Wij hadden verstopping. Aantal bedrijven gebeld en die wilden het wel oplossen voor bedrag rond 250-350 euro met wachttijd 2-3 dagen. Via iemand bij Zeker&mobiel terechtgekomen. Zij wilden het gratis... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Verkoper kwam aan de deur zoals ik hier al meerdere keren las. Over het feit dat de hele straat al lid was en dat er veel geur/ riool problemen waren. In eerste instantie niks gedaan maar ze werde... もっと見る
Keurige monteur. Goed advies gegeven dit gaan we zeker opvolgen. Hopelijk duurt het nu langer voor dat er weer een verstopping is!
De uitvoerder was dezelfde dag van de melding al ter plekke en haalde de prop haren er al snel uit. Toen hij wegging liep alles nog erg langzaam door, maar de volgende dag liep alles prima en snel le... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Jaarlijks kiezen meer dan tienduizend mensen voor de zekerheid van de 24-uursservice van Zeker & Mobiel. Het grootste particuliere ontstoppingsbedrijf van Nederland voor onder andere rioolontstopping. Onze deskundige medewerkers zijn gespecialiseerd in rioolontstopping en andere ontstoppingen en gestationeerd in heel Nederland.
連絡先
ネガティブなレビューの 17%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
I am a client from almost 2 years and I…
I am a client from almost 2 years and I can say the company is reliable and customer service is 5 stars.
I would never change it for another company.
Compliment aan Marley
Compliment aan Marley, had hem al een positieve review gegeven maar was zijn naam vergeten te noemen. Petra uit Den Haag
Al jaren tevreden klant
Ik heb al jaren een abonnement. En wordt steeds snel en vakkundig uit de brand geholpen.
LETOP je tekent zomaar een contract
LETOP je tekent zomaar een contract. Verkooppraatje aan deur was erg vlot en je trapt er snel in. Zorg dat je ze zsm de deur uit hebt.
Vandaag tweede pinksterdag kwam Marley…
Vandaag tweede pinksterdag kwam Marley langs voor een verstopping onder de wasbak. Was snel en vakkundig opgelost. Ook nog met een trekveer riool gedaan voor de zekerheid. Topservice!
Ik ben zo blij met mijn bed en snel…
Ik ben zo blij met mijn bed en snel bezorgd dus ook huplzaam heid echt top
Na veel inzet
Na veel inzet, deskundigheid en hulp, heeft Bastiaan geholpen om onze verstopping te verhelpen.
Bastiaan is een zeer kundig en vriendelijk persoon die denkt in oplossingen.
Wij zijn dan ook zeer tevreden over Bastiaan en ook ZEKER EN MOBIEL.
Zeer snelle service.
Heb al jaren een abonnement en ook al een paar keer gebruik moeten van de service. Om 13.15 uur gebeld met hoofdkantoor: "binnen 2 uur krijgt u een belletje". Echter 10 minuten later al iemand aan de lijn. Omdat er een medewerker in de buurt was, zou ik al een half uur later geholpen kunnen worden. Daar zeg je geen nee tegen. Om 14.30 uur was ons probleem verholpen. Sneller kan haast niet.
werkzaamheden voor verstopping douche…
werkzaamheden voor verstopping douche en wasbak. goed werk geleverd en probleem verholpen. werknemer deskundig en wist wat hij doen moest om het probleem te verhelpen. vriendelijke werknemer.
Verstopping in keuken wat een…
Verstopping in keuken wat een terugkerend iets was. Monteur Patrick is in de kruipruimte gekropen en heeft de verstopping van daaruit opgelost. Top gedaan door Patrick want er was maar weinig ruimte
Top service!
Fantastic experience
Fantastic experience, Robert helped me unblock a really bad blockage, where water was not moving at all. Happy things got resolved fast.
Marley en Benjamin hebben ons heel fijn…
Marley en Benjamin hebben ons heel fijn geholpen met een verstopping onder de gootsteen. Top service!
Verstopte regenpijp
Vandaag gebeld voor een verstopte tegenpijp, een uur later stond Paul voor de deur en heeft snel en efficiënt de verstopping verholpen! Zeker een aanrader!!
Marley & benjamin
Marley & benjamin
Ze waren heel snel zij hebben ons goed geholpen
Dank je wel
Heel blij met zeker & mobiel
Heel blij met zeker & mobiel. Ze zijn 3 keer langs geweest voor het zelfde
Probleem. Laatste meneer heeft eens echt goed gekeken en tips mee gegeven. Nou kunnen we hè het verhelpen. Bedankt monteur paul voor uw service 👍🏻
Kwam meteen langs
Kwam meteen langs, heeft zijn werk goed uitgevoerd en gaf nog aanvullende tips!
Ik ben heel erg blij mee de monteur…
Ik ben heel erg blij mee de monteur heel erg aardig en goed geholpen Bedankt
Goede service en vriendelijk personeel
Al meerdere keren gebruik gemaakt van hun service en altijd tevreden. Ook altijd vriendelijk personeel die gewoon de tijd hebben om je te helpen of advies te geven. Dit keer was de verstopping in de keuken ook weer snel verholpen door Marley en Benjamin.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。