Trying to return an order but their automated return system didnât work. After sending 4 emails to their customer service without any reply I have ended up trying to sell the product on an online mark... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Virkelig dyrt produkt, der slet ikke levere kvalitet. Da jeg forsÞgte at få hjÊlp til mit produkt, så blev problemet talt ned.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Had an absolutely great experience all around; ordered from within the EU but had to send it back due to the t-shirt fitting a bit to big, extremely fast and competent responses from the customer se... ãã£ãšèŠã
Vi kÞbte en Sweatshirt til 1.100 kr. til vores sÞn med lovning om, at hvis han ikke kunne lide den kunne han fÃ¥ den byttet og ved nedbringelse af bon kunne fÃ¥ pengene retur. SÞnnen kunne desvÊrre ikke... ãã£ãšèŠã
WOOD WOOD / The official website.
ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
jeg kÞbte et par sko inde på woodwood og modtog få dage efter som lovet indenfor 1-2 hverdage og helt uden problemer, det enste minus er at selvom jeg kÞbte for 750 kr skulle jeg også betale 50 kr for fragt, men ellers var alt en fornÞjelse!
God virksomhed med et kÊmpe udvalg og super service. Har mange produkter som ikke bliver forhandlet andre steder i danmark.
ForsÞgte at bestille nogle varer hos woodwood.dk men efter 3-4 dages ventetid kom der bare besked om at varerne alligevel ikke var på lager på trods af at det modsatte stod på deres webshop - og at ordren derfor var annulleret. Ret useriÞst at have en webshop hvor det er helt tydeligt at den fysiske butik har fÞrsteprioritet og hvor der ikke er styr på lageret.
Jeg faldt over nogen super tilbud på siden som jeg bare måtte eje. bestilte det tirsdag ved en 14 tiden og fik det torsdag kl 12.! Rigtig levering, hurtig levering og super service.
Der er mange sider der kan lÊre meget af denne!
FÃ¥r min varmeste anbefalinger.
Rigtig god oplevelse! Godt udvalg og ekstrem god kundeservice! Kun positivt.
Kan klart anbefales!