Tom heeft mijn aanvraag uitstekend behandeld. Hij heeft de volledige inrichting vooraf netjes voorbereid en een duidelijke afspraak gemaakt voor de ingebruikname van mijn eâmail. Tijdens het instel... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
er waren wat probleempjes, maar deze zijn heel fijn opgelost door Wilroy, met zijn kennis hebben wij een mooie nieuwe website en werkt alles helemaal top! Bedankt.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tim Koning was helder in zijn adviezen. Gaf goed aan welke service Youvia kan bieden en wat ons abonnementspakket inhield. Ook vertelde hij hoe we onze website kunnen aanpassen om nog beter vindbaar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik liep tegen een probleem aan met mijn mailbox en had er zelf behoorlijk wat tijd in gestoken. Achteraf gezien had ik meteen contact moeten opnemen met Youvia. Kevin heeft mij snel, vriendelijk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Youvia ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij bij Youvia vinden we niets leuker dan ondernemers online op weg helpen. Of je nou net komt kijken of al 40+ jaar meedraait, dat maakt voor ons niet uit. Misschien weet je je draai al aardig te vinden binnen de online marketing, of misschien is alles nog nieuw en overweldigend. Wij puzzelen graag met jou aan de juiste strategie.
Bij ons vind je alle specialismen op het gebied van online marketing onder één dak. Onze digitale coaches hebben jarenlange ervaring en helpen je daarom snel op weg.
Waarom Youvia?
- Alle tools voor online marketing op één plek
- Advies op maat en persoonlijke begeleiding
- Jarenlange ervaring met meer dan 30.000 klanten
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vriendelijk
Vriendelijk, maar af en toe warrige uitleg. Daarbij zou ik de lokatie van videocall afschermen om professioneler over te komen.

Joey heeft 5 kwartier de tijd genomenâŠ
Joey heeft 5 kwartier de tijd genomen om van alles en nog wat uit te leggen over de vindbaarheid van mijn website. Hij was heel duidelijk. Hij heeft al mijn vragen geduldig beantwoord.

Youvia ããã®åç
Goede website en eigen contactpersoon
Prettige samenwerking met het Youvia-team.Zeer goed contact met mijn contactpersoon T.van Erven, altijd bereid en goed meedenken om snel een wijziging of tijdelijk bericht op de website te plaatsen. Al meer dan 15 jaar samenwerking. Duidelijk en accuraat. Mooie website gebouwd en goed vindbaar op het internet .

Youvia ããã®åç
Betrokkene was zeer behulpzaam enâŠ
Betrokkene was zeer behulpzaam en geduldig.

Servicegesprek met Kevin gehad
Servicegesprek met Kevin gehad, die was al ingelezen en goed to-the-point, zodat we binnen de geplande 30 min ook een effectief gesprek hadden met actiepunten voor ons beiden om eea te optimaliseren, top!

Youvia ããã®åç
Eerste goede ervaringen gehad metâŠ
Eerste goede ervaringen gehad met Youvia en Gilbert voor het van de Trigger bedrijfspagina aan ons Netsync Partoo online platvorm bij Youvia. Met de inzet van o.a. Gilbert Williams van Youvia zijn de eerste stappen gezet om de vindbaarheid van de website Trigger.nl te gaan vergroten. Het contact met William was erg prettig!

Servicegesprek met medewerker
Vandaag contact gehad met Tom van Erven van Youvia. Hij heeft mij zeer professioneel en vriendelijk geholpen bij het optimaliseren van mijn bedrijfsprofiel op Youvia en de partnerwebsites. Dankzij zijn advies is mijn bedrijfspagina nu beter vindbaar in Google en staan mijn gegevens overal correct en consistent. Zeer tevreden over de service en het resultaat!

prettige vriendelijke persoon (joey)enâŠ
prettige vriendelijke persoon (joey)en heel duidelijk in uitleg ..denkt met je mee...en correct in alle hulp.
goede feedback ....top ervaring

Snel geregeld
Snel geregeld, denkt mee en vriendelijk geholpen.

Otniël heeft mij goed geholpen met Office 365
Otniel legt alles zeer goed uit. Heeft geduld en laat je goed uitpraten en snapt wat je bedoelt.
Hij denkt ook mee en zet ook alles nog een keer voor je op een rijtje. Een topper. Bedankt, ik kan weer slapen :).

perfecte website
De website is zeer professioneel gemaakt zowel in text als in uitstraling. Ook de periode waarin deze gemaakt is was snel en het resultaat is boven verwachting. De mogelijkheid om later nog enige aanpassingen te doen behoort nog tot de mogelijkheden maar is voorlopig niet nodig.
L.A. de Reus, Horloge Service Oisterwijk

Youvia ããã®åç
Gebeld voor een probleem met de mail
Gebeld voor een probleem met de mail. krijg een vriendelijke medewerker(tom) aan de lijn. verstand van zaken, probleem binnen minuten opgelost.

Youvia ããã®åç
Otniël heeft mij super snel geholpen
Effectieve service. Binnen no time opgelost.

oplossing mailprobleem
Bij een upgrade was iets fout gegaan waardoor alleen webmail beschikbaar was. Via de servicedesk ben ik goed geholpen, waarbij verder is gekeken dan formeel noodzakelijk was. Het probleem is opgelost en kan mijn zakelijke mail weer gebruiken.

Uitstekende hulp Tom van ErvenâŠ
Ik ben uitstekend geholpen door Tom van Erven van Youvia. Hij heeft mij regelmatig gebeld en op de hoogte gehouden van het e-mail probleem. Op een vriendelijke en klantgerichte manier. Uiteindelijk is het probleem weer verholpen en werkt alles weer.

Youvia ããã®åç
Gemotiveerde hulp en deskundige aanpak,
Goed communicatie en vooral geduld met de klant die niet thuis is in de wereld van ICT.
Zeer Duidelijk en meteen datgene oppakken tijdens telefoongesprek, ondernemers willen knopen doorhakken liefs meteen zodat ze weer wat kunnen afvinken in deze drukke tijd, en doorkunnen met hetgeen dat voor hun prioriteit heeft . Goede inleving en kunnen vertrouwen dat alles in goede handen is.
En vooral rust... wat er uitgestraald word, top !!!!

Youvia ããã®åç
Snel contact gekregen en goed geholpen!
Snel contact gekregen en goed geholpen door Kevin!
Hopelijk is het SSL-certificaat snel weer in orde.

Youvia ããã®åç
Otniël Burke heeft mij uitstekend geholpen
uitstekende assistance

Soepel gesprek
Soepel gesprek , opzegging was geen probleem.
bedankt .

Youvia ããã®åç
Super vriendelijk! Nemen echt de tijd voor je.
Ik belde Youvia met een redelijk simpele vraag en werd uiteindelijk geholpen door 2 medewerkers van Youvia via Teams waar ze een uur de tijd namen om alles met me door te nemen. Super fijn!!! Medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam, ze nemen echt de tijd.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã