Banner for Woonsquare - Almere

TrustScore 5段階評価の4.5

Videostraat 21, 1322 AA Almere, Flevoland, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Fijne ervaring bij Woonsquare Almere. We werden vriendelijk ontvangen met een kopje koffie. Daarna kregen we alle rust en ruimte om rustig rond te kijken, zonder dat er meteen een verkoper achter je... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Bank aangekocht, maar het leveren met de transporteur Brenger is ronduit slecht in service.Steven was tegen het brutale aan en arrogant. Deze man hoort zeker niet in een service beroep terecht. Woonsq... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zo'n beetje de enige meubelzaak waar ze nog open en eerlijk zijn. Na een paar hele nare ervaringen bij andere woonwinkels besloten wij toch maar langs Woonsquare in Almere te gaan. Wat on... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Een konden eerst al lekker op ons gemak alle potentiële banken uitproberen. Daarna heeft de verkoper ons verder goed geholpen. We voelden ons thuis. Enige jammere is de wat lange levertijd. Maar ja da... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 2,526

レビューを書く

5つ星のうち3の評価

De winkel zelf prima, bezorging MINpunt.

De winkel zelf daar is niets mis mee, ruime keuze en goed geholpen MAAR men had wel duidelijker mogen uitleggen dat je de gekochte spullen zelf uit de vrachtwagen moet laden en naar binnen moet brengen.
Er komt een vrachtwagen zonder laadklep...
Nee dit was geen succes.

2026年2月19日

Woonsquare - Almere からの回答

[UPDATE 24-02-2026] Beste Ron, helaas heeft u op ons verzoek om meer gegevens door te geven niet gereageerd.

Wij kunnen dan helaas niet nagaan of wat u in uw review aangeeft ook klopt of dat het een duidelijk vooraf gemaakte afspraak was tussen u en de verkoper.

Zonder uw verdere ordergegevens kunnen wij dit niet in behandeling nemen.

---
Beste Ron,

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de winkel en de hulp bij uw aankoop.

U heeft gekozen voor onze quick delivery-optie. Dit betreft levering door één persoon, waarbij assistentie bij het lossen noodzakelijk is. Dit staat ook zo vermeldt op uw koopovereenkomst.

Wij begrijpen dat dit in de praktijk tegen kan vallen als de verwachtingen anders waren. Dat is uiteraard vervelend en niet de bedoeling.

Mocht u dit nog verder met ons willen bespreken, dan komen wij graag met u in contact. U kunt ons uw gegevens toesturen, dan kijken wij het graag met u na.

Goed geholpen

Goed geholpen, mooie bank gekocht, snel geholpen.

2026年2月19日

Woonsquare - Almere からの回答

Beste Jade, dank u voor de mooie review en het vertrouwen. Wij vonden het ook een zeer prettig gesprek en hopen dat u veel plezier heeft van uw nieuwste aanwinst!

5つ星のうち5の評価

Wij zijn heel fijn geholpen

Wij zijn heel fijn geholpen. Ilse heeft ons goed geadviseerd. Deze zaak ik zeker een aanrader.

2026年2月16日

Woonsquare - Almere からの回答

Dank u voor uw review en alvast veel plezier van uw aankoop

Hele goede Service

Hele goede Service. Goed geholpen met het uitzoeken van nieuwe meubels. Top!

Woonsquare - Almere からの回答

Beste Armanda, dank u voor de review, heel fijn dat u bent geslaagd!

5つ星のうち5の評価

We zijn snel en vakkundig geholpen

We zijn snel en vakkundig geholpen met het uitzoeken van een nieuwe bank
We krijgen veel informatie en ze nam alle tijd voor ons
Het was heel prettig en gezellig

Woonsquare - Almere からの回答

Beste Claudia, dank voor het delen van uw ervaring, fijn dat het zo prettig is gegaan. Veel plezier van uw nieuwe bank!

5つ星のうち5の評価

Als klant ben ik weer geweest bij de…

Als klant ben ik weer geweest bij de woonsquere en weer na 22 jaar een nieuwbank gekocht ,en was geholpen door Akim.
En ben erg tevreden mee !

Woonsquare - Almere からの回答

Dank u voor uw review. Het was ontzettend leuk om een oude bank van ons te zien die er nog zó goed uit ziet! Wij wensen u ook met dit nieuwe bankstel heel veel plezier en hopen dat de volgende bank ook weer bij Woonsquare vandaan komt.

Nemen alle tijd voor je

Ik ben heel fijn geholpen door Ilse, ze nemen hier in Almere alle tijd voor je.
We hebben meerdere opstellingen bekeken en berekend.
Ook nog eens een leuke actie nu.
Ik zal zeker vrienden en familie tippen om zeker ook hier naar toe te gaan.

Woonsquare - Almere からの回答

Beste Sandra, vriendelijk dank voor uw review. Heel fijn dat u ons wilt aanraden bij vrienden en familie, wij zullen hen net zo goed proberen te helpen!

Vriendelijk en deskundige hulp

Vandaag In Almere geweest en goed geholpen op een vriendelijke deskundige manier. Welkom geheten door Akin met kopje koffie. Uiteindelijk geslaagd voor een bank.

Woonsquare - Almere からの回答

Bedankt voor uw review en alvast veel zitplezier gewenst

5つ星のうち1の評価

Koop niet bij Woonsquare. Ga naar een andere winkel.

Koop niet bij Woonsquare!

Wij kochten bij Woonsquare Almere een Capri hoekbank in dezelfde stijl zoals deze in de showroom stond: Beige met een grijze ondertoon. De bank die we hebben ontvangen is echter donkergrijs.

4 weken na het melden van het probleem kwam er eindelijk iemand kijken. De beste man zij dit is wel de juiste kleur en is toen weer vertrokken.

Gelukkig heb ik het verkoopgesprek opgenomen en foto's gemaakt van hetgeen geleverd zou moeten worden, maar het is wel heel triest dat ik deze zaak nu juridisch moet escaleren omdat dit bedrijf niet fatsoenlijk met hun klanten kan omgaan.

Woonsquare - Almere からの回答

Beste Mitchell, bedankt voor de review en het vertrouwen. Wij zijn ook blij dat we jullie op deze manier konden helpen.
Veel plezier van de aankoop alvast!

Prettige ervaring en dienstverlening

Vriendelijke man, Akin.
Mooi aanbod gedaan qua prijs waar nog wat ruimte in zat. Dacht mee over de functies die de bank biedt ten aanzien van mijn wensen.

2026年2月10日

Woonsquare - Almere からの回答

Hi Rawie, dank u voor uw review, wij zullen het compliment aan Akin doorgeven

Fijn geholpen door Ilse

Fijn geholpen door Ilse, ze gaf ons de ruimte om rustig rond te kijken en dacht goed mee met de mogelijkheden en onze wensen!

2026年2月9日

Woonsquare - Almere からの回答

Beste Kim, fijn dat jullie tevreden zijn!

5つ星のうち5の評価

Goed en netjes geholpen door Akim

Ik ben heel goed en netjes geholpen door Akim. Hij nam de tijd, dacht mee en zorgde ervoor dat alles duidelijk was. Echt top service!

2026年2月7日

Woonsquare - Almere からの回答

Beste heer en mevrouw Hoek, dank u voor uw review. Akin vond het fijn om u vandaag te helpen en wenst u ook alvast veel plezier van uw aankoop.

Heel fijn geholpen door Ilse

Heel fijn geholpen door Ilse. We hebben alle tijd gehad om de beslissing te nemen! Faan met een goed gevoel de deur uit! Bedankt Ilse :)!

2026年2月4日

Woonsquare - Almere からの回答

Beste Kimberley, wat fijn dat het weer zo goed is gegaan. Alvast heeft veel plezier van uw aankoop!

Perfect geholpen door Akin

Perfect geholpen door Akin. Vriendelijk. Geeft je de tijd en ruimte en denk goed mee. Dankjewel!

2026年2月3日

Woonsquare - Almere からの回答

Beste AC, dank u voor uw positieve review

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。