ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
DÅuuuuuuugi czas oczekiwania
"Miliardy mebli" zgodnie z hasÅem reklamowym, na które czekasz w nieskoÅczonoÅÄ a wszystko zabezpieczone "regulaminem". Wybralam kontenerek pod biurko (z oferty a nie wymyÅliĺam sobie sama) i póÅkÄ (takÅŒe z oferty a nie wymyÅlonÄ przeze mnie ). Czytajcie regulamin przed zakupem i absolutnie nie sugerujcie sie terminem wskazanym w zamówieniu. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM !!!
Nie polecam yrke!!!
Nie polecam. Kontakt tragedia . Brak moÅŒliwoÅci umieszczenia komentarza na stronie.
ZamówiÅam szafÄ za 1700 zÅ (maÅa wÄ
ska szafa)z terminem realizacji 3â30 dni. Termin byÅ wielokrotnie przekÅadany, a przez kilka tygodni otrzymywaÅam zapewnienia âw przyszÅym tygodniu na pewnoâ. Gdy poprosiÅam o zwrot pieniÄdzy, nastÄpnego dnia nagle okazaÅo siÄ, ÅŒe przesyÅka zostaÅa nadana.
Po dostawie problemy dopiero siÄ zaczÄÅy. Szafa przyszÅa uszkodzona, poniewaÅŒ nie byla zapakowa w foliÄ bÄ
belkowÄ
jak piszÄ
w odpowiedziach na niektóre komentarze, brakowaÅo elementów montaÅŒowych, w czÄÅci pÅyt nie byÅo wykonanych otworów, elementy nie pasujÄ
do siebie, a caÅa konstrukcja jest chwiejna. W cenie 1700 zÅ oczekiwaÅam mebla nadajÄ
cego siÄ do uÅŒytkowania, a nie produktu wymagajÄ
cego ciÄ
gÅych poprawek.
Najbardziej rozczarowaÅo mnie to, ÅŒe zamiast skupiÄ siÄ na rozwiÄ
zaniu problemu z wadliwym produktem, firma odpowiadaÅa gÅównie kolejnymi paragrafami. Zdecydowanie odradzam zakupu w yrke!!! Oszustwo, naciÄ
ganie, brak moÅŒliwoÅci zamieszczenia zÅej opinii na stronie!
Nie polecam . Na stóŠbiaÅy blat i 4 dokrÄcane nogi czekaÅam 43 dni .DodzwoniÄ siÄ nie moÅŒna. Po otrzymaniu i dokrÄceniu nóg stóŠsiÄ chwiaÅ . Zwrotów nie ma bo na zamówienie, przysÅali nowe mocowania podkÅadki drewniane które siÄ rozleciaÅy. Na wÅasny koszt zamocowaÅam inne nogi innÄ metodÄ i wreszcie stóŠjest stabilny. Po umyciu bo byÅ caÅy w kleju okazaÅo siÄ ÅŒe byÅo sporo odprysków , napisali ÅŒe to w czasie transportu, nie prawda byÅy to wyraÅŒne odpryski podczas ciÄcia. Za stóŠzapÅaciÅam 1084,37 PLN i na wÅasny koszt dokrÄciÅam nowe nogi nie mówiÄ c ile mnie to kosztowaÅo nerwów.
Å»aÅujÄ ÅŒe wczeÅniej nie sprawdziÅamâŠ
Å»aÅujÄ ÅŒe wczeÅniej nie sprawdziÅam rzetelnych opinii, a nie te sztucznie zachwalajÄ ce na stronie. JakoÅÄ sÅaba, wyrób wyglÄ da na chaÅupniczÄ robotÄ, niby meble na zamówienie a widaÄ ÅŒe sÅabe wykonanie, cena wysoka nie adekwatna do jakoÅci i wykonania , czas oczekiwania kosmiczny, do montaÅŒu siedzisk do stoÅków podesÅano Årubki które nie pasujÄ . Odradzam !!!! OmijaÄ tych oszustów !!!
Meble dotarÅy z opóźnieniem i byÅyâŠ
Meble dotarÅy z opóźnieniem i byÅy uszkodzone. WysÅane do wymiany â równieÅŒ z odpryskami i brudem od kleju. Nie kupujcie tam niczego â pieniÄ dze wyrzucone w bÅoto i zÅy humor gwarantowany.
824584328 numer zamówienia z 8 kwietniaâŠ
824584328 numer zamówienia z 8 kwietnia 2026 roku , biurko opÅacone ponad 2 tys przez aplikacjÄ w tym samym dniu. Mamy 19 sierpieÅ i nic , na maile nie odpisujÄ . ProszÄ przy zakupie lub usÅudze czytaÄ opinie klientów. Ja nie przeczytaÅem i teraz jestem bez biurka. Nie wiem na co ta firma liczy.
Å»aÅujÄ
Å»aÅujÄ, ÅŒe szybciej nie sprawdziÅam opinii. PóÅka przyszÅa uszczerbiona, niechlujna. Uszczerbienie musiaÅo zostaÄ Åwiadomie wysÅane, poniewaÅŒ opakowanie nie nosiÅo Åladów uderzeÅ, nie staÅo siÄ to w transporcie. WszÄdzie byÅ klej. Miejsca do wkrÄcania póÅek równieÅŒ wyglÄ daÅy jakby byÅy juÅŒ uÅŒywane. WyglÄ daÅo jakby póÅka byÅa ze zwrotu.
Zdecydowanie OSTRZEGAM przed firmÄ âŠ
Zdecydowanie OSTRZEGAM przed firmÄ
Yrke! Oszustwo i brak szacunku dla klienta!
âDwa miesiÄ
ce temu zamówiÅem u nich parapety i do dzisiaj ich nie otrzymaÅem. Od trzech tygodni jestem bezczelnie zwodzony bajkami, ÅŒe moje zamówienie jest na ostatnim etapie produkcji i zostanie wysÅane jeszcze w tym tygodniu. Co tydzieÅ ta sama Åpiewka, a towaru jak nie byÅo, tak nie ma!
âCo gorsza, w tym momencie firma po prostu odciÄÅa mnie od informacji. Przestali odbieraÄ ode mnie telefony i caÅkowicie ignorujÄ
wszelkie próby kontaktu.
âPieniÄ
dze wyciÄ
gniÄte, terminy przekroczone o miesiÄ
ce, zero profesjonalizmu i zero odpowiedzialnoÅci. CzujÄ siÄ po prostu oszukany. Omijajcie tÄ firmÄ z daleka, jeÅli nie chcecie traciÄ nerwów, czasu i pieniÄdzy! Unikajcie za wszelkÄ
cenÄ!
Termin dostawy
Termin dostawy - ponad 50 dni. Meble zostaÅy dostarczone uszkodzone i niekompletne, nie nadajÄ ce siÄ do montaÅŒu. Sprawa reklamacji - przepychanie siÄ pismami od prawników. Absolutnie nie polecam.
krÄtacze
Po ponad dwóch miesiÄ
cach walki o zamówienie: liczne wysÅane maile z zapytaniem o status zamówienia, po których zapewniali, ÅŒe wyÅlÄ
w tym tygodniu, potem ÅŒe w nastÄpnym i tak dalej; wysÅali nie to co zamówiÅem. W dodatku to co wysÅali, tj. tani chudy blat z tanimi nóŌkami, prawdopodobnie pochodzi z dropshippingu.
edit. kolejnego dnia, po moim zgÅoszeniu reklamacji zadzwonili z przeprosinami i obietnicÄ
wysyÅki prawidÅowego zamówienia i dotrzymali sÅowa. Blat który przyszedÅ jest tym który zamówiÅem i jest dobrej jakoÅci, szkoda ÅŒe tyle to trwaÅo.
Chaos i bardzo dÅugi czas oczekiwania
Trudno mi opisaÄ doÅwiadczenie zakupowe w tym sklepie, bo byÅo aÅŒ tak chaotyczne. ZamówiÅam dwie komody i jedna szafkÄ pod umywalkÄ. Komody zostaÅy wysÅane po 30 dniach, przyszÅy uszkodzone, ok nie ich wina, reklamacja. Szafka jednak nie dotarÅa, a obsÅuga klienta próbowaÅa mi wmówiÄ, ÅŒe dotarÅa. Po dwóch miesiÄ cach oczekiwania napisaÅam juÅŒ nieco mniej miÅÄ wiadomoÅÄ, dostaÅam info, ÅŒe nie naleÅŒy mi siÄ ÅŒadna rekompensata i wszystko zostaÅo zrealizowane zgodnie z podanym czasem itd. (no niezbyt, skoro czas 30 dni, a ja czekam juÅŒ 2,5 miesiÄ ca). Na koniec wysÅali paczkÄ na zÅy adres i próbowali mi wmówiÄ, ÅŒe to ja zÅy adres podaÅam (co jest niemoÅŒliwe, bo pierwsza paczka doszÅa bez problemu). DziÅ dotarÅy zamienne czÄÅci do komód, nadal bez szafki pod umywalkÄ. Nie chce mi siÄ juÅŒ wspominaÄ o tym, ÅŒe dziurki pod uchwyty sÄ wywiercone krzywo, ale nie mam psychy czekaÄ kolejne dwa miesiÄ ce na rozpatrzenie reklamacji.
Biurko szkolne JAN
Biurko szkolne zamówione 11.05 - deklarowany termin dostawy to od 3 do 30dni roboczych. Jest 15.07 - nie otrzymaÅem ani biurka, ani informacji kiedy mogÄ siÄ go spodziewaÄ. Kontakt z firmÄ ÅŒaden - na maile nikt nie odpisuje, na infolinii automat, który tylko pogarsza sytuacjÄ zamiast pomóc. Zdecydowanie nie polecam.
OczuÅci
OczuÅci, przestrzegam przed jakimikolwiek zakupami. Pozytywne opinie muszÄ byÄ wystawione przez nich samych.
Najgorsza firma z jakÄ miaÅam stycznoÅÄ
Najgorsza firma z jakÄ miaÅam stycznoÅÄ. Opóźnienie wysyÅki okoÅo 1,5 miesiÄ ca od deklarowanego terminu (3-30 dni roboczych) w wyniku czego mebel zamówiony 24 kwietnia, zostaÅ wysÅany dziÅ. Kontakt z firmÄ jest TRAGICZNY, nie odbierajÄ , nie odpisujÄ na maile oraz zignorowali moje odstÄ pienie od umowy wysÅane 2 tygodnie przed wysÅaniem szafy. Wypowiedzenie byÅo spowodowane dwukrotnym niedotrzymaniem terminu, firma miaÅa to jednak w 4 literach. Nie polecam, nie wiem kto tam pracuje, ale daleko im do kompetentnych pracowników. A szacunek do klienta jest czymÅ, co jest stanowczo tej korporacji obce. NIE POLECAM!!!
Nie polecam YRKE.PL
YRKE.PL - DUÅ»E OPÃŹNIENIA W REALIZACJI + TOWAR USZKODZONY + SÅABY KONTAKT ZE SPRZEDAWCÄ
Karta produktu pokazuje dostawÄ w terminie od 3 dni roboczych. Okazuje siÄ jednak, ÅŒe dostawa jest w terminie od 3 do 30 dni roboczych (roboczych, nie kalendarzowych!). Nawet jednak tak dÅugi termin oczekiwania na prosty, zwykÅy blat, nie byÅ wystarczajÄ
cy, bo firma nie dostarczyÅa blatu w terminie i nawet nie skontaktowaÅa siÄ w celu poinformowania o opóźnieniu. Kontakt z firmÄ
bardzo sÅaby. Dwa razy udaÅo mi siÄ dodzwoniÄ i byÅam informowana, ÅŒe "na poczÄ
tku przyszÅego tygodnia" bÄdzie wysÅane. OczywiÅcie nie byÅo. Po duÅŒym opóźnieniu zagroziÅam odstÄ
pieniem od umowy i dopiero wtedy towar wysÅano. Towar oczywiÅcie przyszedÅ uszkodzony i nie byÅy to maÅe ryski. Sam karton i styropian nienaruszone. Reklamacja uznana, zgodziÅam siÄ na obniÅŒenie ceny, bo nie wyobraÅŒam sobie czekaÄ kolejne dwa miesiÄ
ce na dostarczenie blatu - bez gwarancji, ÅŒe tym razem przyjdzie nieuszkodzony, a na szczÄÅcie te rysy byÅy tylko od spodu, wiÄc bÄdÄ próbowaÅa je zamaskowaÄ. Drugi raz nie ryzykowaÅabym zamawiania z tej firmy. WiÄcej moÅŒna poczytaÄ na grupie na FB Klienci Yrke
Odradzam zakupy w YRKE.PL
Zamówienie 821108850- zÅoÅŒone i opÅacone 21.03.2026 roku. Towar otrzymany dopiero po wielu mailach i telefonach 10.06.2026. Masakra w kontakcie, klienta majÄ za nic, obiecywanki, ÅŒe towar zostanie dostarczony w konkretnym dniu i oczywiÅcie nikt nie przyjeÅŒdÅŒaÅ i tak kilka razy. OczywiÅcie przepraszajÄ za niedogodnoÅci, obietnica rekompensaty i tak faktycznie zaproponowali 300zÅ zniÅŒki na kolejne zakupy, tylko kto o zdrowych zmysÅach ponownie by u nich zamówiÅ.
blat Åazienkowy na wymiar
ZamówiÅam na wymiar blat Åazienkowy. Zamówienie dotarÅo w terminie, tj. przed upÅywem 30 dni roboczych (przed samym koÅcem upÅywu terminu). Kontakt mailowy z obsÅuga dobry. Niestety jakoÅÄ wykonania blatu jest kiepska i to nawet biorÄ c pod uwagÄ niskÄ cenÄ.
Odradzam !!
Odradzam zakup mebla w Yrke !!! Nie polecam!!! Za szafÄ zapÅaciÅam 05 03 2026 ok.2309 zÅ. Termin realizacji na stronie internetowej widniej 30 dni a ja czekam ile ??? hmmm... który dzieÅ 46 ?? !!! 46!! na wczoraj 14 05 2026. Dni liczone pracujace. Sprawa nadaje sie do UrzÄdu OCHRONY Konsumenta. Ani mebla ani pieniÄdzy . W firmie od wczoraj nikt nie odbiera ode mnie telefonu. Szafa dojechala dziÅ 19 05 26.
ODRADZAM!!!
NIE POLECAM! Na zamówienie czekaÅam 3 miesiÄ ce (blat od stoÅu). Pan okÅamywaÅ mnie gdy pisaÅam, ÅŒe paczka wysÅana przez 2 tygodnie. Dopiero jak zaÅŒÄ daÅam zwrotu pieniÄdzy towar wysÅali. I ÅŒaÅujÄ, bo to co doszÅo nie warte jest nawet 100 zÅ. Blat jest porysowany, ma dziury, odpryski, jest wypÅowiaÅy, a kolor kompletnie nie przypomina zamówionego orzecha - jest czerwony jak mahoÅ. Paczka byla nienaruszona, wiÄc rysy powstaÅy przy produkcji lub pakowaniu. Koszmar. 600 zÅ wyrzucone w bÅoto.
zamówienie ( 2 komody) 01.2026
zamówienie ( 2 komody) 01.2026, jest 02.04.2026r ...po raz setny przeÅoÅŒyli termin dostawy, kÅamiÄ , oszukujÄ , twierdza ze wysÅali, potem siÄ z tego wycofujÄ ...totalnie nie polecam
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã