klart anbefales. Vi fik yderst professionel vejledning og hj... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har i julen 2025 kÞbt en brugt Skoda Enyaq. FÞrste gang vi tog til Wegener Biler for at kigge pÃ¥ Enyaq var det fordi deres anmeldelser i forvejen var gode, det stemte ogsÃ¥ overens og endte samme dag m... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞbte en BMW hos Wegener Biler d. 15-12-25. Det var en rigtig god oplevelse. SÊlgeren var rolig og behagelig og gav sig god tid til at fremvise bilen. Servicen fejlede bestemt heller ikke noget ved... もっず芋る

䌁業が回答したした

I sÞndags tog jeg pÃ¥ en impulstur ud til Wegener Biler efter lang tids sÞgen efter den rigtige bil. Jeg fik sÃ¥ god service af indehaveren, Martin. Han fremstod smilende, trovÊrdig, yderst hjÊlpsom... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Bilforhandler Rådgivning/sparring Salg/kÞb Finansiering Bilforsikring til alle aldre Udvidet garantiordninger Ekstraudstyr

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

Helt fantastisk oplevelse

Helt fantastisk oplevelse. – Jeg er bosat i KÞbenhavn, og skulle til at gÞre min fÞrste bilhandel, allerede fra telefonisk kontakt til Martin Wegener, til at afhentning af bilen har vÊret en yderst positiv oplevelse

Det skal nÊvnes at bilen er kÞbt ubeset, og Martin har vÊret yderst Êrlig og imÞdekommende fra starten, bilen var som forventet og ingen uheldige overraskelser. - Jeg vil klart anbefale Wegener biler

2020幎8月26日

Hej Morten

Tusind tak for din anmeldelse af din oplevelse hos os, den sÊtter vi enormt stor pris på.

Der skal i naturens sag "to til tango", derfor vil vi også gerne benytte lejligheden til at sige tak for en god kundeoplevelse at have dig forbi - det gÞr arbejdet hammer-sjovt!

Vi glÊder os til at tage imod jer nÊste gang :)

EN GOD OPLEVELSE

Martin Wegener er Wegener biler. I ham mÞder man en seriÞs og professionel bil-mand uden de flamboyante salgstaler. Han ved hvad har med at gÞre, da han selv arbejder med ved alt omkring bilerne.Tillige yderst sympatisk og imÞdekommende personlighed. Jeg har lige fået bilen, så ser vi frem til at alt fortsÊtter, hvad jeg tror det gÞr. Han får mine bedste anbefalinger.

2020幎8月16日

Wegener Biler からの回答

Et stort tak for din flotte anmeldelse her Emil, den sÊtter vi stor pris på -det gÞr arbejdet enormt berigende. Afslutningsvis vil jeg henvise til at vi tror på at der skal to til tango, og vil der for også sige dig og kone tusind tak for en god og inspirerende dialog gennem forlÞbet.

Tak for handel og held og lykke med den fine "nye" bil, vi glÊder os til at se jer nÊste gang :)

Martin Wegener og Mathias Ruseng

Fantasisk service af Martin

KÊmpe imodkommende og god fyr, super service og rar at snakke med. Han har styr pÃ¥ tingene og sÞger for det bliver det bedste for en KÆMPE ros!
Vil helt klart anbefale Wegener biler, til ALLE Andre! :D

2020幎6月28日

Hej Magnus

Tak for anmeldelse - din oplevelse betyder noget for os.

Held og lykke med sidste del af uddannelses forlÞbet og din videre vej mod dine mål :)

Tak for handlen og på gensyn nÊste gang.

Tak til Martin for fantastisk

Tak til Martin for fantastisk imÞdekommende service. Jeg bemÊrkede med det samme, at der blev lyttet til alle mine spÞrgsmål, og Martin tog sig god tid til handlen.
Vi havde en virkelig god og positiv oplevelse, og jeg kan give min varmeste anbefaling, hvis du tÊnker på, at kÞbe ny bil.

2020幎6月21日

Hej Helene

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os meget at hÞre at din oplevelse har vÊret tilfredsstillende og i ÞjenhÞjde.

Vi vil også benytte lejligheden til at sige tusind tak for mÞde, handel og rigtig god dialog.

Vi glÊder os til at betjene jer når Karl skal skiftes ud :)

De bedste hilsner.

Fantastisk oplevelse

KÞbte ny bil hos Martin. Fra fÞrste gang var han mega imÞdekommende, hjÊlpsom og svarede pÊnt på alle vores spÞrgsmål. Da vi kÞrte mod KÞbenhavn igen var min kÊreste og jeg enige om, at det var der, at vi skulle kÞbe vores nÊste bil - og det blev det. Fantastisk oplevelse både under og efter kÞbet.

Endnu engang tak for handlen Martin :)

2020幎6月21日

Hej Jon!

Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde os, og tak for din flotte anmeldelse, den sÊtter vi stor pris på. Det har vÊret en fornÞjelse at handle med jer, tak for tilliden gennem processen.

Alt held og lykke med fremtiden, vi glÊder os til at betjene jer nÊste gang, og måske endda mÞde et nyt familiemedlem :)

Professionelle unge mennesker..

Vi blev mÞdt af 2 meget unge fyre, der var 100% professionelle.. Efter en snak over telefon med Martin, kom vi ned og blev presenteret for bilen vi var interesseret i.. Efter prÞvetur, og mere snak, blev vi enig om et par småting, der lige skulle laves, og blev rådet til og sÊlge vores gamle bil privat, da det ville give flere penge. Alle spÞrgsmål vi havde, blev svaret på, og hvis han ikke lige havde svaret, er google en rigtig god ven..
Vi blev ringet op af Mathias,ugen efter, og kom ned og hentede vores nye campingtrÊkker. Kan kun anbefale Wegener biler.. 😊

2020幎6月14日

Hej Frederikke :)

Tusind tak for de flotte ord - Vi er meget beÊret over jeres flotte anmeldelse, tusind tak.

Tak for en god dialog gennem processen - Vi Þnsker jer en masse gode oplevelser og campingture med jeres fine nye Mazda.

Tak for tillid og handel, vi glÊder os til at betjene jer nÊste gang :)

Min hustru og jeg har netop kÞbt en

Min hustru og jeg har netop kÞbt en Mercedes C 2,2 ved Martin. Det har vÊret et yderst seriÞst bekendtskab, hvor aftaler er blevet holdt til punkt og prikke. Det er en trovÊrdighed der er i hÞjsÊdet og med en tilfredshed for begge parter, og jeg kan anbefale at du kikker forbi Wegener Biler inden du kÞber noget et andet sted. Tak for en optimal kundeservice.

2020幎6月11日

Hej John

Tak for den flotte og beskrivende anmeldelse - den sÊtter vi enormt stor pris på.

Det glÊder os at i har vÊret tilfredse med besÞget hos os, og ikke mindst at i er glade for jeres nye fine Mercedes.

Tak forhandel og en god dialog gennem processen, hos os tror vi på at der skal to til tango.

Vi glÊder os til at betjene jer igen - på gensyn nÊste gang :)

Martin Wegener & Mathias Ruseng

Har lige kÞbt et pragt eksemplar af en

Har lige kÞbt et pragt eksemplar af en Audi A6 hos Wegener Biler, og hele vejen igennem handlen, har det vÊret en fornÞjelse at have med Martin at gÞre. Der har vÊret god rådgivning og jeg har fÞlt mig godt behandlet.
Selv da min nye bil havde en dårlig dag, som Wegener Biler ikke kan gÞre for, var der ingen problemer.
Der er 5 klare stjerner herfra :)

2020幎6月10日

Hej Martin

Tusind tak for den flotte anmeldelse, den sÊtter vi enormt stor pris på.
Og tusind tak for mÞde, god dialog og godt humÞr gennem processen, det gÞr arbejdet hammer sjovt.

Vi håber den nye og meget unikke A6'er allerede nu giver en masse gode oplevelser - vi tÞr ihvertfald godt smide en flaske rÞdvin efter, at der ikke kÞrer en magen til i Vejle-området :)

Rigtig god fornÞjelse, og endnu en gang tusind tak for handel og tilliden.

På gensyn nÊste gang :)

Fantastisk service og SÊlger Martin er

Fantastisk service og SÊlger Martin er den mest reelle fyr jeg lÊnge har mÞdt. Bestemt ikke sidste gang jeg benytter mig af Wegener biler.

2020幎5月18日

Wegener Biler からの回答

Tak for den flotte anmeldelse - den sÊtter vi enormt stor pris på!

Vi håber du er blevet mÞdt i ÞjenhÞjde og vi har kunne afdÊkke jeres behov og forventninger - Vi glÊder os til at tage imod jer igen nÊste gang :)

RS3 - Skarp leasing

KÞbte et pragteksemplar af en Audi RS3 hos Wegenerbiler. Det er den bedste beslutning jeg lÊnge har taget. Yderst tilfredstillende service og pris. Ingen tvivl om at gutterne fra Wegenerbiler får lov at sÊlge mig min nÊste bil :)

2020幎5月14日

Vi kÞbte en Mercedes hos Martin

Vi kÞbte en Mercedes hos Martin. Der var en fantastisk god og trovÊrdig service hele vejen igennem. Der var ro til at vi kunne vÊlge den helt rigtige bil for os og Martin var behjÊlpelig og tålmodig hele vejen igennem!

2020幎4月28日

Hej Maja

Tak for mÞdet og en rigtig god dialog gennem processen.

Det er vigtigt hos os at vide at vores kunder går glade og tilfredse her fra, det sÊtter vi en Êre i.

Vi sÊtter stor pris på jeres anmeldelse og glÊder os til at se jer i butikken igen nÊste gang :)

Martin Wegener og Mathias Ruseng

Highly recommended!

Highly recommended! :)

2020幎4月6日

Wegener Biler からの回答

Thank you very much for your ratings Attila, we are very glad to hear you enjoyed your experience here.
Wish you a good summer, see you next time :)

Best regard

Det dur bare 👍

KÞbte en fin MB hos Wegener biler i Silkeborg. Servicen var bare helt i top. Begge gutter er helt ned på jorden og brugte god tid på os. Kan kun varmt anbefale Wegener biler.

2020幎4月5日

Hej Lianne

Tak for din anmeldelse - den sÊtter vi stor pris på! :)
Tak for en god dialog, vi Þnsker langvarige relationer til vores kunder, og håber vi har gjort os fortjent til et besÞg en anden god gang.

Rigtig god sommer i jeres flotte nye bil :)

Mathias Ruseng og Martin Wegener

KANON service hos Wegener Biler

Jeg har kÞbt ny bil ved Martin ved Wegener Biler ( Martin Wegener) og jeg må sige sikke en god service. Jeg havde lidt udfordringer med bilen til at starte på, men de kom og hentede bilen på min bopÊl og jeg fik en lånebil. Og efterfÞlgende har det bare kÞrt KANON, så jeg vil anbefale ALLE at kÞbe bil hos Wegener Biler.

2020幎4月1日

Hej Louise

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den sÊtter vi STOR pris på! Vi satser på lange kunderelationer og glÊder os til at se dig nÊste gang :)

En virkelig god bilhandleoplevelse

Har kÞbt en brugt MB hos Martin og Mathias og det har fra fÞrste kig vÊret en virkelig god bilhandleoplevelse. En dejlig professionel, ordentlig, jordnÊr og reel proces - super behagelige at snakke med hele vejen igennem.

Man har virkelig ikke fÞlelsen af at det bare gÊlder om at sÊlge for enhver pris...(en fÞlelse man let kan få andre steder) og ikke mindst en meget "rar" og reel behandling ift. det at skulle tage bil i bytte.

Wegener er perfekt når man ikke gider "bilsÊlgertyperne" med alt for meget salgsgas og tilmed har Wegerner et rigtigt godt udvalg af virkelige flotte dyrere kvalitetsbiler.

Jeg vil helt klart starte med at kigge efter vogn hos Martin og Mathias (Wegener) nÊste gang.

2020幎3月24日

Hej Klaus

Tak for en rigtig god dialog og en god handel, vi sÊtter stor pris på din flotte anmeldelse her -og glÊder os til at tage imod dig nÊste gang :)

Rigtig god sommer i den flotte ny mercedes.

En verdensklasse service

En verdensklasse service!

At handle bil hos Martin og Mathias har vÊret den bedste oplevelse jeg kunne Þnske.

JordnÊre, reelle, realistiske og super behagelige at snakke med.

Det handler ikke bare om at sÊlge en bil til en. Det handler om at man får den rigtige bil!

Så skal du kigge på dyrere biler og er trÊt af hÞjrÞvede sÊlgere, så er Wegener biler det rigtige sted.

Jeg ved i hvert fald godt hvor jeg kÞber min nÊste vogn!

2020幎2月12日

Hej Kristoffer

Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse - det gÞr vores hverdag super sjov og inspirerende!

Tak for handlen, tilliden og dit gode humÞr -vi håber du er godt kÞrende og fÞler friheden igen ved frit at kunne komme rundt :)

Vi Þnsker dig alt held og lykke med situationen efter uheldet, både Mathias og mig er helt overbevist om at dit gå-på mod, dit gode humÞr og tiden nok skal råde for din vej :)

Vi glÊder os til at tage imod dig igen nÊste gang :)

Mathias og Martin

Den bedste kÞbs oplevelse

Den bedste kÞbs oplevelse, jeg har haft i mange år.
Fra fÞrste samtale i telefonen - Og til at få bilen leveret hvor jeg arbejder, som er 200 km fra Silkeborg.

Wegener biler sÊlger ikke kun biler, de sÊlger gode oplevelser....

2020幎2月8日

Hej Pau

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Det har vÊret en fornÞjelse at mÞde jer og tak for en kanon god dialog gennem hele processen - vi er overbevist om der skal to til tango :)

Vi Þnsker dig alt held og lykke med din nye Ilva butik i HjÞrring, det er jeg helt overbevist om bliver en stor succes med dit vÊsen og vÊren.

Vi glÊder os til at tage imod dig og Maja nÊste gang :)

Fremragende service!

Tusind tak til Martin for rigtig god og jordnÊr service. Martin er super flink, og strÊkker sig langt for at gÞre kunden tilfreds. Vi vender helt sikkert tilbage, når vi skal have vores nÊste bil!

2020幎2月8日

Wegener Biler からの回答

Hej Maja! Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det har vÊret en fornÞjelse at mÞde dig og Pau. Vi Þnsker jer alt held og lykke med fremtidsplanerne og glÊder os til at tage imod jer nÊste gang :)

Har lige kÞbt brugt Mazda 6 Van hos

Har lige kÞbt brugt Mazda 6 Van
Og solgt min nyere Renault captur, hos Martin Wegener.
Mega god service, med kunden i centrum. fik en fair pris, for min “gamle” bil.
De bedste anbefalinger herfra 👍🏻
Annemette ( klud, klip og pleje )
Torben ( Silkeborgs handyman )

2020幎2月6日

Hej Annemette og Torben

Tak for den gode dialog og jeres flotte anmeldelse.

Vi er rigtig glade for jeres besÞg hos os og glÊder os til at se jer nÊste gang.

Alt held og lykke med forretningen :)

Martin Wegener

SeriÞs, professionel og fair brugtvogns forhandler

fredag d 31/1 handlede vi bil med Martin fra Wegener biler
og allere d. 4/2 kunne vi hente vores nye mercedes

Hele forlÞbet er gået gnidningsfrit, og Martin er en yderst professionel og er yderst fair at handle med!

Kommer gerne tilbage og handler her nÊste gang jeg skal kÞbe bil :)

Tak for handlen Martin

2020幎2月5日

Hej Rune

Tak for din anmeldelse, den sÊtter vi rigtig stor pris på.
Det har vÊret en udsÞgt fornÞjelse at mÞde jer, tak for rigtig god dialog og tilliden.

På gensyn nÊste gang :)