Yogavivo レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg er meget meget glad for yogavivo. Jeg bruger det ca. 4 gange om ugen og det har i den grad hjulpet mig tilbage til en krop jeg troede var mistet pga sygdom. Mit sind er roligere nu. Jeres instru... もっず芋る

䌁業が回答したした

Videoer og underviserne er rigtig gode. DesvÊrre er bÃ¥de app og hjemmeside ekstremt ustabile. Jeg har nÊvnt dette overfor Yogavivo og har blot fÃ¥et tilbagemeldingen at jeg skal prÞve at fjerne cache m... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtig gode trÊnings videoer med stor variation. Dejligt at man kan vÊlge forskellige forlÞb med pÃ¥mindelser, men ogsÃ¥ nemt at finde en trÊning til et specifikt behov. Alt sammen til en meget rimeli... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kan godt lide at der er mange forskellige videoer at vÊlge i mellem, god filtrer (sÃ¥som stil, varighed), hÞj kvalitet, forskellige stilarter af yoga og andre discipliner. Er fx lige i gang med et... もっず芋る

䌁業情報

1. フィットネス センタヌ
  2. ペガ リトリヌト センタヌ

Yogavivo に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Yogavivo gÞr yoga til en flydende, nem og tilgÊngelig del af hverdagen.

⋅ TrÊn derhjemme prÊcis nÃ¥r det passer dig

⋅ Mere end 100 forlÞb for hele kroppen eller specifikke omrÃ¥der

⋅ Over 2000 videoer med yoga og trÊning med Danmarks bedste yogalÊrere

⋅ Kom i bedre form & styrk din sundhed

Med Yogavivo streamer du yoga med de bedste undervisere i landet hjemme i din stue. Så skal du ikke ud ad dÞren når du endelig er kommet hjem!

Med et medlemsskab fÃ¥r du adgang til et hav af online yogavideoer med dansk instruktion, sÃ¥ du nemt kan dyrke yoga hvor og nÃ¥r som helst. Du fÃ¥r ogsÃ¥ adgang til vores ‘Fit & Move’ afdeling som er et online fitness- og trÊningscenter samt Yogavivos madunivers, med opskrifter fra fÞrende kokke og ernÊringsterapeuter.

Yogavivo har mange let tilgÊngelige forlÞb med korte programmer til din hverdag. Store ambitioner spÊnder ofte ben for vedholdenheden. Og sÃ¥ udebliver motivationen og resultaterne. Derfor giver kortere yogavideoer 2-3 gange om ugen dig meget mere, end du fÃ¥r ud af yoga i timevis en enkelt gang hver 4. uge. Ligeledes finder du sÊrligt tilrettelagte forlÞb pÃ¥ Yogavivo der guider dig i mÃ¥l med prÊcis det du Þnsker – hvad enten det er mindre stress, mere smidighed, Þget styrke, fÊrre ryggener eller andet.

Grundtanken bag Yogavivo er at det skal vÊre let tilgÊngeligt, overskueligt og der hvor du er.

God fornÞjelse!

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 51ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg er glad for at bruge Yogavivo

Jeg er glad for at bruge Yogavivo. Der er videoer til alle behov, store som smÃ¥. SÃ¥ mange muligheder at det kan vÊre en smule uoverskueligt😊

2023幎1月17日

Hej Karin 😊

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er fantastisk at hÞre, at du har glÊde af Yogavivo og fÞler at der er gode muligheder i forhold til individuelle behov, niveauer osv.

Husk at du altid kan bruge filtrene og tekstsÞgefeltet i din sÞgning - måske det kan hjÊlpe i forhold til overskueligheden.

Fortsat rigtig god fornÞjelse med din praksis. 🙏

Team Yogavivo

Virkelig mange dygtige og skÞnne

Virkelig mange dygtige og skÞnne undervisere 🍀

2023幎1月17日

Hej Trice 😊

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det skÞnt at hÞre, at du har glÊde af underviserne pÃ¥ Yogavivo. 🙏

Du må have fortsat rigtig god fornÞjelse og en dejlig dag.

Team Yogavivo

Yogavivo: Kvalitetsyoga og yderst venlig, kompetent og hurtig service

Har haft et abonnement på Yogavivo i snart et halvt år, og jeg er yderst tilfreds med indhold og kvalitet i de videoer, jeg har benyttet.
I starten havde jeg nogle tekniske problemer med at streame. Jeg skrev til Yogavivo og fik meget hurtigt venlig og professionel rådgivning.
Har anbefalet abonnement på Yogavivo til flere af mine bekendte.

2022幎10月1日

Hej Bodil 😊

Mange tak for den fine anmeldelse. ✹

Hvor er det bare dejligt at hÞre, at du har glÊde af Yogavivo bÃ¥de i forhold til indholdet og dets kvalitet, men ogsÃ¥ i forhold til kundeservice. Og mega skÞnt, at du kan anbefale os. 🙏

Du må have fortsat rigtig god fornÞjelse og en skÞn weekend!

Efter 14 dage med yogavivo

Efter 14 dage med yogavivo, er jeg meget tilfreds. Skulle lige finde ud af hvordan det virkede. Dygtige undervisere, og appen fungere også godt.
Jeg er meget tilfreds, og har fået lavet yoga hver dag, fordi det ikke krÊvet mere tid, end hvad du har, hvilket er fantastisk.

2023幎1月8日
自発的なレビュヌ

Hej Tina 😊

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er skÞnt at hÞre, at det bare kÞrer for dig, nu hvor du er kommet i gang, bÃ¥de ift. appen og de forskellige undervisere. 🙏

Du mÃ¥ have fortsat rigtig god fornÞjelse med din praksis og en rigtig god start pÃ¥ ugen. ✹

Bedste yogaapp🀩🧘‍♀

Fantastisk alsidige og uundvÊrlige yogasessioner, -her er noget til til ALLE🧘‍♀🀩

2023幎1月6日
自発的なレビュヌ

Hej Charlotte 😊

Mange tak for den fine anmeldelse.

Det varmer at hÞre, at du har glÊde af de forskellige videoer og fÞler, at der er til enhver smag. 🙏

Du Þnskes fortsat rigtig god fornÞjelse og en dejlig dag.

Yinpower

Dejligt med de mange fantastiske gode videoer med Kristine, der er noget til alle dele af kroppen 🧘‍♀og i forskellig varighed👍

Hej Helle 😊

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er skÞnt at hÞre, at du har glÊde af Yogavivo og isÊr Kristines Yinpower videoer samt mulighederne for forskellige varigheder af videoerne.

Du mÃ¥ have fortsat rigtig god fornÞjelse og en rigtig dejlig mandag. 🙏

Inspirerende

Det er fint, at man har flere sÞgefiltre, så man enten kan vÊlge yogastil eller instruktÞr.
Og videokvaliteten er fin.
Jeg er også glad for at modtage nyhedsbreve med programmer, som i juletiden.

Hej Gitte 😊

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at hÞre, at du har glÊde af Yogavivo og de forskellige muligheder og aspekter, som fx sÞgefilteret, videoernes kvalitet samt nyhedsbrevet.

Vi Þnsker dig fortsat rigtig god fornÞjelse med din praksis. 🙏

Team Yogavivo

SÃ¥ dejligt med rigtig meget at vÊlge

SÃ¥ dejligt med rigtig meget at vÊlge imellem uanset stil, tempo, tid
 og med hensyn til og for eventuelle skavanker. Guides igennem af dygtige undervisere.

Hej Jytte 😊

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er bare skÞnt at hÞre, at du har glÊde af de forskellige muligheder som fx stilarter, tempo, tid, undervisere og hensyntagen, der sikrer, at man kan vÊre med, der hvor man er.

Du mÃ¥ have fortsat rigtig god fornÞjelse og en god start pÃ¥ ugen. 🙏

Team Yogavivo

Yoga med hÞj kvalitet hjem i stuen nÃ¥r

Yoga med hÞj kvalitet hjem i stuen når det passer mig. Jeg har brugt yogavivo i mange år og bliver stadig overrasket over hvor mange dygtige yogalÊrer der er at finde. Jeg bliver meget inspireret.

2022幎12月26日

Hej Maj 😊

Tusind tak for din anmeldelse.

Hvor dejligt at hÞre, at du har glÊde af Yogavivo som helhed og de forskellige undervisere, vi har med - og skÞnt at hÞre, at du fÞler dig inspireret. ✹

Vi Þnsker dig fortsat rigtig god fornÞjelse og et rigtig godt nytår!

Super kvalitets varer

Super kvalitets varer, gode priser og hurtig levering.

2022幎12月14日

Hej Bettina 😊

Tak for en fin anmeldelse - tÊnker den måske er tiltÊnkt et andet sted, da Yogavivo ikke har fysiske varer, men er en online yoga platform.

Du mÃ¥ have en rigtig dejlig jul og et godt nytÃ¥r. ✹

Yogavivo

Rigtig gode videoer som jeg bruger hver dag og giver mig en bedre livskvalitet.

2022幎12月6日

Hej Thomas 😊

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at hÞre, at du har glÊde af Yogavivo pÃ¥ daglig basis og fÞler, det gÞr en forskel for dig. 🙏

Du mÃ¥ have fortsat rigtig god fornÞjelse og en rigtig dejlig julemÃ¥ned. 🎄

Team Yogavivo

Mange spÊndende sessioner med stor

Mange spÊndende sessioner med stor varians.

2022幎12月6日

Hej Doth 😊

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at hÞre, at du har glÊde af Yogavivo og at du fÞler, der er god variation i videoerne.

Du mÃ¥ have fortsat rigtig god fornÞjelse og en dejlig dag. 🙏

Inspirerende trÊning

Yogavivo er let at bruge og der er mange forskellige muligheder. Der er mange gode undervisere. Dejligt med jule-yoga hver dag og trÊnings-programmer med forskellige temaer.

2022幎11月30日

Hej Anne Mette 😊

Tak for din fine anmeldelse.

Hvor er det dejligt at hÞre, at du har glÊde af Yogavivo og af julekalenderen og de forskellige videoer og undervisere i videobiblioteket.

Du mÃ¥ have en rigtig dejlig december og fortsat rigtig god fornÞjelse. 🎄

Team Yogavivo

Fleksibel og motiverende måde at dyrke yoga på

Super gode og varierede videoer med dygtige instruktÞrer, flere forskellige videoer og trÊningsformer som tilgodeser mange behov, nemt at finde rundt på siden og feks lave egne playlister

2022幎11月30日

Hej Hanne 😊

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at hÞre, at du har glÊde af Yogavivo - bÃ¥de i forhold til undervisere, typer af videoer og trÊningsformer, og i forhold til at finde rundt pÃ¥ siden og oprette playlister. 🙏

Du mÃ¥ have fortsat rigtig god fornÞjelse og en skÞn start pÃ¥ julemÃ¥neden. 🎄

Her er yoga for alle

Her er yoga for alle, både korte og lange sessioner. Jeg ville ikke undvÊre det.

2022幎11月29日

Hej Annette 😊

Mange tak for den fine anmeldelse.

Det varmer at hÞre, at du har glÊde af Yogavivo og synes, at der er noget for alle, ogsÃ¥ i forhold til de forskellige varigheder pÃ¥ videoerne. 🙏

Vi Þnsker dig fortsat rigtig god fornÞjelse og en dejlig 1. december. 🎄

Virkningsfuldt

God og grundig guiden i Þvelserne, samt forklaring pÃ¥, hvad hver enkelt Þvelse er nyttig for😊

2022幎11月29日

Hej Diana 🎄

Tusind tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at hÞre, at du har glÊde af undervisernes mÃ¥de at forklare og guide dig igennem Þvelserne. 🙏

Du mÃ¥ have fortsat rigtig god fornÞjelse og en god start pÃ¥ julemÃ¥neden. ✹

Mange og gode instruktioner

Mange og gode instruktioner. Mange forskellige stilarter og genrer. En klar anbefaling

2022幎11月19日

Hej Katja 😊

Mange tak for den fine anmeldelse.

Det er bare skÞnt at hÞre, at instruktionerne er gode og at du fÞler der er tilpas mange stilarter og genrer at vÊlge imellem.

Vi Þnsker dig fortsat rigtig god fornÞjelse og en rigtig dejlig aften. ✹

Team Yogavivo

Mange gode Þvelser at vÊlge imellem

Mange gode Þvelser at vÊlge imellem. Kompetente undervisere. Noget for enhver smag og alle behov.

2022幎11月1日

Hej Gitte 😊

Tusind tak for din anmeldelse.

Hvor er det bare dejligt at hÞre, at du har glÊde af Yogavivo, af underviserne, og at du fÞler, at der er noget til enhver smag og ethvert behov. 🙏

Du må have fortsat rigtig god fornÞjelse og en skÞn weekend!

Jeg elsker jeres videoer

Jeg elsker jeres videoer, og får mindst lige så meget om det som at tage til en rigtig yogatime.
Jeg har isÊr fundet meget glÊde med Kristine Maries videoer

2022幎10月27日

Hej Nanna

Mange tak for din anmeldelse.

Det er sÃ¥ skÞnt at hÞre, at du har glÊde af Yogavivo bÃ¥de i form af selve indholdet i videoerne samt forklaringerne. 🙏

Du må have fortsat rigtig god fornÞjelse og en rigtig dejlig aften.

Team Yogavivo

Professionelt, omfattende og brugervenligt.

Meget stort udvalg af forskellige videoer. Altid kompetent og nÊnsomt fÞrt igennem med gode forklaringer og dejlig stemning. Virkelig godt at der også er videoer med teoretiske forklaringer. Jeg er meget tilfreds.

2022幎10月26日

Hej Louise 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at hÞre, at du har glÊde af Yogavivo - både selve praksissen og de tilhÞrende vejledninger og forklaringer.

Du Þnskes fortsat rigtig god fornÞjelse. 🙏