Ferien- und Freizeitpark WeissenhÀuser Strand レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Wir kommen schon viele Jahre zum WeißenhÀuser Strand und finden es jedesmal toll. Besonders bei schlechtem Wetter hat man die Möglichkeit ins Wellenbad zu gehen oder mit den Kindern ins Spieleparadi... もっず芋る

Vi havde et rigtig godt ophold pÃ¥ WeissenhÀuser Strand, og der var masser af aktiviteter for bÃ¥de bÞrn og voksne. Legelandet var hyggeligt, og badelandet var virkelig stort, flot og sjovt –... もっず芋る

To many visitors, totally overcrowded! No parkingplace for our car, even when we booked with. Expensive food. Rude personel working there, totally not understand what a client is. Very few of th... もっず芋る

Kein Familienfreundlicher Betrieb!!! Katastrophe an Hygiene Betten und Geschirr schmutzig, Reisebett vom Baby paßt nicht ins Schlafzimmer und das gestellte Bett war auch kaputt. Haare im Abfluss usw... もっず芋る

䌁業情報

1. ホテル

圓該䌁業による蚘述

Der Ferien- und Freizeitpark WeissenhÀuser Strand liegt unmittelbar an einem 3 km langen Ostseestrand und gehört zu den größten und beliebtesten Ferienanlagen Deutschlands. Erleben Sie das ganze Jahr Ostsee und wÀhlen Sie zwischen verschiedenen Ferienwohnungen, FerienhÀusern, PenthÀusern und dem ****Strandhotel aus. UnzÀhlige Attraktionen wie das Subtropische Badeparadies, das Abenteuer Dschungelland, das DÃŒnenbad mit Wellness- und Fitnessbereich sowie das WaWaCo, die Wakeboard- und Wasserskianlage, warten darauf, von Ihnen entdeckt zu werden. Erforschen Sie die ganze Welt des Geschmacks und besuchen Sie unsere zahlreichen Restaurants, Bistros, Bars und Cafés. Hier ist fÃŒr jeden das Passende dabei.

期埅以䞋

通垞2週間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 53ä»¶

レビュヌを曞く

Ok dog lidt sjusket rengÞring og dårlig parkering

Fin lejlighed(dog var gulvene ikke vasket da vi kom, det var helt klistret i kÞkkenet og brusekabinerne var gule af skidt i kanterne) OK vandland rigtig godt til mindre bÞrn.
Mangler lidt til de voksne eks varme områder hvor man kan opholde sig medens ungerne leger.
Parkering er total kaotisk og der er slet ikke pladser nok... Skiltningen er stort set kun på tysk, de ville hjÊlpe sig selv gevaldigt ved at skrive det også på engelsk.
Tv signalet er ikke vildt godt, kan ikke kobles til internettet så man kan ikke bruge sin egen eks Disney eller andre kanaler, med mindre msn selv har en pc med man kan se det på.
Men ungerne hyggede sig og syntes det var helt i top 🀣.
For Þvrigt er spisestederne fine og har go service.

2025幎2月14日

Sammenlagt en god oplevelse

Jeg havde fÞrst givet stedet 1 stjerne som anmeldelse pga den virkelig dårlige logistik i omklÊdningsrummet (beskrevet nÊrmere nedenfor). Men ved nÊrmere eftertanke synes jeg ikke det er fair at lade det dårlige fÞrstehåndsindtryk smitte af på hele badelandet. Trods alt var badelandet pÊnt og rent, restauranterne var effektive med maden, de unge medarbejdere var sÞde og imÞdekommende, og vores lejlighed var nydelig og ren. Så alt i alt har vores 3-dages tur vÊret rigtig fin. At jeg ikke kan give stedet 5 stjerner skyldes dette: Det fÞrste der mÞder een ved ankomst er store bunker af sko ude på gangen, fordi skohylderne er alt for små til de mange gÊster. DernÊst skal hver person ind i hver sin lille kabine for at klÊde om. Som kvinde med menstruation vil man gerne skifte fra hygiejnebind til tampon inden man kommer ind i badelandet, men dét resulterer i at man står med et beskidt hygiejnebind uden adgang til en skraldespand og med beskidte fingre uden nogen håndvask!!! DernÊst skal man gå gennem en fÊlles gang (for begge/alle kÞn), hvilket betyder at man er nÞdt til at tage sin badedragt på, selvom man to minutter senere skal tage den af igen for at vaske sig under bruseren, inden man så tager den på igen for at komme ud i badelandet. Og det sammen cirkus igen når man skal hjem!: Våd badedragt af for at vaske sig under bruseren og våd badedragt på igen for at gå ud til omklÊdningskabine. Her står man så i kÞ til kabinen i en kold og våd badedragt med sit tÞrre tÞj i favnen, mens de små bÞrn grÊder fordi de også er kolde og våde. Hvorfor i alverden kan der ikke vÊre to store omklÊdningsrum, 1 til kvinder og 1 til mÊnd???! Alle kvinder ser jo alligevel hinanden nÞgne når de vasker sig under bruseren, og alle mÊnd ligeså, så hvorfor i alverden kan man ikke klÊde om sammen, mÊnd og kvinder for sig?? Der er jo nemlig ikke lavet nogle komplet afskÊrmede brusere til eksempelvis muslimer eller transkÞnnede, så det kan ikke vÊre derfor. Kort sagt: lav 2 store omklÊdningsrum!

2025幎2月8日

Weissenhauser Strand er ligesom at

Weissenhauser Strand er ligesom at trÊde ind i en tidslomme i 80’erne. Boligerne er slidte og gamle, dette gÊlder ogsÃ¥ i hÞj grad indretningen. Selve badelandet er ogsÃ¥ ret kitch, i hvert fald den gamle del, og logistikken helt hÃ¥blÞs, derudover er lufttemperaturen lav. Parkering har vÊret ret umulig og serviceniveauet er generelt ret dÃ¥rlig i butikker og restauranter, hvor en stor del af personalet kun taler tysk. Internet er utroligt dÃ¥rligt nÃ¥r det virker. Der findes mange bedre alternativer end dette. Absolut ikke et besÞg vÊrd

2025幎2月8日

Zu voll trotz Nebensaison

Wir waren als Familie mit 2 Kleinkindern im September '22 das erste Mal hier. Damals hatten wir eine Ferienwohnung. Die war da schon bei genauerem Hinsehen nicht sonderlich sauber, aber die Angebote Essensmöglichkeiten, Spaßbad und Dschungelland fanden wir sehr gut. Es war sehr wenig los. Nun sind wir im Januar 2024 erneut hier und waren auf die nicht ganz so saubere Ferienwohnung eingestellt. Der Standard war exakt derselbe, wie beim ersten Mal. Leider scheinen die Attraktionen aber fÃŒr alle - also auch fÃŒr Nicht-FeriengÀste - geöffnet zu sein. Das Dschungelland war ein Massentourismus Sondergleichen. Es war laut und extrem voll. Wir werden nicht wiederkommen.

2025幎1月11日
自発的なレビュヌ

Wir sind extrem gerne am WeissenhÀuser

Wir sind extrem gerne am WeissenhÀuser Strand. Außerhalb der Hochsaison gibt es tolle Angebote. Wir machen uns auch gleich schon wieder auf dem Weg zum WeissenhÀuser Strand.. und das zum 3./4. Mal in diesem Jahr. :-)
FÃŒr Kinder ein Spieletraum und fÃŒr die Eltern einfach mal Zeit um durchzuatmen.

2024幎12月20日

Skuffende ophold på WeissenhÀuser Strand

Vi havde store forventninger til vores ophold på WeissenhÀuser Strand, men desvÊrre blev vi skuffede. Lejligheden har en god placering i forhold til faciliteterne, men det er også det eneste positive, der kan siges om den.

Lejligheden var gammel og slidt, sengene var elendige, og bÃ¥de dyner og puder var af meget dÃ¥rlig kvalitet. KÞkkenet var sparsomt udstyret – ovnen havde kun en rist og ingen bradepander, og det generelle kÞkkenudstyr var utilstrÊkkeligt.

Ved ankomst modtog vi ikke de nÞdvendige papirer for at kunne bruge faciliteterne. Dette resulterede i, at vi selv mÃ¥tte bruge unÞdvendigt meget tid pÃ¥ at finde en lÞsning. Personalet var til ingen hjÊlp – de var ubehÞvlede, uvenlige og insisterede pÃ¥ at tale tysk. PÃ¥ et feriecenter af denne stÞrrelse og med gÊster fra mange forskellige lande ville man forvente, at personalet som minimum kunne kommunikere pÃ¥ engelsk.

Badelandet var en blandet oplevelse. Selvom udvalget af aktiviteter er fint og tiltalende for bÞrn i alderen 6-12 år, var faciliteterne slidte, og lufttemperaturen i badelandet var ubehageligt kold, hvilket gjorde oplevelsen mindre behagelig.

Alt i alt levede opholdet slet ikke op til vores forventninger, og vi vil ikke anbefale stedet til andre.

2024幎12月12日

Super Service

Super Service, immer wieder sehr hilfsbereite und freundliche Mitarbeiter.
Die Zimmer sind schön groß und sauber.
Leider sind die Öffnungszeiten vom Markt und auch den Restaurants besonders freitags sehr kurz. Bzw. Sie schließen zu frÃŒh.

Wir kommen immer wieder gerne und freuen uns schon auf den nÀchsten Besuch .

2024幎12月6日

sehr teuer (Winter Saison), schlechtes WLAN

Update: Wir waren mit Hund dort, haben 15€ pro Nacht fÃŒr ihn bezahlt, also 60€ zusÀtzlich und mÃŒssten dem Hundeschild hinterher laufen (Nachbarn hatten es an der TÃŒr). Von einer Kollegin weiß ich, dass es normerweise in der Hochsaison eine Hundedecke und einen Napf gibt, sowie leckerlies. Brauchten wir nicht, hatten eh alles mit, ist aber traurig.

Waren zum Festival da und dafÃŒr sind die Preise einfach unterirdisch teuer (fÃŒr November teurer, als Hochsaison im August und den Ticketpreis habe ich schon abgezogen). Unterkunft war ok (den Staub und die Spinnenweben mal außen vor gelassen), Einrichtung in Ordnung (wir sind nicht anspruchsvoll). Viel Stauraum (KÃŒche und Kommoden).
Die Mitarbeiter waren eigentlich (eine Ausnahme, war aber am Bierstand vom Festival, gehörte wohl nicht zum Stammpersonal) alle Freundlich (Empfang,
sowie in den Restaurants und auch die
Securitys).
Leider ist das Internet/WLAN, womit geworben wird, katastrophal. Mal geht's und plötzlich nicht (und das bei noch nicht vielen angereisten- zu sehen an den ParkplÀtzen oder morgens um 4 Uhr, wenn beim Festival die wenigsten online sein werden).
Ist nicht alleine ausschlaggebend fÃŒr die Bewertung, denn der Preis ist halt sehr heftig. Gibt ja nichts extra, nur Musik und die zahlt man ja eigentlich mit dem Ticket.

2024幎11月29日
自発的なレビュヌ

Never go there with kids

From a very, very shaken family:

Unfortunately, we experienced a fire alarm during what was supposed to be a cozy evening at the playland. While we understand that such things can happen (and we noted that everything seemed fine, as the place was open the following day), there were significant issues:
The signs around the playland are written in German and Danish. During this fire drill, no announcements were made in English over the loudspeakers – only in German.
Danish guests were heavily overrepresented at the time, yet there were no announcements in Danish or English.
The staff responsible for guiding the evacuation did not understand or speak English either.
The entire situation was chaotic and terrifying.

The following day, we thought to ourselves, "Well, nothing worse could happen now." But, oh, how wrong we were – it turned out to be far worse than we could have ever imagined.

We booked a stay with our two small children, and today we were met with decorations of skulls, axes, and similar imagery covering the walls. Even the indoor playground was draped in black and featured posters of skulls. Furthermore, families with children were unable to get tables for dinner anywhere because all the restaurants were suddenly filled with the same skulls, axes, and imagery that should never be in a child-friendly environment.

When we tried to find alternatives for food and eventually returned to our apartments, we were met with extremely loud heavy metal music – so loud that even three floors apart, we couldn’t hear each other speak. I repeatedly tried calling your service center and knocking on the doors where the music was coming from, but all attempts were in vain!

To top it all off, all the apartments were plastered with posters, black garbage bags, and other inappropriate decorations.

I am completely at a loss for how this could happen without informing families with children beforehand. We would NEVER have booked a stay here if we had known about these circumstances. And now, we will certainly never return.

This entire experience has been grotesque, and I am utterly speechless.

2024幎11月21日
自発的なレビュヌ

Hvis man har mellemstore bÞrn med

Hvis man har mellemstore bÞrn med, så kan man kun blive skuffet, hvis man sammenligner dette med Lalandia Billund, dette er langt dårligere og de fatter hat af service, 90% af medarbejderne insistere på at tale tysk til trods for at man snakker engelsk til dem.

Vi kommer ALDRIG igen.

2024幎10月14日
自発的なレビュヌ

Da vi ankom var det som at komme ind i

Da vi ankom var det som at komme ind i en tidslomme i det gode gamle Sunny Beach, for udadtil virkede bygninger slidt og gammelt.. Men heldigvis var lejlighederne super fine og rene.. MEN der mangler simpelthen info om at der ikke er badeland inkl i opholdet.. Vi kan gå med til begrÊnsningen på de 3 timer, for hellere nÞjes med 3 timer end at der er alt for fyldt..
Derudover er det overraskende hvor dårlig setuppet er fra omklÊdning til badeland og virkelig overraskende hvor mange der går i badeland uden brusebad, fordi indretningen simpelthen ikke giver mening..
MEN badelandet var fint.. Dejligt at det ikke er en stor dome som Lalandia og alt var fint..

2024幎7月31日

Hyhvc

Wir waren zu fÌnft unterwegs und wollten 4 Tage dort bleiben. Als wir ankamen, sah es so gemÌtlich aus, aber das Zimmer war ziemlich klein und kleine Insekten konnten herumkrabbeln, daher ist es ein Minuspunkt. Aber der Wasserpark war sehr schön, man musste zwar nur 3 Stunden schwimmen, aber das ist in Ordnung. Es gab auch ein Gemeinschaftsbad und das war sehr nervig! Der Spielplatz war auch sehr angenehm, man konnte an KletterwÀnden klettern. Und es gab auch einen riesigen Spielbereich fÌr Kinder und es gab auch eine Bar im Spielbereich. Und es war auch richtig teuer.

2024幎7月27日
自発的なレビュヌ

Beskidt og utrolig dårlig service!!

Utrolig dårlig service!
Der bliver ikke holdt de aftaler man laver med personalet, der er beskidt på vÊrelserne og seng og tÞrrestativ er i stykker.
Man må kun bade i 3 timer ellers kommer der gebyr på, (selvom man betaler det hvide ud af Þjnene for at vÊre der!) og man må ikke komme ind med sit armbånd. Man skal have et stykke papir med, som vi intet fik at vide om.
Ingen forstår engelsk, alt er på tysk.
Virkelig dårligt sted!!

2024幎7月30日

Terrible place - Stay away

Terrible / non-existent service. The staff should be ashamed of themselves. You need to book every time you want to eat - Even though you have paid for Half Pension. If not - Your not getting anything. Outside our apartment construction work was ongoing, the whole time. No room service - With the excuse it’s good for the environment.

We left after only two days.

I could go on. Terrible.

2024幎7月8日

En dags overnatning med tillÊg på 1.700 kr

Vi bestiller et ophold på en overnatning for 4 personer, som vi betaler ca. 1.500 for gennem deres hjemmeside.
Vi finder fÞrst ud af ved ankomst i badeland, at det Ã¥benbart er noget der skal tilkÞbes for 1.700 kr 🀯 for 1 dÞgn.
Hverken badeland eller legeland indgår i prisen og er meget kryptisk i forhold til deres tilvalg, når man ikke kender navnet på badeland eller legeland.
Det tog os 2 timer at tjekke ind og finde parkeringsplads, meget langt fra boligen.
Vi måtte forbi receptionen 3 gange fÞr vi kunne komme i badeland. Det var ret tydeligt i indgang til badeland, at vi ikke var de eneste, som ikke havde forstået konceptet med tilkÞb af badeland.
Vi endte med at betale for badeland og droppe betaling til legeland.
En virkelig dårlig oplevelse og 1.700 for det der badeland, det er jo seriÞst en joke, så er Lalandia lige så godt.
Bilen var fyldt af ekskrementer fra mÃ¥ger og man kunne ikke sidde pÃ¥ altanen uden at blive angrebet af flere hundrede skrigende mÃ¥ger 🀢
Vi endte med at sove 4 mennesker i en dobbeltseng fordi sovesofaen var så elendig.

2024幎5月10日

Tolle Urlaubstage am WeißenhÀuser Strand

Mit unseren Enkelkindern haben wir 7 wunderschöne Tage am WeißenhÀuser Strand verbracht. Wir hatten ein Apartment fÃŒr 4 Personen. Es war sauber und schön eingerichtet. Das einzige Manko waren die Innenrahmen der Fenster, die schmutzig waren. Da Geschirr nur fÃŒr 6 Personen vorhanden war, mussten wir jeden Tag die SpÃŒlmaschine anstellen. WÀre mehr Geschirr vorhanden, könnte man Wasser und Energie sparen. Es wird fÃŒr die Kinder sehr viel angeboten. Das Badeparadies ist toll, mit vielen unterschiedlichen Rutschen. Jedoch war es manchmal sehr voll. Unsere Enkelkinder wollten immer das Dschungelparadies besuchen. Sie fanden die unterschiedlichen Schlangen großartig. Das Personal ist ÃŒberall sehr freundlich. Es waren unvergessliche Tage!
Leider lagen vermehrt Hundehaufen auf dem Rasen, auch auf dem Sportplatz, was wir nicht so toll fanden. Hier mÃŒsste der WeißenhÀuser Strand durchgreifen.
Ansonsten, macht weiter so! Wir kommen bestimmt wieder.
Es grÌßt Conny P. aus Rinteln

2024幎3月29日

Dejlig ferie for både 5, 11 og 14 årig

Netop hjemvendt fra en dejlig ferie med vores tre bÞrn (5. Gang vi besÞger jer) Masser af hygge i badeland og legeland.
Indcheckningen gik uden problemer. Indretningen af feriehuset fungerede så fint for os. Måske mangler der lidt udstyr i kÞkkenet når det skal laves mad (vi havde kun en brÞdkniv).
Badelandet er så fint og passer godt til vores bÞrn på 5, 11 og 14. Nogle af dagene var der 3. Timers begrÊnsning på badelandet dette var skiltet fint og personalet i badelandet informerede også om det ved indgangen.
Legelandet ramte også plet for alle. Nogle af de mekaniske ting kunne måske godt bruge en tekniker🙂

2024幎3月28日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。