StÞtte til skoleprojekt Jeg arbejder som lÊrer pÃ¥ en skole. Jeg skulle indrette et meditations/yogarum til mine elever, men manglede midler. Jeg spurgte Yogaudstyr.dk om de havde lyst til at donere n... ãã£ãšèŠã
Bedste gravidpude nogensinde! Jeg bestilte Theralinepuden hos Yogaudstyr. Den blev sendt super hurtigt og jeg har modtaget den her til morgen. Puden er fantastisk! Det eneste jeg fortryder er at jeg i... ãã£ãšèŠã
Har kÞbt flere bÊrestropper til yogamÃ¥tter. Disse er virkelig gode og fÃ¥s i flere flotte farver. Yogaudstyr.dk yder ogsÃ¥ en god service og er lynhurtige til at levere (jeg fik mine varer leveret ind... ãã£ãšèŠã
Fantastisk oplevelse at handle hos yogaudstyr.dk. Da min nemid drillede, mÃ¥tte jeg kontakte forretningen pÃ¥ telefon flere gange, hvor jeg blev hjulpet pÃ¥ bedste vi, og kÞbet kunne gennemfÞres. De fÃ¥r... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Stort udvalg i udstyr til yoga & pilates - alt fra Þkologiske yogamåtter til ayurvedisk superfood. Se workshops og retreats.
Yogaudstyr.dk, 2100, KÞbenhavn Ã, ãã³ããŒã¯
- +45 72 28 95 95
- mail@yogaudstyr.dk
- www.yogaudstyr.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Min vare virker til at vÊre fin
Min vare virker til at vÊre fin, men har endnu ikke fået afprÞvet dem
Leveret med gls dagen efter bestilling
Leveret med gls dagen efter bestilling. Kvalitet i top
Bestilte yoga mÃ¥tte onsdag og torsdag âŠ
Bestilte yoga mÃ¥tte onsdag og torsdag ar den klar til afhentning ð€
Fantastisk service med super hurtigâŠ
Fantastisk service med super hurtig levering og varen var lige som Þnsket ðð»
Bestilte i går og fik varerne idag
LÊkker yogamåtte til få penge
LÊkker yogamåtte til få penge. Den skal bruges når jeg er på ferie, men jeg er virkelig overrasket over kvaliteten. Den er super lÊkker. Pakken kom dagen efter jeg bestilte. 10 ud af 10 stjerner fra mig.
Superhurtig
Jeg bestilte forskellige trÊningselastikker mandag formiddag og de var klar til afhentning i pakkeshop tirsdag eftermiddag, så bliver det vist ikke bedre. Elastikkerne ser ud til at vÊre helt som de skal.
Recommend!
I ordered two pairs of socks (S) and a pair of gloves (S). Both are of very high quality. The order arrived in two working days and was well-packaged. The products were at a very competitive price. I highly recommend YogaUdyr!
Rigtig flot yoga mÃ¥tte og super hurtigâŠ
Rigtig flot yoga mÃ¥tte og super hurtig levering med PostNord ð€©
Hurtig levering og og gode produkter
Nem hjemmeside at navigerer rundt i og hurtig levering. Der står 1 til 2 dag, bestilte torsdag og modtog pakken fredag så mega positivt.
Bedste anbefalinger herfra :-)
Tilfreds - og hurtig levering
Jeg bestilte min vare i gÃ¥r morges ( onsdag) og allerede i dag i morges (torsdag) kunne jeg hente min pakke. Fantastisk! Og er sÃ¥ glad for mit kÞb! ð
alt er super
Hurtig levering ð
God hjemmeside
God hjemmeside, nemt og overskueligt og hurtig levering m/GLS af pakke incl faktura pÃ¥ mailð
Hurtig levering af nogle gode produkter.