XL-BYG レビュー

4,492
TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg var i XL-Byg på Gl. Køge Landevej i dag, og det var en meget positiv oplevelse. Der var "ingen dumme spørgsmål" selv om jeg var lidt på udebane med det jeg skulle bruge, fik supervenlig og hurtig... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Købte 4 stk 10 cm galvaniserede franske skruer i løssalg hos XL-byg i Møldrup. Det viste sig at skruerne var for store, og her 4 dage efter vendte jeg i dag tilbage og ville returnere skruerne. Her... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg handlede med XL-Byg i Præstø selvom jeg bor i Karise og har en lokal Davidsen. XL-Byg var langt billigere på det produkt jeg skulle bruge. Da jeg kom frem blev jeg mødt af flinke folk, stor hjæl... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Varelageret stemte, ikke som de andre hvor du bestiller, kommer derhen og så aner den 16årige uskyldige bag disken ikke noget. Kompetente mennesker. Hurtig ekspedition og alt det lækre. Ik så meget pj... もっと見る

企業情報

5. 工具店
  6. 材木店
  7. 塗料店

当該企業による記述

Her kan du anmelde din købsoplevelse på XL-BYG.DK eller i din lokale XL-BYG forretning. XL-BYG er Danmarks næststørste byggecenterkæde med 79 lokale forretninger fordelt over hele landet. Vores butikker er en vigtig del af lokalsamfundet og arbejder for at styrke fællesskabet. På XL-BYGs webshop finder du et stort udvalg til hus og have, og varerne leveres fra din lokale XL-BYG forretning. God rådgivning og hurtig, pålidelig levering er kerneværdier i det gode forhold til vores kunder. XL-BYG webshop tilbyder et bredt sortiment inden for hus og have og har XL-BYG kædens forretninger som leverandører. Du kan derfor vælge at hente din webshop ordre i dit lokale XL-BYG byggemarked tættest på dig og samtidig få god rådgivning med på vejen. Handel trygt på XL-BYG.DK og i din lokale XL-BYG.

連絡先

(4,492)

過去12か月のレビュー数: 554件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og super service…

Jeg har lige haft den bedste oplevelse, og det skete som følge:

Jeg bestilte søndag aften (ca kl 18) d 21/6-26, online: et Bålfad, snorbrødspinde, skumfidus pinde og pandekagepande, og tænkte at jeg først vil havde det hjemme senere på ugen, men den gode service lå i at en medarbejder selv boede i min by, og tog det med på vejen, så 24 timer efter bestilling havde jeg mine vare og kan nu gøre klar til at indvige det hele til Skt. Hans.

🤩 mange tak for den gode service 🤩

2026年6月22日
5つ星のうち1の評価

Ville have byttet en defekt lampe

Ville have byttet en defekt lampe, emballage var ikke så god, hvilket er okay, de ville så godt bytte den ene lampe, hvilket jeg sagde var ok , men så så at der var vand i og ville så ikke bytte den , men det var jo nok derfor den ikke virker, og jeg havde jo ikke fyldt den med vand det var et lampe sæt til 80kr altså 40kr da jo kun var den ene , så jeg vil ikke købe el artikler mere i XL - BYG i Hadsund mere, blev lidt overrasket da jeg altid syntes at der super service men det sluttede så her.

2026年6月20日

Thumbs up 🙂🙂

Thumbs up 🙂🙂

Super god service og hurtig levering fra deres web shop og samme Gode behandling I deres butik I Sunds , den kan helt klart anbefales og udbudet er mega stort .

2026年6月18日
5つ星のうち5の評価

Det var nemd at bestille

Det var nemd at bestille. Jeg blev kontaktet angående udgående vare, så jeg kunne beslutte hvad jeg ville i stedet. Det eneste jeg blev lidt øv over var at det var så dyrt i forsendelse. Meget dyrere end andre steder.

2026年6月12日

Elendig service XL byg Gelsted

Elendig service XL byg Gelsted.
Kører efter et pejsegitter afskærmning.

Kunne nemt Click & Collect 2 stk.
Men da jeg kommer frem står manden og ævler om en låge til en dør. Og systemer der ikke taler sammen, men på MANDAG kan vi regne med det.
Hold nu op...

Få styr på den rodebutik og lagerantal.
Det er belastende at skulle køre så langt, fordi man kan se den er på lager, og så er den ikke.

2026年6月11日

Tak for din anmeldelse

Vi beklager den oplevelse, du har haft.
Vi kan godt forstå, at det er frustrerende at køre efter en vare, som fremgår som på lager, men som alligevel ikke kan udleveres. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give. Desværre kan der i enkelte tilfælde opstå udfordringer med lagerstatus, når systemer ikke er helt synkroniserede mellem webshop og butik. Det er naturligvis noget, vi arbejder på at forbedre.

Vi håber, du vil give os en chance igen – og du er altid velkommen til at kontakte den lokale butik inden afhentning, så vi kan sikre, at varen ligger klar til dig.

XL-BYG

5つ星のうち1の評価

Jeg har ikk modtaget min pakke jeg…

Jeg har ikk modtaget min pakke jeg bestilte for en uge siden

2026年6月3日

Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager forsinkelsen og har taget kontakt til den butik, der håndterer din ordre. Hvis du ikke hører fra dem snarest, må du meget gerne kontakte XL-BYG webshop.

Niels Bang, XL-BYG websupport

bestilte en vare

bestilte en vare, det tog over 30 dage inden jeg hørte noget, skulle selv tage kontakt til firmaet, og der gik yderlig flere dage inden jeg fik varen. Hørte aldrig noget om hvorfor.

2026年5月11日

Tak for din feedback.

Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vi beklager meget den lange leveringstid og den manglende information undervejs.
Vi tager din oplevelse alvorligt og bruger den til at forbedre vores kommunikation og levering fremover.
Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Niels Bang, websupport

5つ星のうち1の評価

Fik ikke besked om at mine vare ville…

Fik ikke besked om at mine vare ville komme, chaufføren skulle ringe inden men hørte intet. Og varerne er bare blevet sat mit i gården så vi ikke engang kunne komme ind med biler eller noget.

2026年5月12日

Hej Kia

Tak for din anmeldelse.
Jeg beklager det det glippede med opkald fra chaufføren denne gang, og at varerne ikke blev placeret som ønsket. Det kan vi helt sikkert gøre bedre.

Niels Bang, websupport

Nemt og smertefrit

Det gik stærkt det var nemt professionel og rart.
Man kom ind sagde hvad man skulle ha også hentede de det også var jeg ude igen.
Mange tak

2026年6月2日