Das war unser zweiter Aufenthalt im Krummerhaus. Die Lokalisierung ist perfekt - Supermarkt, BÀckerei, Bahnhof in der engen NÀhe. AuÃerdem sind die Appartements schön, smart eingerichtet, warm und sau... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Wij zaten in het Jagdhaus in Gerlos. Prachtig ruim en mooi huis op een toplocatie. Heerlijk ontbijt wat elke ochtend klaarstond gemaakt door Sabine. Elke dag opgemaakte bedden en schone handdoeken. H... ãã£ãšèŠã
We verbleven bij Sylvanaâs Wohlfuhl Hotel in Mayrhofen. Top locatie met vriendelijk personeel. Goed ontbijt verzorgd door Brigitta en nette schone kamers die heel comfortabel zijn. Tal van restaurant... ãã£ãšèŠã
We werden heel vriendelijk ontvangen door Christiana Fuchs. Het is een prachtig ingericht appartement. Alles aanwezig. Fijne bedden. Locatie is top, skibus voor de deur. Supermarkt en bakker om de h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Totaler Urlaub im Zillertal Auf unserer Website können Sie eine Unterkunft buchen und / oder uns Ihre UrlaubswÃŒnsche mitteilen. Neben einer Unterkunft können Sie bei uns auch SkipÀsse, AusrÃŒstungsverleihe oder Unterrichtsstunden direkt wÀhrend des Online-Buchungsvorgangs buchen. Durch jahrelange Erfahrung (mehr als 20 Jahre) im Zillertal haben wir ein groÃes Netzwerk mit verschiedenen Kooperationspartnern aufgebaut. So können wir Ihnen die passende Beratung geben, um einen kompletten Urlaub im Zillertal zusammenzustellen. Alle Möglichkeiten fÃŒr einen unvergesslichen Sommer- oder Winterurlaub im Zillertal finden Sie auf unserer Website. Wir heiÃen Sie herzlich willkommen! Totaalvakantie in het Zillertal Op onze website kun je een accommodatie boeken en/of de wensen betreft je vakantie aan ons kenbaar maken. Tevens kun je tijdens het onlineboekingsproces, naast een accommodatie, ook direct skipassen, materiaalhuur of lessen bij ons reserveren. Door jarenlange ervaring (ruim 20 Jaar) in het Zillertal, hebben we een groot netwerk opgebouwd met verschillende samenwerkingspartners. Dit maakt dat wij je uitstekend kunnen voorzien van passend advies om een complete vakantie in het Zillertal samen te kunnen stellen. Bekijk op onze website alle mogelijkheden voor een onvergetelijke zomer- of wintervakantie in het Zillertal. Wij heten je graag welkom!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Gastfreundschaft war toll
Gastfreundschaft war toll. Kommunikation war ohne Probleme möglich und es wurde sich sofort gekÌmmert. SkipÀsse und Skischule haben reibungslos geklappt. Einfach Perfekt.
Top Unterkunft mit Brötchen-undâŠ
Top Unterkunft mit Brötchen-und Lebensmitteldienst, Skidepot inkludiert, 70 m zum Skibus, super nette Vermieter, besser geht nicht, auch wenn der Preis hoch war!
Traumhafte Unterkunft
Traumhafte Unterkunft. Sehr sauber. Sehr modern und ein Rund um wohlfÃŒhl Paket. Kommen gerne wieder.
Betrouwbaar reisbureau!
We hadden vooraf nog wat vragen, alles werd snel en vriendelijk uitgelegd. De accommodatie was precies zoals omschreven, dus daar geen verrassingen. Ontzettend fijne vakantie gehad!
Aschau @ the Krumerhaus ''the Hamberg''
Mathijs was very helpfull to make our stay in Aschau @ the Krumerhaus ''the Hamberg'' lovely place to stay, we have been here for a number of years now and it's always fantastic, close to Kaltenbach, and a very good access to the rest of the Zillerthal
Super!
Enorm goede, behulpzame en enthousiaste begeleiding door Matthijs Oosterom van Zillertal-Reisen bij het uitzoeken van de accommodatie.
En ook bij de invulling van de vakantie is hij altijd bereid mee te denken en de helpende hand te bieden.
We zijn super tevreden en kunnen hem iedereen aanbevelen!
Cijfer: 10!!!!
Berna Scholtissen
Alles hat super geklappt.Matthijs hatâŠ
Alles hat super geklappt.Matthijs hat unsere unendliche Frage immer schnell beantwortet. WÃŒrden wir sehr empfehlen.
Alles perfekt
Traumhafte Ferienwohnung
Unser Kurztrip im Zillertal war wunderschön! Die Gastgeberin des Krumerhauses war sehr herzlich und bemÌht. Wir haben uns sehr wohlgefÌhlt. Die Wohnung war sehr modern und gemÌtlich eingerichtet. Die Ausstattung lÀsst keine WÌnsche offen.
Vielen Dank fÃŒr alles, wir kommen bestimmt einmal wieder. :)
Alles super!
Die Buchung und Abwicklung ÃŒber zillertal-reisen hat super funktioniert. Die Wohnung im Krumerhaus war ebenso einwandfrei.
Sehr schöne und liebevoll eingerichteteâŠ
Sehr schöne und liebevoll eingerichtete Wohnung. Sehr sauber und hochwertig. Besitzer sind sehr aufmerksam und auf das Wohl ihrer GÀste bedacht.
Wundervolle Umgebung mit vielen AktivitÀten.
Uitstekende service
Uitstekende service, snelle reactie op vragen en zeer vriendelijk personeel!
Het voelde als thuiskomen
Dit jaar voor de tweede keer verbleven in Landhaus Julia. Het voelde als thuiskomen. Het appartement is van alle gemakken voorzien. De bedden liggen heerlijk en de douche is super. Gastheer Matthijs en zijn vrouw zijn erg aardig en behulpzaam. We hebben alweer geboekt voor volgend jaar.
Prima geregeld!
Tijdens de reservering leuk/goed contact gehad.
De accommodatie voldeed 100% aan onze wensen.
Netjes en goed geregeld!
...,
Die Wohnung ist sehr schön und liebevoll eingerichtet. Wir hatten einen sehr schönen Urlaub. Alles war top.
Modernes Appartment
Sehr schöne Wohnung und sehr liebe Vermieterin!
Die Wohnung liegt zentral in einem kleinen Ort mit Supermarkt, BÀcker und der Bahnhof ist auch in 2 Minuten erreichbar.
Gerne wieder!
Gerne wieder
Sehr freundliche, schnelle und unkomplizierte Buchung. Unterkunft war wie beschrieben und sehr empfehlenswert.
Super Appartement mit 2 Schlafzimmern
Super Appartement mit 2 Schlafzimmern, 2 BÀdern und top Ausstattung.
Alles sehr geschmackvoll und hochwertig eingerichtet mit sehr viel Liebe zum Detail.
Top Service und tolle UnterkÃŒnfte
Schnelle RÃŒckmeldung und unkomplizierte Kommunikation. Die gebuchte Unterkunft war groÃartig. Wir kommen gerne wieder
Familiereis
Onze familiereis was goed geboekt, alles leip op rolletjes ondanks vanuit onze kant wat wijzigingen, Matthijs voerde het prima uit! Het Jagdhaus in Gerlos is een prachtige locatie vooral voor een grote groep. het was netjes en schoon, het ontbijt stond iedere ochtend klaar. De gastvrouw keek wat chagrijnig, maar deed wel alles. Helaas ontdekte ze wat gekraste woorden op een bed wat onze kinderen niet gedaan hadden. Wel moesten we daar heel dik voor betalen en de politie erbij, een hele nare ervaring waar Matthijs ook niets aan kon doen. Toch hebben wij een fijne vakantie gehad!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹