Vi ringede udenfor normal Ã¥bningstid, og blev den efterfÞlgende hverdag ringet op, da de kunne se vi havde ringet. Vi havde en reklamation vedr. et ur og blev tilbudt flere lÞsningsmuligheder, bl.a et... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fik Þje pÃ¥ et meget flot KARLSSON ur hos Zeeland.dk til umiddelbart 299,00 - ville bestille., men sÃ¥ var prisen "pludselig" 569,00 :-( - skrev til firmaet og fik omgÃ¥ende svar fra indehaveren Kim Hans... ãã£ãšèŠã
God oplevelse, ingen problemer, fik produktet rimeligt hurtigt. Synes dog ikke billedet af produktet lignede 100 % det der blev leveret. Bestilte et ur, nummerne virkede mindre end de var pÃ¥ billed... ãã£ãšèŠã
Det har vÊret en fornÞjelse at handle med Zeeland.dk Jeg forhÞrte hjemmesiden angÃ¥ende et flag beregnet til fodboldkampe. En ting Zeeland ikke havde lavet fÞr, men med tÊt sammenarbejde og fleksi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Zeeland.dk ã«ã€ããŠ
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vores primÊre varemÊrker er Karlsson, Nextime samt Leitmotiv. Her tilbyder vi et bredt udvalg indenfor vÊgure med alverdens smarte designs - og så til priser der er til at betale.
Vi er lagerfÞrende med flere hundrede varer - så det er bare at kaste dig ud i vort spÊndende sortiment.
é£çµ¡å
Kontoradresse: BÞgelunden 102, 2635, IshÞj
- info@zeeland.dk
- www.zeeland.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
super hurtig levering bestilte onsdagâŠ
super hurtig levering bestilte onsdag fÞr jul og pakken kom om fredagen så der kunne holdes jul i ro og mag
Godt sted at handle
Godt sted at handle, bestilte og fik allerede varen dagen efter, godt pakket ind og beskyttet. Kan klart anbefales.
Kim fra zeeland sÞrgede for atâŠ
Kim fra zeeland sÞrgede for at julegaven komme hus, pÃ¥ trods af lidt gls besvÊrðð»ð ð»
Fed vare og hurtig levering
Super kundeservice!
Super kundeservice. Min pakke var gået tabt i systemet her i juleracet hos GLS og jeg kontakter zeeland.dk
Det fÞlger op på sagen hos GLS og der er absolut intet at sÊtte en finger på. Samtidig reservere de andet ur til mig så jeg ikke kommer til at stå uden julegave.
Heldigvis fik jeg pakken fra GLS med 1 dags forsinkelse.
5* herfra
Super kunde Service..
Min pakke blev leveret til forkert udlevering sted af GLS, for langt vÊk til at jeg kunne hente den, sÃ¥ da jeg ringede til Zeeland og sagde det sende de fluks en ny pakke direkte hjem til mig som jeg havde dagen efter. SUPER kunde service!! ðððð kan varmt anbefales. Og super produkt ogsÃ¥.
Super hurtig og god levering ððŒððŒ
Hurtig og god service.
Det fÞrste ur jeg modtog var defekt, men de sendte hurtigt et nyt. Så fin og hurtig service.
Kan klart anbefales.
Super urð
Super urð
God kundeservice.
Men ville Þnske man kunne vÊlge andet end GLS.
Ellers god information, mht sms og email.
Alt som forventet og mere til.
Jeg bestilte nogle pap bogstaver 3 forskellige slags stÞrrelser og blev ringet op af Zeeland om det var rigtigt eller om jeg mon havde lavet en fejl i bestillingen.? Det syntes jeg var super flot service. Indpakningen var også helt i top. Så kun ros herfra.
Det er bare super
Kundeservice i sÊrklasse
Hurtig forsendelse og lÊkkert produkt
Hurtig og loyal handel
Hurtig og loyal handel. Effektiv indpakning for beskyttelse.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã