Jeg er meget meget glad for yogavivo. Jeg bruger det ca. 4 gange om ugen og det har i den grad hjulpet mig tilbage til en krop jeg troede var mistet pga sygdom. Mit sind er roligere nu. Jeres instru... もっと見る
企業が回答しました
Videoer og underviserne er rigtig gode. Desværre er både app og hjemmeside ekstremt ustabile. Jeg har nævnt dette overfor Yogavivo og har blot fået tilbagemeldingen at jeg skal prøve at fjerne cache m... もっと見る
企業が回答しました
Rigtig gode trænings videoer med stor variation. Dejligt at man kan vælge forskellige forløb med påmindelser, men også nemt at finde en træning til et specifikt behov. Alt sammen til en meget rimeli... もっと見る
企業が回答しました
Jeg kan godt lide at der er mange forskellige videoer at vælge i mellem, god filtrer (såsom stil, varighed), høj kvalitet, forskellige stilarter af yoga og andre discipliner. Er fx lige i gang med et... もっと見る
当該企業による記述
当該企業による記述

København, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Det er nogle super gode vidioer,og meget nemme at forstå,altid alternative øvelser ,følger vær dag ❤️

Yogavivo からの回答
Fantastik side til dyrkning af Yoga hjemme. Masser af gode videoer i alle stilarter af yogaen. Gode muligheder for at søge på bestemte temaer eller mål for øvelsen. Har benytte Yogavivo i mere end 3 år. Kan kun klart anbefale Yogavivo ❤️

Yogavivo からの回答
Gode videoer og masser af materiale, og specielt til en “gammel stiv mand” som jeg.

Yogavivo からの回答
Stor fan af Yogavivo. Gode videoer, forløb og nyhedsbreve, der inspirerer til at komme lidt mere i gang.

Yogavivo からの回答
Super gode undervisere der følger en rigtig godt igennem øvelserne.
Der er alle tænkelige typer af træning og undervisere så der er noget for enhver smag, lyst og behov.

Yogavivo からの回答
Hjemmesiden er nem at finde rundt på.
Super dejligt med så mange forskellige yoga typer og forskellige længder på videoerne, så de kan tilpasses tid og hvad man har lyst til.

Yogavivo からの回答
Rigtig mange gode videoer af høj kvalitet. Af alle stilarter, mange forskellige lærere,varighed og behov. Virkelig en guldgrube til meget rimelig pris. For mig betyder det meget at kunne tilgå al den træning hjemme, når jeg vil. Hjemmesiden kører en gang imellem lidt langsomt på telefonen når man skifter fra video til video, men alt i alt min varmeste anbefaling.

Yogavivo からの回答
Online yoga fungerer super godt for mig i min hverdag. Jeg bruger app’en hver eneste dag. Nogle gange korte sekvenser på 10 minutter, andre gange 30 minutter og der er mange former for træning. Min favorit er yin power, men der er meget inspiration at hente. Jeg har tænkt mig at have yogavivo for evigt.

Yogavivo からの回答
Dygtige professionelle instruktører. Meget, næsten for meget at vælge mellem.

Yogavivo からの回答
Det er nemt at navigere på hjemmesiden.
Jeg bruger videoer fra Kristine Marie Rost (Yinpower) og det fungerer rigtig godt. Hun er super dygtig.

Yogavivo からの回答
Jeg elsker at bruge yogavivo. Altid en video til lige det jeg har brug for. Underviserne er nogle af de mest kompetente i Danmark - og så er det på dansk.
I de perioder, hvor jeg ikke kan benytte det lokale yogacenter, så er Yogavivo fantastisk som supplement.

Yogavivo からの回答
Jeg var konstant svimmel efter en lang periode med stress pga alvorlig sygdom og dødsfald i familien. Lægen og min fysioterapeut sagde at mine mange spændinger var skyld i svimmelhed og anbefalede mig at prøve yoga, og specielt yoga vivo. Det gik jeg igang med og jeg kunne mærke med det samme at det fik mig til at slappe af, sove bedre og efter et par måneder forsvandt svimmelhed lidt efter lidt. Nu er jeg afhængig af yoga vivo for at forebygge spændinger og dermed svimmelhed.

Yogavivo からの回答
For det første at der er så mange videoer at vælge imellem med dygtigt instruktører.
For det andet at man kan vælge både korte og lange lektioner, så der altid lige er mulighed for at lave øvelser.

Yogavivo からの回答
Yogavivo er den fedeste platform med de bedste undervisere... brugerfladen er nem, favoritter nemme at finde - og søgefunktionen er fin til at finde nye og målrettede videoer..
Det bedste er videokvalitet, båden med lyd og billede - og så er der så mange skønne instruktører med dejlige behagelige stemmer som jeg synes er meget vigtigt..
Kan kun anbefales - det er pengene værd ..

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。