Zeker & Mobiel レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Wij hadden verstopping. Aantal bedrijven gebeld en die wilden het wel oplossen voor bedrag rond 250-350 euro met wachttijd 2-3 dagen. Via iemand bij Zeker&mobiel terechtgekomen. Zij wilden het gratis... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Verkoper kwam aan de deur zoals ik hier al meerdere keren las. Over het feit dat de hele straat al lid was en dat er veel geur/ riool problemen waren. In eerste instantie niks gedaan maar ze werde... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Keurige monteur. Goed advies gegeven dit gaan we zeker opvolgen. Hopelijk duurt het nu langer voor dat er weer een verstopping is!

5つ星のうち5の評価

De uitvoerder was dezelfde dag van de melding al ter plekke en haalde de prop haren er al snel uit. Toen hij wegging liep alles nog erg langzaam door, maar de volgende dag liep alles prima en snel le... もっと見る

企業情報

1. 排水サービス

当該企業による記述

Jaarlijks kiezen meer dan tienduizend mensen voor de zekerheid van de 24-uursservice van Zeker & Mobiel. Het grootste particuliere ontstoppingsbedrijf van Nederland voor onder andere rioolontstopping. Onze deskundige medewerkers zijn gespecialiseerd in rioolontstopping en andere ontstoppingen en gestationeerd in heel Nederland.

連絡先

レビューを書く

Unethical practices and language barriers – Not a trustworthy company

Headline: Unethical practices and language barriers – Not a trustworthy company
Rating: ⭐

I am writing this to warn others about the predatory sales tactics used by this company. A sales rep visited my home and misled me regarding the signup process, explicitly stating that my details were only for a "pre-registration" and that a follow-up call would be required to finalize everything. That call never came, and I was signed up anyway.

To make matters worse, the representative provided all documentation in Dutch, despite it being clear that I could not read or understand the terms. Signing someone up for a service they cannot read is a massive red flag. I would have been a happy customer if they had been honest, but they’ve completely broken my trust. Stay away and wait for a company that actually values transparency.

2026年4月30日

Opdringerige verkopers!!!!

Opdringerige verkopers!!!!

Probeert met een of ander smoesje binnen te komen. Ik zei dat ik geen tijd had maar het was volgens hem erg belangrijk. Iets met de meter kast en of ik al een sticker had voor de riolering. Na 4x nee ik heb geen interesse ging hij weg. Vreselijk als je toch zo je diensten gaat verkopen aan de deur??!!! Ik voelde me er totaal niet prettig bij! En andere buurtbewoners ook niet!

2026年4月20日

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Ik ben 1 jaar klant en had vanmorgen een flinke verstopping. Gelijk gebeld en de verstopping was aan het begin van middag was de verstopping verholpen. Heel blij met mijn contract

2026年4月19日
5つ星のうち5の評価

Bastiaan is een top medewerker

Bastiaam is een top medewerker, zo komt de dienstverlening tot zijn recht!
Kennis en vriendelijkheid komt op deze manier bij elkaar. Er goed gekeken naar waar t probleem bsbdaan komt. Wij zijn erg tevreden met het compleet plaatje.
Dank!

2026年4月17日
5つ星のうち2の評価

Opdringerig

Dringt zich op als deur tot deur verkoper. Kreeg geen duidelijk beeld waar het om ging. Ze had al pasjes mogen uitdelen. (Alsof je iets gewonnen hebt)
Heel vervelend.
Blijkt om een soort abbo tr gaan voor als je ooit iets aan je riolering krijgt. 🤷‍♂️

2026年4月14日

Vervelende volhardende verkopers

Vervelende volhardende verkopers. Bellen aan ondanks dat er naast de deurbel een bordje hangt met ‘geen verkoop aan de deur’.
Ze doen voorkomen alsof ze via de VVE gestuurd zijn en alsof al je buren al bij hen zijn aangesloten. Pushen je om meteen een contact te tekenen, omdat anders de prijs omhoog gaat. Zeker geen aanrader!!!

2026年4月10日
5つ星のうち1の評価

Onfatsoenlijke verkoop aan de deur

Agressieve verkopers blijven herhaaldelijk aan de deur komen om me een abonnement aan te smeren waar ik geen interesse in heb. Ze doen het met hun verkooppraatje lijken alsof ze vanuit de VVE of verhuurder worden gestuurd hoewel dit niet klopt. Op deze manier wordt misbruik gemaakt van de onwetendheid van bewoners. Wanneer ik vraag of ze kunnen stoppen met langskomen wordt verteld dat dit niet kan. Al met al een zeer onfatsoenlijke verkooppraktijk.

2026年4月8日
5つ星のうち4の評価

Ik ben al een tijdje klant bij ze.
Had ze nog nooit gebeld, maar nu lukte het mij niet om de verstopping op te lossen. Had gebeld, dezelfde dag belde ze nog terug en konden ze dezelfde dag nog langs komen.
De verstopping is weg en alles loopt goed door.
Ben er erg tevreden over.

2026年3月27日

Trustpilot エクスペリエンス