レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Hos Yarnfreak oplever jeg altid hurtig og ekstremt hjælpsom og venlig service. Forsendelsen sker lynhurtigt, Camilla besvarer mails nærmest omgående og hun er altid ekstremt hjælpsom, hvilket er et en... もっと見る

4.8

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 4

レビューを書く

Fantastisk kundeservice

Virkelig en hyggelig forretning med masser af lækkert garn og god betjening og vejledning. Jeg vil dog også fremhæve deres kundeservice, som er helt formidabel. De har hjulpet mig meget og med så god service. Varm anbefaling herfra.

2026年2月25日

God service

Ingen problemer - fik garnet efter få dage. Og da jeg manglede to nøgler lykkedes det at få samme indfarvning.
Kan kun anbefale webshoppen.

2025年8月14日

Hurtig levering

Hurtig levering, og god service!
Jeg har bestil over Yarnfreak flere gange, og besøgt butikken en enkelt gang. Altid hurtig levering og god service! Jeg elsker deres lille univers, og ville komme oftere i butikken, hvis jeg boede tættere på! :D

2025年6月26日
5つ星のうち5の評価

Bedste strikke og garnbutik i Århus

Bedste strikke og garnbutik i Århus. Fantastisk betjening og service. Venlig personale, der når de ikke har haft det jeg har efterspurgt, har hjulpet mig, med at finde det andet steds.
Vil købe mit garn der, så ofte som jeg kan.

2024年10月10日

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice! Købte garn med meget farveafsmitning, som helt ødelagde udtrykket i den trøje jeg havde strikket. Yarnfreak returnerede hele beløbet og gav god råd til at teste og undgå problemet fremover.

2024年3月22日
5つ星のうち5の評価

Handler der meget gerne igen

Virkelig god service. Garnet blev i begge tilfælde sendt afsted samme dag som det blev bestilt - og modtaget dagen efter.
Havde i første omgang købt et nøgle garn, men var ikke helt tilfreds med farven (dette er bestemt ikke butikkens skyld)! Mailede til dem, og fik super hurtigt svar - og bestilte herefter et nyt nøgle som kom dagen efter, og er lige præcis hvad jeg drømte om 🤩
TAK for hjælpen siger jeg bare - jeg er glad 🥰

2023年12月21日

Kan kun anbefales

Det er nu tredie gang jeg har købt garn online hos yarnfreak.dk, alle gange med stor succes. Hjemmesiden er virkelig nem og hurtig at navigere i og et ekstra plus er, at forsendelsen er lynhurtig.

2023年9月28日
5つ星のうち5の評価

Hjælpsomt personale og godt udvalg af garn og dims

Yarnfreak er en af mine yndlingsgarnbutikker, både den fysiske butik og webshoppen.
Det er altid spændende at gå på opdagelse i den lille fine butik. De har et stort udvalg af garn, både mærker og typer af garn og meget fin dims til strik. Særligt deres store udvalg af håndfarvet garn er virkelig lækkert.
Men det der gør butikken så god, er personalet. De er altid hjælpsomme hvis man er kløjs i en opskrift, har brug for et garnalternativ eller hvis man, som jeg, er ubeslutsom omkring farvevalg. Hvis de ikke lige har det man søger, er de flinke til at henvise til andre butikker.
Jeg er altid gået meget glad og tilfreds fra den fine butik.

2022年7月28日
5つ星のうち1の評価

Kom og skulle bruge en pind i 9 mm

Kom og skulle bruge en pind i 9 mm. Jeg har ikke vildt meget strikkeerfaring, og jeg blev derfor bebrejdet for at jeg ikke vidste præcist hvilket slags gevind den skulle have, i stedet for at guide mig til at finde den rigtige. Endte med at gå i en anden forretning.
Virkelig dårlig service

2022年2月7日
5つ星のうち5の評価

Super god service og levering

Torsdag morgen opdagede jeg at jeg manglede strikkepinde str 7, og fandt lige de pinde jeg skulle bruge, Lykke needles udskiftelige, hos yarnfreak. Jeg skrev til dem vedr noget garn jeg skulle bruge til mit næste projekt, og fik svar med det samme. Afsluttede min ordre, og tænkte typisk at opdage det på en torsdag og tænkte at jeg ikke vil få pindene før mandag el måske tirsdag. Men fredag eftermiddag kunne jeg hente mine nye strikkepinde i mit lokale glssted. Tak for super hurtig levering og hurtigt svar på mailen.

2022年1月15日

Fuldstændig fantastisk kundeservice

Fuldstændig fantastisk kundeservice, og de lækreste produkter.
Bestilte en bog, som lå til afhentning dagen efter - SÅ skønt, når det nu var en ekstra julegave.
Ydermere har jeg haft ringet til dem vedr noget garn jeg ikke var bekendt med kradskradsfølelsen af, og fik rene ord for pengene, og ikke bare en sang fra de varme lande for at sælge.
Jeg er stor fan af denne skønne butik og har kun een enkelt beklagelse, og det er, at de ikke har en butik i min by!

2021年12月31日
5つ星のうち5の評価

Altid en helt fantastisk service man…

Altid en helt fantastisk service man møder når man træder ind i yarnfreak! Alle mine yndlingssweatere er strikket i kvalitetsgarn, som de søde medarbejdere har vejledt mig til at købe. De tager sig altid god tid til ubeslutsomme kunder som jeg selv, hvilket er skønt. Kæmpe anbefaling fra mig!

2021年10月22日

レビューの対象になっている企業の方へ