Ik werd zelf gebeld om mijn polis met voorwaarden te laten aanpassen naar de laatste stand van zaken en ontwikkelingen binnen het gezin en behoefte. ð Dit zou een jaarlijks terug kerend actie moeten... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
You Sure is een goede en betrouwbare verzekeringsadviseur die de gemaakte afspraken nakomt!! You Sure reageert snel op gestelde vragen en beantwoord deze met zorg en deskundigheid. Contact met de mede... ãã£ãšèŠã
Het gaat OM HET kantoortje Breda van Yousure en NH1816, Daar werken incapabele mensen die totaal geen verstand hebben van verzekeringen en de rechten van de klanten. Men communiceert niet met zijn... ãã£ãšèŠã
Hele fijne samenwerking met Yousure, deskindig personeel dat met je mee kijkt wat nou echt de juiste verzekering is in jouw situatie. Ik heb zelf door onkunde een aantal foutjes gemaakt waar zij mij... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij weten hoe ingewikkeld verzekeringen soms lijken. Wij geven je graag advies en kijken samen welke verzekering het beste bij jou past.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Slechtste assurantiekantoor ooitâŠ
Slechtste assurantiekantoor ooit meegemaakt.
Zodra het kan zijn we weg. Ze reageren niet op mails, ze weigeren concreet vragen te beantwoorden als ze al reageren en vergeten claimstukken door te sturen naar de verzekering.
slechtste tussenpersoon ever
Heb je een tussenpersoon nodig? ga dan niet hierheen. Dan kan je beter rechtstreeks naar een verzekeringsmaatschappij gaan. Ze doen namelijk helemaal niks voor je. Ze bellen je niet terug, terwijl ze dat wel zeggen, elke keer een ander persoon.Daarnaast duurt het eeuwig als je uberhaubt een reactie krijgt. ze strijken alleen het geld op en doen daar niks voor. Ik heb een reisverzekering en de ski's waren gestolen. Hun reactie: Je had je ski's het restauant in moeten nemen, je hebt het onbeheerd achtergelaten, dus wordt het niet vergoed. Ze leggen het niet neer bij de verzekering maar beslissen dit zelf.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã