Woodwood レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Trying to return an order but their automated return system didn’t work. After sending 4 emails to their customer service without any reply I have ended up trying to sell the product on an online mark... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virkelig dyrt produkt, der slet ikke levere kvalitet. Da jeg forsÞgte at få hjÊlp til mit produkt, så blev problemet talt ned.

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 婊人服店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

WOOD WOOD / The official website.

期埅以䞋

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

Wood Wood London ,

Wood Wood , London soho
Fell off my bike close to this store , went in to ask if I could buy a plastic bag to gather my things , girl with no empathy said no ! I asked to buy a candle or something so as to to get a bag , she “radioed” someone to get me a candle , no please , thanks , please wait
.cool clothes , very unhelpful staff
Irony is I was wearing a sweater and trainers from that same store , that’s why I felt comfortable to go in. Definitely will not be a return customer

2021幎6月25日
自発的なレビュヌ

Amazing experience, from service to pricing

Had an absolutely great experience all around; ordered from within the EU but had to send it back due to the t-shirt fitting a bit to big, extremely fast and competent responses from the customer service team, all around just very hustle free, and a good and friendly service!

+Their prices are very competent, especially when compared to other, similar shops (endclothing f.e.), which is why I'd definitely, 100% buy again!

2021幎5月28日

BAD BUSINESS

Bought some rare limited shoes as soon as they released. Paid for them, was advised they were shipped, but they never shipped them, they kept them for themselves. I had to contact them about refund and in the end they didn’t refund me the full amount I paid. They provided no details about the situation.

2021幎4月21日

Le top.

Le top.
Envoie hyper rapide, trÚs professionnel !!!
👍👍👍👍👍
Bref... R.A.S. site pour acheter nickel !!!
Je recommande fortement

2021幎4月9日
自発的なレビュヌ

Dårlig service og dårlig raffel.

Jeg tilmeldte en raffel på WOODWOODs hjemmeside, var så mega heldig at få en mail om at jeg var en af de udvalgte til at kÞbe dem. Der står de åbner for at kÞbe dem kl 9, jeg sidder klar 5 min fÞr så jeg kan vÊre sikker på at få dem. klokken bliver så 9 og jeg prÞver at kÞbe dem men jeg kan ikke?? jeg prÞver så i ydeligere 19 min men uden held, der står hele tiden "reserveret af en anden" når jeg vil kÞbe et par. Efter 19 min ringer jeg til kundeservice for at spÞrge hvad filen der sker. Manden der sidder i kuneservice fortÊller mig så "jamen det er fordi vi altid sender mailen til flere end vi har sko så du skal bare prÞve igen og igen indtil du får dem" og ligger derefter på. Jeg prÞver så i ydeligere EN TIME uden held!! Det ender med at de er udsolgt og at jeg ikke fik skoene selvom jeg havde vÊret klar i en time fÞr og prÞvet utallige gange. Så alt i alt super dårlig måde at holde en raffel på og super dårlig service!! kan ikke anbefalde WOODWOOD

2021幎1月27日
Woodwood ロゎ

Woodwood からの回答

Hej Ida

Vi beklager, at du har haft en uheldig oplevelse i forbindelse med en raffle-release.

I forbindelse med din registrering har du modtaget en mail, hvori det fremgår, at det Þnskede produkt sÊlges efter et 'first-come-first-served' princip, hvorved et par ikke er garanteret. I tilfÊlde hvor et produkt står anfÞrt som 'reserveret', vil det sige, at en anden kunde har lagt det pågÊldende produkt i sin kurv, og derfor vil det vÊre reserveret i ti minutter.

Vi kan ikke stille en garanti for tilgÊngeligheden af en specifik stÞrrelse, og derfor udvÊlger vi et antal vindere, der overstiger antallet af produkter, således at der er lige vilkår for de deltagende kunder. Vi vil evaluere tilgÊngeligheden af betingelserne, så de fremstår tydeligere i fremtiden, og vi håber, at du igen får lyst til at handle hos os.

Wood Wood

Kvaliteten af den hÊttetrÞje til 1.000

Kvaliteten af den hÊttetrÞje til 1.000 kr kunne vÊre bedre. Da jeg ville tage den af gik ryggen simpelthen bare i stykke.

2021幎1月16日
Woodwood ロゎ

Woodwood からの回答

Hej Torben

Mange tak for din anmeldelse. Vi vÊrdsÊtter, at du har brugt tid på at skrive om din oplevelse, hvilken vi selvfÞlgelig gerne vil rette op på. For at vi kan hjÊlpe dig på bedst mulig vis, bedes du kontakte webstore@woodwood.com.

Wood Wood

Virkelig dårlig kunde service

Virkelig dårlig kunde service.

Har handlet en del hos Wood Wood unden problemer, men har nu for 3. gang oplevet virkelig dårlig kunde service ved fejl og mangler. Det er mega Êrligt da Wood Wood har fedt tÞj og brugskunst. MEN hvis man er highend streetware forhandler må de have bedre kunde service.

2020幎9月23日

Utrolig dårlig service

Utrolig dårlig service. 1,5 uge efter jeg modtog min ordrebekrÊftelse, havde jeg stadig ikke hÞrt noget. Jeg tog så kontakt til deres kundeservice, hvor de informerer om, at de har en lagerfejl på min ordre...

2020幎7月14日

Ingen problemer

Bestilte en hÊttetrÞje, og havde den på 2 dage efter. Intet at klage over. Fik en bekrÊftigelse 2 min efter jeg havde bestililt og dagen efter at den var blevet sendt.

2018幎4月18日
自発的なレビュヌ

Min sÞn havde Þnsket sig penge til

Min sÞn havde Þnsket sig penge til fÞdselsdag da han gerne ville i WoodWood og kÞbe tÞj. Vi tager turen til Århus, kun for at opleve en overlegen og snobbet ekspedient - Vi spÞrger efter en bestemt stÞrrelse i en t-shirt, pigen vil se pÃ¥ lageret, hun kommer kort efter retur og meddeler at den har de ikke i hans stÞrrelse, intet smil og hun ikke sÃ¥ meget som ser pÃ¥ os - jeg spÞrger om de har andet i hans stÞrrelse, fÞrst svarer hun ikke, jeg spÞrger igen og svaret er "I mÃ¥ se jer omkring". Vi forlod butikken og min sÞn foreslog sÃ¥ at vi gik i Magasin, mÃ¥ske vi kunne vÊre heldige der, det var vi! Der var endda 25%, sÃ¥ nu ligger der 3000 kr af min sÞns fÞdselsdagspenge hos dem :-)

2017幎10月30日

Forsinket levering.

Jeg bestilte en nedsat frakke fra wood wood's hjemmeside i håb om at jeg kunne modtage frakken inden påske, da det stod beskrevet på hjemmesiden at der ville vÊre 1-2 dages leveringstid på varen.
Da jeg havde bestilt frakken fik jeg en ordrebekrÊftelse med det samme, så alt ting gik tilsyneladende som planlagt. Der gik en uges tid inden jeg selv skrev til wood wood's support for at få at vide at de ikke lÊngere havde frakken på lager men at de kunne få den hjem og sendt ud til mig fra en af deres butikker, dette var fair nok, da frakken var på tilbud og derfor sat et godt stykke ned under den originale pris.
Efter endnu en uge tog jeg igen kontakt til wood wood's support og fik da at vide at jakken var blevet sendt og jeg modtog en tracking nummer fra wood wood i e-mailen, dog kunne jeg ikke spore tracking nummeret hos GLS.
Det endte med at jeg morgenen efter modtog et tracking nummer fra GLS og frakken blev leveret kort tid efter.
Dog skal wood wood have credit for deres hurtige svar på mine mails, så jeg fÞlte mig ikke helt tabt på bar bund, men stadig alt for lang leveringstid.

2016幎3月31日
自発的なレビュヌ

Uacceptabel service i WoodWood Aarhus butik (Guldsmedgade)

Vi kÞbte en Sweatshirt til 1.100 kr. til vores sÞn med lovning om, at hvis han ikke kunne lide den kunne han fÃ¥ den byttet og ved nedbringelse af bon kunne fÃ¥ pengene retur. SÞnnen kunne desvÊrre ikke lide trÞjen og ved ankomst til butikken i Aarhus (Guldsmedgade) medbringende en bon med Þnsket om, at fÃ¥ pengene retur kunne dette sÃ¥ IKKE lade sig gÞre. SÅ KØB ALDRIG GAVER TIL ANDRE I WOODWOOD, Aarhus (Guldsmedgade), idet dine penge er lÃ¥st i butikken. Blot en advarsel til andre, idet gave modtager er lÃ¥st til butikken - IKKE GOD KUNDESERVICE.

2016幎2月5日