Verkligen supernöjd! BestÀllde lampor som levererades snabbt. Efter 4 mÃ¥nader gick en sönder och det var 2 Ã¥rs garanti. Kontaktade kundservice och inom nÃ¥gra dagar hade jag en ny lampa. Fantastis... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
BestÀllde fel och och betalade. Kontaktade kundtjÀnst och pengarna betalades tillbaka utan strul. BestÀllde igen och betalade fast nu bestÀllde jag rÀtt. 2 dagar senare fick jag varorna och bÃ¥de obd... ãã£ãšèŠã
BestÀllde ett kit med dimljuslampor som kom hem pÃ¥ utlovad tid, efter 3 mÃ¥nader blev det problem med ett motstÃ¥nd till en av lamporna, efter ett mail till xenonhuset dÀr jag förklarade situationen sÃ¥... ãã£ãšèŠã
Produkt bestÀlld 2024-12-22 levererad 2025-01-10. Xenonhuset pratar om supersnabb leverans, men de kan tyvÀrr inte leverera. Jag kontaktade via mail. Det första mailet besvarades inte, det andr... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Verkligen supernöjd!
Verkligen supernöjd!
BestÀllde lampor som levererades snabbt. Efter 4 månader gick en sönder och det var 2 års garanti. Kontaktade kundservice och inom några dagar hade jag en ny lampa.
Fantastiskt bra service!
Supernöjd kund som absolut handlar hos dom igen!
Fint bemötande och otrolig service!
//Ingalill
Toppbetyg
Fått lite vÀl dåliga omdömen så hÀr kommer toppbetyg. Hemma på 2 dagar och precis det jag bestÀllde plus att det var billigast på nÀtet
Jag Àr helnöjd
Jag Àr helnöjd! Fick varan dagen efter jag bestÀllt. Bra jobbat!! ð€
Otroligt snabb leverans
Otroligt snabb leverans. Fick det på 2 dagar
Jag bestÀllde en vara och de togâŠ
Jag bestÀllde en vara och de tog ungefÀr 2 månader för mig att få de,dom sa att det hade blivit fel med leverans adressen så de skickades till postterminal nÀra mig och sen skickades tillbaka sen skickade dom de igen och jag fick betala dubbla fraktkostnad, sÀmsta företaget jag haft kontakt med och sÀmsta leverans
Dom sa dom hade öppet köp pÃ¥ en varaâŠ
Dom sa dom hade öppet köp på en vara jag köpte på 14 face nÀr jag skickade varan innan tiden var över så skickade dom tillbaka varan 1 vecka efter. Jag fick varken tbx pengarna o jag fick sjÀlv betala på frakten tillbaka till dom, inte nog med det så saknade varan en del efter jag fick tbx den. rekommenderar inte
Jag köpte en nyckel och lÀmnadeâŠ
Jag köpte en nyckel och lÀmnade tillbaka den för att den inte passade inom öppet köp och dom lÀmnade tillbaka den till mig utan alla delar.ð€
Det gick inte att skicka tillbaka den
Jag köpte en nyckel och den passade inte och jag kunde inte lÀmna tillbaka den. Och det var öppet köp på den
Fick inte varan jag bestÀllde
Fick inte varan jag bestÀllde. Skickade retur, men fick inte alla pengar tillbaka. Det finns många bra företag att handla av, detta Àr inte ett av dom!
Kan verkligen rekommendera
Jag bestÀllde lampor som visade sig inte vara kompatibla med min bil, efter kontakt med kundtjÀnst anlÀnde nya lampor på posten 2 dagar senare som funkade kanon. Bra kvalité och fantastisk service.
Produkt bestÀlld 2024-12-22 levereradâŠ
Produkt bestÀlld 2024-12-22 levererad 2025-01-10.
Xenonhuset pratar om supersnabb leverans, men de kan tyvÀrr inte leverera.
Jag kontaktade via mail. Det första mailet besvarades inte, det andra mailet besvarades slutligen och först då fick jag ett meddelande om att produkten hade levererats till leverantören.
Xenonhuset bör anstrÀnga sig lite mer för att hålla kunden så nöjd som möjligt.
Super
VÀldigt snabb leverans och otroligt snabb o bra support.
Snabb leverans, ytterligare personal och bra produkter
Rekommenderas VARMT
Snabb leverans, billigt och bra grejer! Kommer mest troligt köpa fler gånger!
Företaget tar ej emot reklamationer
Företaget tar ej emot reklamationer, returer eller ångerköp om man önskar det.
Svea bank is a clusterfuck!
Svea bank is a clusterfuck!
Byt till något annat typ klarna!
Snabb leverans. Korrekt produkt. LÀgst pris vad jag sett.
BestÀllde 2st D1S xenonlampa XENARC® NIGHT BREAKER LASER Next Gen +220%
Fick hem dem med DHL ca. 2 dagar efter.
Funkar klockrent.
V70ns halvljus stÀllde sig helt identiskt rÀtt efter start av motorn med de nya Xenonerna.
Kommer fortsÀtta köpa på Xenonhuset sålÀnge de håller lÀgst pris.
BestÀllde LED lampor 3/10 idag Àr detâŠ
BestÀllde LED lampor 3/10 idag Àr det 17/10 fortfarande inga lampor
Jag har mailat Xenonhuset och dom skulle kolla ordern men efter flera dagar inga lampor eller pengar tillbaka
Så kÀnner mej vÀldigt besviken och dåligt behandlad
Ett svar vore verkligen på sin plats
BestÀllde xenon lampor till bilen
BestÀllde xenon lampor till bilen.
Snabb leverans och snabbt svar av kundtjÀnst.
Helt perfekt, Àr hel nöjd.
Varning för ett oseriöst företag
Varning för ett oseriöst företag, lurar sina kunder. Kommer aldrig handla dÀr igen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ