Banner for Yoin

TrustScore 5段階評䟡の4

4.0

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben onlangs teruggekeerd naar Yoin na een minder prettige ervaring met de klantenservice van Base. Het was een verademing hoe vlot de bestelling en de nummeroverdracht werden afgehandeld. De... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na 2 maand minder goeie ervaring met netwerkkwaliteit van DIGI beslist op Yoin te testen met e-sim. Overgang zonder problemen, inmiddels bijna eind van de 6 maand promotie. Storingvrije werking, vlott... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Yoin doet geen moeite om trouwe klanten te behouden. Als je een nieuwe klant bent kan je hetzelfde abonnement veel goedkoper krijgen. Een nieuwe klant betaald bijvoorbeeld 7 euro voor hetzelfde abonne... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Het abonneren verliep opmerkelijk vlot! Op de tweede dag na het afsluiten ervan stak de nieuwe SIM-kaart al in de bus en binnen het uur was mijn contract bij de vorige provider opgezegd en kon ik geni... もっず芋る

䌁業情報

1. 移動䜓通信事業者
  2. むンタヌネット サヌビス プロバむダ
  3. テレコミュニケヌション サヌビス プロバむダヌ
  4. 電話䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

NL: Yoin is een Belgisch telecommunicatiebedrijf die GSM-abonnementen aanbiedt. FR: Yoin est une entreprise belge de télécommunications qui propose des abonnements GSM.

連絡先

Voordelige GSM-abonnementen

Kies ook voor eSIM, 5G, datalimiet en zoveel meer!

4.0

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Un désastre

Un désastre ! Carte SIM non reçue car grÚve des postes, je leur écrit pour demander de ne pas activer, ils me confirment que rien ne sera activé tant que je n'ai pas confirmé la réception de la SIM puis active sans attendre. Résultat je suis sans téléphone et tout ce que le service client me répond c'est d'aller dans une boutique d'un autre opérateur pour souscrire à un abonnement ailleurs.....

2026幎4月10日

Bonjour,

Nous sommes désolés d’apprendre votre expérience. Afin que nous puissions vérifier votre dossier et trouver une solution rapidement, nous vous invitons à contacter directement notre service support. Notre équipe pourra analyser la situation et vous assister de maniÚre personnalisée.

Merci de nous contacter via le support afin que nous puissions vous aider au plus vite.

إنها تجرؚّه جميله وجيدة اتمنا ان الكل

إنها تجرؚّه جميله وجيدة اتمنا ان الكل يجرؚ هاذا ال؎ركه

2026幎4月3日

. Dank voor uw feedback

5぀星のうち4の評䟡

Goedkoop en goede service

Dit was voor mij een goed alternatief na een duur abonnement bij Proximus zelf. Ik heb geen problemen. Door activatie rond Paasweekend duurde het wel paar dagen langer om de simkaart te ontvangen. De app heb ik ook en werkt goed. De info is wel vrij basic. Jammer dat datalimiet opzetten ook nog wat extra kost per maand. Dus dan maar paar apps in mobiele data uitgeschakeld.

2026幎4月9日

Yoin からの回答

Fijn te horen dat ons alternatief goed bevalt! We betreuren de langere verzendtijd rond Pasen. Bedankt voor de feedback over de app en de datalimiet. We nemen dit mee ter overweging.

5぀星のうち5の評䟡

Heb bijna nooit problemen gehad met

Heb bijna nooit problemen gehad met ontvangst situaties.
Daarom schakel ik terug naar operator yoin'
Yoin is the best

2026幎4月8日

Yoin からの回答

Fijn om te horen dat u bijna nooit problemen heeft ervaren. We waarderen uw positieve feedback over uw ervaring met Yoin en uw terugkeer naar ons. Bedankt!

5぀星のうち3の評䟡

Ik wou graag 2 simkaarten kopen voor 2

Ik wou graag 2 simkaarten kopen voor 2 personen en ik kon gewoon niet.

2026幎3月31日

Yoin からの回答

Het spijt ons te horen dat het niet lukte om twee simkaarten te kopen. We zullen dit probleem onderzoeken om onze service te verbeteren.

5぀星のうち5の評䟡

De overname van provider naar Yoin is vlekkeloos verlopen en onze toestellen werken perfect. Meer moet dat niet zijn

De overname van provider is perfect verlopen, we beter ontvangst
Vriendelijke persoon voor al onze vragen aan telefoon, meer moet dat niet zijn

2026幎3月28日

Yoin からの回答

Wat fijn dat de overname zo goed is verlopen en dat u nu beter ontvangst heeft! We zijn blij te horen dat onze klantenservice aan uw verwachtingen voldeed. Dank u wel voor uw feedback.

5぀星のうち2の評䟡

New customer

i joined the service recently, but i never got my new SIM card, after i emailed Yoin (the response was the same day which i appreciate) i was sent a new one 6 days later and i activated it but it never worked (i have no service), i sent another email but i didn' get a response (probably because i didn't add urgent in the email subject) and it's friday so i will probably have to wait the weekend again before i can hope for a solution. it would be nice to have some human collaborators in the chat instead of just AI bot, contacting via email seems to take more time.
TLDR; a faster response would be very useful for someone who is having trouble transitioning to your services

2026幎3月24日

Yoin からの回答

Bedankt voor uw feedback.

5぀星のうち4の評䟡

Alles ging vlot behalve voor paswoord

Alles ging vlot behalve voor paswoord in te loggen dat lukte niet.Als je contact of info nodig hebt is het elke keer AI die antwoord dat heeft mij teleur gesteld.

2026幎3月27日

Yoin からの回答

Het spijt ons te horen dat u problemen had met inloggen en dat de AI-ondersteuning niet aan uw verwachtingen voldeed. We waarderen uw feedback en zullen dit gebruiken om onze diensten te verbeteren.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。