Heel veel keuze aan mozaïek haakpatronen . Makkelijk te downloaden. Beschrijving van het patroon via tekst en tekening is heel duidelijk. Ook de uitleg hoe je het patroon kan lezen en verwerken is he... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik wilde graag leren om mozaïek overlay te haken. Ik kocht 2 patronen en begon met het aapje. Door de duidelijke uitleg op de site. Ging ik vol goede moed aan de gang. Het geschreven patroon werkt voo... ãã£ãšèŠã
Zijn zéér behulpzaam. Ik had een probleem met het downloaden van een patroon, er werd echt alles uit de kast gehaald, zodat het uiteindelijk toch gelukt was en ik kon gaan beginnen met de prachtige gr... ãã£ãšèŠã
Mooie objecten, duidelijke patronen, via jullie patronen het mozaïek haken geleerd, ik kijk al uit naar het labrador-patroon, dan kan ik dit maken voor de verjaardag van de zoon, die een labrador h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Voor ik zelf ging ontwerpen zocht ik eerst het hele internet af op zoek naar het ontwerp wat ik in mijn hoofd had, maar vaak tevergeefs. Toen besloot ik dat na 10 jaar haken ik mijn eigen dier ging ontwerpen en dat diertje is Julian de Ringstaartmaki. Dit was zo leuk, dat ik daar niet kon stoppen. Op dit moment lijkt mijn lijst met ontwerpideeën nooit korter te worden. Mijn collectie van amigurumi haakpatronen groeit met de meest exotische dieren, maar ook met dieren dichtbij huis.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Prachtig patroon gekocht
Prachtig patroon gekocht, zeer uitgebreid en duidelijkheid beschreven. Ik kon het direct na aankoop downloaden.
Super leuke patronen
Super leuke patronen , levering top en de service als iets niet lukt wordt je keurig geholpen .. dikke 10
Snelle afhandeling van de bestelling
Ik hadhet besteld en had mn bedenkingenâŠ
Ik hadhet besteld en had mn bedenkingen ,maar keurig netjes bezorgd..
Snelle reactie op vragen en denkt mee
Snelle reactie op vragen en denkt mee! Gewoon top!
Top ervaring.
Wat een mooi patroon heb ik gekregen. Heel duidelijk in de beschrijving. Bij vragen heel snel en goed geholpen.
Heel fijne ervaring
Prachtige patronen,en niet te duur.IkâŠ
Prachtige patronen,en niet te duur.Ik heb een patroon gekocht,en de afhandeling ging heel snel.Ik heb veel plezier aan mijn patroon,duidelijke beschrijving,en heel fijn telpatroon.
Knusse strepen tijgers
Directe download zorgt dat je meteen toegang hebt tot je aankoop.
Patroon is zeer duidelijk omschreven en de filmpjes zijn echt een meerwaarde
Dat ik na een aantal weken niet meerâŠ
Dat ik na een aantal weken niet meer het patroon kan downloaden.
Ik heb er voor betaald.
Heel vreemd dat ze dit zo doen.

Mooie patronen
Fijn om meteen je patronen te ontvangen.
Wel duur om dan nog alles zelf uit te printen.

super mooie website
ik vindt dat jullie prachtige ideen hebt, mooie realisaties en fantastische uitleg, in een woord fantastisch. Van zodra betaald, heeft men direct de pdf in je mailbox
Het is moeilijk om de patronen in hetâŠ
Het is moeilijk om de patronen in het Nederlands te vinden, je komt steeds uit bij de Engelse versie, ook als je eerst alles in het Nederlands ziet.

Snelle verzending
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹