Vi ringede udenfor normal åbningstid, og blev den efterfølgende hverdag ringet op, da de kunne se vi havde ringet. Vi havde en reklamation vedr. et ur og blev tilbudt flere løsningsmuligheder, bl.a et... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Fik øje på et meget flot KARLSSON ur hos Zeeland.dk til umiddelbart 299,00 - ville bestille., men så var prisen "pludselig" 569,00 :-( - skrev til firmaet og fik omgående svar fra indehaveren Kim Hans... もっと見る
God oplevelse, ingen problemer, fik produktet rimeligt hurtigt. Synes dog ikke billedet af produktet lignede 100 % det der blev leveret. Bestilte et ur, nummerne virkede mindre end de var på billed... もっと見る
Det har været en fornøjelse at handle med Zeeland.dk Jeg forhørte hjemmesiden angående et flag beregnet til fodboldkampe. En ting Zeeland ikke havde lavet før, men med tæt sammenarbejde og fleksi... もっと見る
企業情報
Zeeland.dk について
さまざまな外部ソースから提供された情報
Vores primære varemærker er Karlsson, Nextime samt Leitmotiv. Her tilbyder vi et bredt udvalg indenfor vægure med alverdens smarte designs - og så til priser der er til at betale.
Vi er lagerførende med flere hundrede varer - så det er bare at kaste dig ud i vort spændende sortiment.
Kontoradresse: Bøgelunden 102, 2635, Ishøj
- info@zeeland.dk
- www.zeeland.dk
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fantastiks Service
Købte et vægur hos Zeeland.dk, det viste sig desværre at uret var defekt. Men uden tøven sender butikken mig et nyt, som virker 100%
Fantastisk kundeservice!
Hurtig levering og god kundeservice
Vi har fået en utrolig god behandling. Og kan kun anbefale firmaet!
Hurtig levering/ingen problemer
Meget hurtig levering.
Prisforskel fra anden hjemmeside viste sig at Zeeland.dk var en del billigere - også i fragt!
Positiv oplevelse - hurtig levering og super indpakning :-)
Vare, som beskrevet.
Super pris.
Hurtig levering.
Suveræn indpakning. Har nok aldrig modtaget en pakke, som var pakket bedre ind :-)
Super service.
Ringede til dem og fik god faglig rådgivning. Pakken var pakken godt ind og kom til tiden. Super service, kan kun anbefale dem.
Hurtig
Hurtig ekspedition og levering. Bestilte fredag morgen og kunne hente pakken lørdag formiddag.
Fik super god hjælp og vejledning fra den mandlige kundeservicemedarbejder. Hurtig levering.
Hurlig levering.
Nemt at bestille og godt pakket ind ved levering, kan kun anbefales :-)
Alt var fint!
Super webshop, hurtig levering - alt tip top :-) Klar anbefaling til andre.
God service og hurtig levering
Alt i alt er jeg meget tilfreds med min handel på zeeland.dk.
Der skete en fejl i min ordre, hvilket jo kan ske, og fejlen blev rettet meget hurtigt og effektivt. God kundeservice og hurtig svar på mails. Jeg kan godt anbefale zeeland.dk til andre.
Helt ok
Er selvfølgelig ment som en fin service at man selv leverer til kunder i Ishøj, men havde været mere bekvemt at kunne hente varen i GLS-shop i forb.m.indkøb, men kun lille detalje
Venlig og god service :)
Jeg modtog i 1. omgang en forkert vare fra Zeeland.dk, men da jeg ringede, sendte de straks den rigtige vare uden omkostninger, og det med en ekstra ting oveni. Alt i alt rigtig god service :)
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。