Wijverkopentweedehandsfietsen レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Heb een elektrische fiets voor mijn dochter gekocht. Zijn keurig netjes geholpen. Erg vriendelijk personeel. Bij een volgende fiets kom ik eerst hier weer terug

5つ星のうち5の評価

Ik ben via de website geïnteresseerd geraakt in een mooie Koga fiets en ben vervolgens vandaag langs gegaan in Houten. Daar erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Heb een fijne testrit in de... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Update 2: Alles netjes afgehandeld en product naar wens ontvangen. Ietsje later dan gepland door foutje in systeem. Update: Netjes gebeld. Is iets mis gegaan in het systeem. Nu in afwachten va... もっと見る

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 58件

レビューを書く

Topervaring

Topervaring! Echt een aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit en goed advies. We hebben in één keer drie fietsen aangeschaft en zijn erg onder de indruk van de persoonlijke aanpak. Er werd goed meegedacht met onze wensen en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. We komen hier zeker terug!"
Mirjam

2026年5月1日

Goede ervaring

Achterbanden van onze driewielfiets, tijdens een rit lek en kapot gegaan, supersnel (zelfde middag nog) en goed vervangen. Vriendelijke en hulpvaardige behandeling

2026年4月30日

Prettige fietsenzaak

We zijn prettig geholpen bij onze aankoop voor een goede gebruikte damesfiets . We hebben een aantal fietsen kunnen uitproberen . Uiteindelijk een prima fiets aangeschaft voor een naar ons gevoel zeer redelijke prijs. Wij zijn tevreden .

2026年4月3日

Wat een super service

Wat een super service! dikke 10!
Ik had een onderdeel besteld voor de bakfiets, deze werd snel opgestuurd door het bedrijf. Helaas heeft DHL het pakketje nooit afgeleverd ook al werd dat wel vermeld, ze hadden het terug gestuurd naar wijverkopentweedehandsfietsen.nl Ik werd spontaan gebeld door het bedrijf van, huh hoe kan dat dat het pakketje terug gestuurd is. Ik heb met DHL contact gehad, maar moest maar afwachten of het pakketje nog een keer aan zou komen. Ik werd weer netjes gebeld door het bedrijf en zouden het pakketje weer opnieuw opsturen naar me. Ik had aangegeven dat het niet hun fout was dat het pakket terug gekomen was maar van DHL. Ik had voorgesteld om de verzendkosten zelf dan te betalen omdat hun service oprecht zo goed is! Ik werd 2 dagen later terug gebeld door een hele vriendelijke vrouw, ze vroeg of ik het pakketje nu wel had ontvangen. Het was aangekomen, ze vertelde me dat ze het vervelend vond voor me en het bedrijf wou graag zelf de bezorgkosten betalen.
1 ding is zeker, als ik nog iets nodig heb voor m'n fiets of een andere fiets ga ik hem zeker bij hun bestellen! Alle lof voor wijverkopentweedehandsfietsen.nl!
MVG Bas van Rijssel

2026年3月9日

Een gouden vondst

Voor de tweede keer verlieten we de winkel in Houten met een glimlach en een prachtige, goed onderhouden fiets: deze keer een stralende transportfiets voor onze dochter. De kleur: goud! Net als bij de aankoop voor onze zoon zijn we weer uitstekend geholpen. De fietsen voelen als nieuw en zijn goed onderhouden – en dat voor een eerlijke prijs. Een aanrader voor wie houdt van kwaliteit, service en duurzaamheid!

2026年3月4日

Prima aanbieding

Ik zocht een oplossing voor een niet meer goed werkende Magura voorrem. Toevallig kwam ik een complete set tegen op marktplaats die nieuw was. Volgende dag ontvangen en hij was nieuw. Top aankoop

2026年2月20日
5つ星のうち5の評価

Ruim aanbod, eerlijke en vriendelijk advies en goede prijs

Voor de tweede keer een fiets gekocht bij dit bedrijf. Bij binnenkomst direct herkend door de eigenaar (was al een paar jaar geleden!). Helder advies in de grote showroom met ruime keus. Direct een proefrit maken op de fiets van jouw keuze dir direct voor mij werd afgesteld. Daarnaast ook nog een goede inruilprijs voor mijn oude fiets. Ik kom zeker terug!

2026年2月7日

Top club

Top club! Ruim aanbod van hoge kwaliteit tweedehands fietsen. Zeer goede vakkennis en behulpzaam. Kon op mijn gemak een aantal fietsen uitproberen en kreeg goed advies. Zeer vriendelijk! En heel blij met mijn aankoop. Mijn twee oude fietsen kon ik voor een goed bod inruilen.

2026年1月29日

Trustpilot エクスペリエンス