レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Hoi Vera, we kennen elkaar al een hele poos ik ben erg enthousiast over de Biogenesis, heb de koffer, chamber of Eternal light, De great seal of genesis. ik doe dagelijkts mijn technieken. Momenteel d... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hello, Since I started using Wand of Genesis, Shield Large of Genesis and Wheel of Hope under the pillow, i sleep more easily and sleep better at night. Feel more ease in life with the BioGenesis T... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Het contact met Yanini was fijn. Ik kreeg de verkeerde maat ketting opgestuurd, dit was bewust gedaan, omdat ze hoopte dat ik met de langere ketting ook blij zou zijn. Dit vond ik apart, had liever vo... もっず芋る

䌁業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

In Yanini, praktijk voor body, mind & spirit, begeleid ik cliënten met veel plezier en enthousiasme op hun levenspad. Met producten van o.a. BioGenesis geef ik consulten en coaching waarbij de cliënt emotioneel en lichamelijk in balans wordt gebracht.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Pijn vrij na gebruik van amplehyer

Ik heb een schoudergewricht die steeds uit de kom schoot. En daardoor kon ik niet slapen ik heb toen de amplifier tussen mijn kussen en mijn schouder in geklemd en zo kon ik pijn vrij slapen en hoefde ik geen naproxin in te nemen. Super fijne produkten heeft yanini

2026幎3月29日
5぀星のうち5の評䟡

Een Shield gekregen van een nichtje

Een Shield gekregen van een nichtje. Heb gebeld met Vera Hegeman om wat vragen te kunnen stellen. Enfin.....twee uur later hing ik op. Wat een fijne ontmoeting. Alles passeerde de revue.

Dank je wel Vera, voor alles wat je deelt. Ik ga de Shield dragen zodra ik een ketting eraan heb een ik ben ontzettend benieuwd wat er gaat gebeuren!

Warme groet,
Stella

2025幎6月9日
5぀星のうち5の評䟡

Goede service en persoonlijk contact

Vera is een lieve vrouw en erg behulpzaam.
Ze denkt met je mee via persoonlijk contact en is erg betrokken.
De Biogenesis Heart Pendant is een fijn sieraad om te dragen.
Er komen meer fijne mensen op mijn pad en soms heb ik het gevoel dat de dingen wat soepeler verlopen.
Verzending is netjes en snel

2025幎5月25日
5぀星のうち5の評䟡

Vera has been very helpful

Vera has been very helpful dealing with the tracking. I had some difficulty with that as neither safari or google was translating the courrier/postal site beyond the page where one puts in the tracking number.

2024幎12月9日

Yanini からの回答

Ben blij dat je je Biotrinity of Hope eindelijk ontvangen hebt. Zowel de Nederlandse als de Franse Post hadden vertraging door Black Fryday. Aarzel niet om contact met mij op te nemen als je hierover of één van onze andere producten vragen hebt.

Biotrinity

Zoals altijd snelle levering! Dank voor de persoonlijke
Biotrinity (light violet)
Merk al verbetering; vooral m'n stem!
Kan iedereen aanbevelen de persoonlijke geboorte straal op te vragen.

2024幎9月25日

Dank je Jos

5぀星のうち5の評䟡

De prachtige hanger was heel snel

De prachtige hanger was heel snel binnen en keurig verpakt. Ook was het heel erg fijn dat Vera heeft gebeld en alles heeft uitgelegd en ook uitgebreide documentatie heeft opgestuurd en advies heeft gegeven.

2024幎9月22日

Dank je Jannie

Goed!

Goede service, uitleg en hulp.

2024幎3月19日

Yanini からの回答

Dank je, ik probeer altijd het beste advies te geven voor iedere cliënt. Heb je nog vragen over één van onze producten dan kun je me altijd bellen.

goede service

Persoonlijke telefonische benadering over het te bestellen van het product, was erg prettig. Snel ontvangen en goed verpakt.

2023幎12月22日

Dank je wel.

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben er heel blij mee en ja ik voel

Ik ben er heel blij mee en ja ik voel me een stuk beter
Ik weet niet hoe ik het moet omschrijven
Ik ben er in ieder geval heeeeeeel blij mee boven dien is het ook nog een mooi sieraad mijn vriendin heeft er ook een gekocht en is er ook heel blij mee

2022幎10月11日

Yanini からの回答

Dank je wel, voor je mooie review. Ja ze zijn mooi en goed.

Prima service

Prima bedrijf. Eigenaresse denkt met je mee en je kan altijd met vragen bij haar terecht. Ik leg de shield nu onder mijn kussen als ik ga slapen. Ik ben dan minder keren wakker.

2022幎9月6日

Yanini からの回答

Dank je wel voor je tip.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。