Å»aÅosna strona, ÅŒaÅujÄ kiedykolwiek zaÅoÅŒenia tam konta. IloÅÄ spamu reklamowego przekracza wszelkie wyobraÅŒenie. UÅŒywajÄ GDPR jako narzÄdzie przeciwko wÅasnym uÅŒytkownikom. Przymusow... ãã£ãšèŠã
ZrobiÅem czystkÄ ciasteczek i ÅŒÄ da logowania dwuetapowego którego brak. Apka wyÅÄ czona a kluczy brak. Kontakt z konsultantem na czacie dramat a infolinia po automacie siÄ rozÅÄ cza. Po utracie 1 pry... ãã£ãšèŠã
Od 2 dni próbuje siÄ skontaktowaÄ z infoliniÄ , najbliÅŒej jak udaÅo mi siÄ dojÅÄ w kolejce po 3 godzinach to miejsce 2 na którym mnie rozÅÄ czyÅo i tak za kaÅŒdym razem na róŌnych miejscach w kolejce. Za... ãã£ãšèŠã
PomijajÄ c fakt, ÅŒe poczta udostÄpnia email dla miliona reklam, nagle zablokowali mi konto i czekam na kontakt telefoniczny w sprawie weryfikacji od 2 tygodni. W dzisiejszych czasach takie odciÄcie... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Pierwszy horyzontalny portal internetowy w Polsce. Skuteczne medium reklamowe. Bogactwo serwisow informacyjnych i finansowych. Centrum wyszukiwania, komunikacji i rozrywki: wiadomosci, wyszukiwarki, poczta, webpark, czat, komunikator, SMS, randki, kartki, krzyŌówki, mp3, gry, gry on-line, muzyka, film. Platforma e-commerce: aukcje, zakupy, przetargi, oferty, turystyka.
é£çµ¡å
ã¢ã€ã«ã©ã³ã
- www.wp.pl
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Totalne nieporozumienie brak kontaktu zâŠ
Totalne nieporozumienie brak kontaktu z info linia poczta pÅatna zablokowana przez dea dni i 0 kontaktu
poczta z wp tragedia
poczta z wp tragedia. zalozylem 15 lat temu i mam z nia polaczone wiele rzeczy takze nie kasuje ale obsluga tej przedwojennej wkur...jacej maszyny jest po prostu okropna, pelno bledow i blokuje sie na najprostrzysz rzeczach jak zmiana hasla
Portal niesÅychanie tendencyjny
Portal niesÅychanie tendencyjny, pozujÄ cy na niezaleÅŒny i obiektywny, a jednoczeÅnie blokujÄ cy moÅŒliwoÅÄ wypowiedzenia siÄ opinii publicznej pod najbardziej newralgicznymi postami. CaÅkowicie stracili wiarygodnoÅÄ nie wyjaÅnijÄ c kwestii pracy czÄÅci pseudo-redaktorów na rzecz pis.
Poczta to porazka
Poczta to porazka. przepuszczaja coraz wiecej gowna zamiast do spamu. brak mozliwosci zablokowania. Totalne DNO !!!!
Ps szkoda ze mniejszej oceny nie mozna dac
Portal w porzÄ dku
Portal w porzÄ
dku. CzÄsto z niego korzystam.
JeÅŒeli artykuÅ nie podoba mi siÄ, to go nie czytam. Dla mnie w 90% portal wiarygodny. TytuÅy sÄ
czasami podane na wyrost, rozumiem ÅŒe ma to zaintrygowaÄ, zaciekawiÄ czytelnika. Ale czasami to przesada.
Portal totalne dno
Portal totalne dno. Zero wiarygodnoÅci, propaganda co granic moÅŒliwoÅci i przekÅamane lub niesprawdzone informacje. Plus blokowanie komentowania wybiórcze oraz usuwanie postów gdy opinie sÄ nie po myÅli edytorów.
Nieuczciwe dziaÅania
Najpierw zmuszali uÅŒytkowników do przejÅcia na 1login, teraz bez podania numeru telefonu lub drugiego maila nie moÅŒna siÄ zalogowaÄ. Co to ma byÄ?!
PISowsko-Ziobrowy Åmietnik
PISowsko-Ziobrowy Åmietnik. Przyspawali siÄ do kradzionej kasy i udajÄ niezaleÅŒnych, a tak na prawdÄ robiÄ wszystko aby kolaborowaÄ przeciwko demokracji. Nawóz ÅcigajÄ cy siÄ o muchy z innÄ kupÄ - onetem.
Portal trolii
Portal który permanentnie dziaÅa na szkodÄ spoÅeczeÅstwa . WiÄkszoÅÄ informacji podanych tendencyjnie ÅŒeby nie powiedzieÄ fack...
Mam wraÅŒenie ÅŒe ludzie którzy tam pracujÄ
to same trolle którym zaleŌy na praniu mózgów czytelników.
Dramat i tragediaâŠ
Nie wiem jak dziaÅa czy nawet wyglÄ da ta poczta, bo proces weryfikacji trwaÅ tak dÅugi, ÅŒe zdÄ ÅŒyÅem napisaÄ list odrÄcznie, pójÅÄ na pocztÄ i go wysÅaÄ, a po powrocie dalej byÅo oczekiwanie na jakiegoÅ agenta do podwójnej weryfikacji danych. Kretynizm, szkoda nerwów.
Rozj*balem monitor przy zakladaniuâŠ
Rozj*balem monitor przy zakladaniu emaila. Pozdrawiam te ai swietnie dziala
Tragedia.
i dramat. DosÅownie kaÅŒdy artykuÅ to clickbejtowy beÅkot.
Nie da sie zaÅoÅŒyÄÂ maila
Nie da sie zaÅoÅŒyÄÂ maila, wszytko przez ten genialny czat przy zakladnaiu.
ZakÅadam tylko dlatego ze klientÄ
 z mailem wp nie dochodzÄ
 maile ze strony internetowej
Potwierdzam
Potwierdzam, potwierdzam ÅŒart nigdy wiÄcej caÅymi dniami próbujÄ siÄ skontaktowaÄ w sprawie zablokowanego konta... (jakiÅ wÅam) bezskutecznie
taka piÄkna gieÅdowa spóÅka
wydmuszka - z wierzchu Åadnie piÄknie a w Årodku syf
kontakt z wp
potwierdzam, szlam i najgorsze bagno
juÅŒ chyba 50ty raz próbujÄ siÄ skontaktowaÄ w sprawie zablokowanego konta... bezskutecznie
taka piÄkna gieÅdowa spóÅka
wydmuszka - z wierzchu Åadnie piÄknie a w Årodku syf
W ÅŒyciu nie miaÅam stycznoÅci z takimâŠ
W ÅŒyciu nie miaÅam stycznoÅci z takim oszustwem, z takÄ beznadziejÄ i tragediÄ jakÄ jest serwis wp. JeÅŒeli utracisz kiedyÅ dostÄp do swojej skrzynki, to po prostu o niej zapomnij albo przygotuj siÄ na najgorsze doÅwiadczenie z obsÅugÄ klienta w caÅym swoim ÅŒyciu. ÅÄ czna dÅugoÅÄ oczekiwania na odpowiedź czatu - 6 godzin. Na telefonie - 6 godzin. Najlepsze ÅŒe na jednej pozycji stoisz ponad godzinÄ, czyli ÅŒe niby osoby przed tobÄ rozmawiaÅy z konsultantem przez ponad godzinÄ? Na pozycji 2 mnie trzymali 2 godziny. Wstyd, haÅba i wszystko co najgorsze. Å»eby czÅowiek musiaÅ braÄ dzieÅ wolny ÅŒeby dodzwoniÄ siÄ do zwykÅej infolinii. Masakra. RadzÄ przenieÅÄ skrzynkÄ gdzie indziej
nieuczciwy portal który swoimiâŠ
nieuczciwy portal który swoimi materialnie ewidentnie manipuluje odbiorcami i chce wpÅywaÄ na odbiór grup politycznych zawodowych i innych, celowo wlaczaja komentarze w artykuÅach które dziela spoÅeczeÅstwo, prowadzÄ politykÄ nagonki na dane grupy zawodowe - negatywne artykuÅy wiszÄ nawet 4 dni bo dany przedstawiciel danej grupy zawodowej jechaÅ pod wpÅywem alkoholu, wyÅÄ czajÄ komentarze pod waÅŒnymi artykuÅami globalnego bezpieczeÅstwa zakrywajÄ c siÄ atakami, gdzie jak art dot kwestii spornych i jest celem atakowania siÄ grup to wlaczaja komentarze, najgorszy portal informacyjny który z premedytacjÄ ukierunkowuje uwagÄ odbiorców i prowokuje do okreÅlonych zachowaÅ
Zablokowane konto od tak
Zablokowane konto od tak, sami z siebie. LogowaÅem siÄ do olx, jak zawsze. CzÄsto przychodziÅ link weryfikacyjny na maila, normalne w tych czasach. Próbuje siÄ zalogowaÄ iii? Wykryto podejrzana aktywnoÅÄ, konto zablokowane. Kontakt na czacie nie moÅŒliwy, po godzinie czekania rozÅÄ czenie. Mailowo automat odbija i odsyÅa do czatu. Infolinie nie dziaÅajÄ . Mam zablokowane SMS premium, odzyskac konta nie mogÄ. Zapasowy mail nie dziaÅa. Pytanie pomocnicze, serio? PocztÄ zakÅadaÅem 20 lat temu za czasów szkoÅy!! Mam serio pamiÄtaÄ, co wpisaÅem jako dzieciak? Tragedia!!! Wszystkie dostÄpy do stron, w tym rzÄ dowych, wszÄdzie podany mail o2 i tak sobie z dnia na dzieÅ, zablokowali. WalczÄ grubo ponad tydzieÅ i nic.
co chwila moje hasÅo przestaje dziaÅaÄ
co chwila moje hasÅo przestaje dziaÅaÄ, odzyskanie hasÅa nie dziaÅa, bez konta pÅatnego nie masz szans na kontakt z konsultantem, UCIEKAJCIE OD NICH
Najgorsza poczta
Zero zabezpieczeÅ, moje konto zostaÅo skradzione, ot tak, nawet nie przyszÅa mi informacja na mój drugi e-mail ÅŒe ktoÅ zmieniÅ mój pomocniczy mail. Kontakt z pomocÄ beznadziejny, pomimo ÅŒe to jedna z najwiÄkszych poczt internetowych w Polsce, po 18 juÅŒ nikt nie pracujÄ, masz problem o 18:05? Trudno, radź sobie sam. Na nastÄpny dzieÅ próbujÄ c skontaktowaÄ siÄ z obsÅugÄ klienta poprzez ich czat jestem w wiecznym limbo oczekiwania na wolnego agenta, o godzinie 10, czy tam w ogóle ktoÅ pracuje? OmijaÄ, nie korzystaÄ, zakÅadaÄ gdziekolwiek indziej, moÅŒe na g-mailu.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã