Vi har lige kÞbt BMW IX3 + sommerdÊk og fÊlge ved Wegener Biler. Bilen blev undervogns behandlet, samt Keramisk Coating pÃ¥ alt. Kan klart anbefales. Vi fik yderst professionel vejledning og hj... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har i julen 2025 kÞbt en brugt Skoda Enyaq. FÞrste gang vi tog til Wegener Biler for at kigge pÃ¥ Enyaq var det fordi deres anmeldelser i forvejen var gode, det stemte ogsÃ¥ overens og endte samme dag m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞbte en BMW hos Wegener Biler d. 15-12-25. Det var en rigtig god oplevelse. SÊlgeren var rolig og behagelig og gav sig god tid til at fremvise bilen. Servicen fejlede bestemt heller ikke noget ved... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I sÞndags tog jeg pÃ¥ en impulstur ud til Wegener Biler efter lang tids sÞgen efter den rigtige bil. Jeg fik sÃ¥ god service af indehaveren, Martin. Han fremstod smilende, trovÊrdig, yderst hjÊlpsom... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bilforhandler Rådgivning/sparring Salg/kÞb Finansiering Bilforsikring til alle aldre Udvidet garantiordninger Ekstraudstyr
Priorsvej 25B, 8600, Silkeborg, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
For ikke lÊnge siden har jeg vÊret den heldige kÞber af en super lÊkker Ford Focus ved Wegener Biler.
Jeg har haft en VIRKELIG GOD KÃBS OPLEVELSE
Der opstod bla. nogle små fejl på bilen efter kÞb, med dÊktrykssensorer og nogle parkeringssensorer.
Dette var selvfÞlgelig rigtig irriterende, men blev ordnet meget professionelt hurtigt og UDEN BEREGNING af Martin.
Det skal også siges at Martin var utrolig fleksibel til at finde en tid og et sted som passede mig!
Jeg fik desuden stillet en GRATIS lÃ¥nebil til rÃ¥dighed imens min bil blev fikset, DEJLIGT!ðâïž
Jeg har efterhånden handlet biler mange forskellige steder gennem tiden og Wegener Biler er et dejligt sted!
Noget jeg sÊtter stor pris pÃ¥ er en god Kop Kaffe og nogle gennemfÞrte klargjorte biler at kigge pÃ¥ ðð»
Så hvis du/i har tÊnkt på at kÞbe en lÊkker bil og få super service/garanti med i hatten, så kan jeg varmt anbefalde at handle ved Wegener Biler
ððš