Wijverkopentweedehandsfietsen レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Heb een elektrische fiets voor mijn dochter gekocht. Zijn keurig netjes geholpen. Erg vriendelijk personeel. Bij een volgende fiets kom ik eerst hier weer terug

5つ星のうち5の評価

Ik ben via de website geïnteresseerd geraakt in een mooie Koga fiets en ben vervolgens vandaag langs gegaan in Houten. Daar erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Heb een fijne testrit in de... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Update 2: Alles netjes afgehandeld en product naar wens ontvangen. Ietsje later dan gepland door foutje in systeem. Update: Netjes gebeld. Is iets mis gegaan in het systeem. Nu in afwachten va... もっと見る

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 53件

レビューを書く

Mooie zaak !

Mooie zaak, groot assortiment in de betere fietsen.
Fietsen zijn als nieuw!
De eigenaar is ter zake kundig en geeft met veel enthousiasme een prima advies.
Tot tevredenheid twee mooie fietsen aangeschaft

2024年2月9日
5つ星のうち5の評価

Top fiets voor aantrekkelijke prijs

Om te beginnen, mooie fietsen. Voornamelijk jonge A+ kwaliteit fietsen voor aantrekkelijke prijzen. Ruime keuze en de fietsen zijn zoals op de website.
Ik heb zelf twee fietsen geprobeerd en uiteindelijk een Koga gekocht. Heel tevreden. De eigenaar is een leuke vent. Zou er zo weer terug gaan.

2024年2月2日

Prima vakantiefiets

De fiets werd keurig afgeleverd op de afgesproken datum. Wat je ziet, koop je. Dat kopt. Maar toch zie je niet alles. Zadel was beetje beschadigd (ik vervang hem door mijn eigen lekkere Brookkszadel) en kleine dingetjes ontbraken, zoals rubberen einddop van standaard, fietsbelletje, afdekdopjes ventielen. Pedalen waren vooral geschikt voor het kliksysteem met fietsschoenen. Ik wil veiligheidspedalen voor gewone schoenen. Maar tja de finetuning van een vakantiefiets is ook deels vanwege persoonlijke voorkeuren. Maar na de eerste proeftocht van 27 km is mijn oordeel:PRIMA FIETS

2024年1月30日
5つ星のうち5の評価

Superfijne ervaring om hier een fiets te kopen

Was echt een prettige ervaring om in deze winkel een nieuwe tweedehands fiets te kopen. De eigenaar heeft echt verstand van zaken en denkt goed mee over welke fiets bij je past. Uiteindelijk ben ik met een hele fijne fiets huiswaarts gekeerd.

2024年1月17日

alle lof

het was duidelijk wat geboden werd en wat het kostte. vrij lange proefrit was geen probleem. ook aanpassingen waren tegen redelijke vergoeding mogelijk. ontbrekende fietsbel is nagezonden. kortom, lof!!

2023年12月16日
5つ星のうち5の評価

Met een fijn gevoel een fiets gekocht

Met een fijn gevoel een fiets gekocht! Ik had een fiets online gezien, en was naar de winkel gegaan om hem te testen. Ik mocht hem meteen uitproberen. Ook kreeg ik een uitgebreid advies over training, voeding, etc. Na nog een testritje (!), was de aankoop snel afgehandeld. Ook voor onderhoud ben ik altijd welkom.

2023年12月20日
5つ星のうち4の評価

Koga fiets gezocht en gevonden

Op zoek naar een tweedehands Koga fiets, ben ik via de goede website bij de winkel terecht gekomen. Veel keus in Koga fietsen, tweedehands en (bijna) nieuw. Ik kon de verschillende modellen direct proberen, geen gedoe. De fietsen staan rijklaar in de zaak. Goed geholpen door de verkoper en een uur later met een fijne Koga fiets naar huis.

2023年12月27日

Trustpilot エクスペリエンス