StÞtte til skoleprojekt Jeg arbejder som lÊrer pÃ¥ en skole. Jeg skulle indrette et meditations/yogarum til mine elever, men manglede midler. Jeg spurgte Yogaudstyr.dk om de havde lyst til at donere n... ãã£ãšèŠã
Bedste gravidpude nogensinde! Jeg bestilte Theralinepuden hos Yogaudstyr. Den blev sendt super hurtigt og jeg har modtaget den her til morgen. Puden er fantastisk! Det eneste jeg fortryder er at jeg i... ãã£ãšèŠã
Har kÞbt flere bÊrestropper til yogamÃ¥tter. Disse er virkelig gode og fÃ¥s i flere flotte farver. Yogaudstyr.dk yder ogsÃ¥ en god service og er lynhurtige til at levere (jeg fik mine varer leveret ind... ãã£ãšèŠã
Fantastisk oplevelse at handle hos yogaudstyr.dk. Da min nemid drillede, mÃ¥tte jeg kontakte forretningen pÃ¥ telefon flere gange, hvor jeg blev hjulpet pÃ¥ bedste vi, og kÞbet kunne gennemfÞres. De fÃ¥r... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Stort udvalg i udstyr til yoga & pilates - alt fra Þkologiske yogamåtter til ayurvedisk superfood. Se workshops og retreats.
Yogaudstyr.dk, 2100, KÞbenhavn Ã, ãã³ããŒã¯
- +45 72 28 95 95
- mail@yogaudstyr.dk
- www.yogaudstyr.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Super god og er ovenud tilfredse medâŠ
Super god og er ovenud tilfredse med mit kÞb. Behandling og produkt i super god kvalitet. Absolut ikke sidste gang jeg handler her ð tusind tak
Supergod kvalitet
Jeg har kÞbt en taske og en mÃ¥tte. Tasken har en supergod stÞrrelse (jeg har en mÃ¥tte, et tÊppe, to klodser og et bÊlte i tasken og der er stadig god plads). SuperlÊkker kvalitet og hurtig levering ð
Super hurtig levering
Gode produkter
Gode produkter, jeg er super glad for bÃ¥de min sidde yogapude og uldmÃ¥tte, hvis man er kuldeskÊr sÃ¥ er det den bedste gave man kan give sig selvð
Og tror kun der gik en dag så kunne jeg hente varene.
Nemt at bestille og hurtig afsendelse ð
Meget hurtig levering- det er jeg superâŠ
Meget hurtig levering- det er jeg super tilfreds med. Varen var pakket fint ind i en pap. Er glad for yogamåtten.
Jeg bestilte varer fredag og havde demâŠ
Jeg bestilte varer fredag og havde dem lÞrdag formiddag
LÊkre gripsox
Virkelig gode gripsox, stort udvalg, god pris og utrolig hurtig levering ðð
Altid uproblematisk bestilling ogâŠ
Altid uproblematisk bestilling og hurtig levering
En virkelig god oplevelse
Nemt at bestille og superhurtig levering - sÃ¥ fem funklende stjerner herfra ð
I bought something for my yoga thingsâŠ
I bought something for my yoga things and everything is good quality and fast delivery.
lynhurtig levering.
lynhurtig levering.
varen leveret dagen efter bestilling.
godt gået!
Hurtig levering