レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Hade gÀrna berÀttat om vapen, problemet Àr att jag bestÀllde för en vecka sedan och fortfarande inte fÃ¥tt mitt paket. Kundservice hjÀlper inte alls och det kÀnns som man pratar med vÀgg. FÃ¥r inte veta... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Har alltid fÃ¥tt grymt bra service och snabb support nÀr det behövs. Leveranserna kommer alltid snabbt och deras produkter Àr av högsta kvalitet varje gÃ¥ng! Kunde inte vara mer nöjd med allt som detta... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super nöjd. Vill meddela att den va försenad pga att polisen genomsöker paketen innan lÀmnas vidare pÃ¥grund av sökning via narkotika. Detta har ej med yuoto att göra utan dem Àr vÀldigt snabba i sin... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mycket snabba leveranser som vanligt och vÀldigt bra kundservice! Smaken Àr vÀldigt god och jag hoppas att man får ut dom 50000 puffarna eller i alla fall så många som möjligt.

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 電子タバコ店

圓該䌁業による蚘述

Om Yuoto Vape: VÀlkommen till Yuoto Vape, din pålitliga partner i vapingvÀrlden. Sedan vår grundlÀggning 2015 har vi engagerat oss i att tillhandahålla en förstklassig rökupplevelse för våra kunder genom ett brett utbud av högkvalitativa och innovativa vape-produkter. Vår verksamhet Àr grundad på passionen för att erbjuda ett hÀlsosammare och mer njutbart alternativ till traditionell rökning, samtidigt som vi strÀvar efter att ligga i framkanten av vapingteknologin. Vår Mission: På Yuoto Vape Àr vår mission att revolutionera vapingupplevelsen. Vi strÀvar efter att erbjuda produkter som inte bara uppfyller utan övertrÀffar våra kunders förvÀntningar i termer av kvalitet, sÀkerhet och anvÀndarvÀnlighet. Genom att noggrant vÀlja ut våra leverantörer och kontinuerligt följa de senaste trenderna och innovationerna inom industrin, sÀkerstÀller vi att vårt sortiment alltid Àr av högsta standard. Vårt Engagemang: Kvalitet och kundnöjdhet ligger i centrum av allt vi gör. Alla våra produkter genomgår strikta kvalitetskontroller för att sÀkerstÀlla deras sÀkerhet och prestanda. Vi Àr också dedikerade till att erbjuda utmÀrkt kundservice, från snabb och pålitlig leverans till professionell support för alla dina frågor och behov. För oss Àr det viktigt att bygga långsiktiga relationer med våra kunder baserat på förtroende och ömsesidig respekt. Varför VÀlja Yuoto Vape?: Högkvalitativa Produkter: Vi erbjuder endast originalprodukter med kvalitetscertifikat. Brett Produktutbud: Vårt sortiment inkluderar de senaste och mest populÀra vapingprodukterna på marknaden. Konkurrenskraftiga Priser: Vi arbetar direkt med tillverkarna för att erbjuda våra produkter till de mest fördelaktiga priserna. UtmÀrkt Kundservice: Vår kundtjÀnst Àr hÀr för att stödja dig före, under och efter ditt köp. På Yuoto Vape Àr vi mer Àn en butik; vi Àr en del av din vapingresa. Oavsett om du tar dina första steg bort från traditionella cigaretter eller söker efter nÀsta nivå inom vaping, Àr vi hÀr för att stödja dig med produkter och kunskap. Utforska vårt sortiment idag och upplev skillnaden med Yuoto Vape.

4.4

過去12か月のレビュヌ数: 40ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

Snabb lerans

Snabb lerans. Antalet puffar stÀmmer inte riktigt,om det står 50000 puffar då ska det vejpen vara i mer Àn 5 dagar.

2026幎5月25日

Yuoto からの回答

Kul att du tyckte om leveransen😊Om du kÀnner att produkten inte nÃ¥dde din förvÀntningar eller inte fungerar som den ska sÃ¥ Àr det bara att höra av dig till vÃ¥ran kundtjÀnst. Vi lovar att göra vÃ¥rt bÀsta för att hjÀlpa dig.

5぀星のうち2の評䟡

The taste was not good

I buy four of this vipe no one taste ok
The delivery was fast

2026幎4月24日

Yuoto からの回答

We are sad that you didn't like the taste of the vape you bougth. We rekomend you try Beyonder (7000 puffs) and Lens (50 000 puffs). Plese contact our customer service so that we can compensate you.

5぀星のうち3の評䟡

Lite lÃ¥ngsammare & allt finns inte på

Lite långsammare & allt finns inte på lager fast de står att de gör.
Dock snabba med att frÃ¥ga vad man vill ha istÀllet 👍

2026幎2月23日

Hej Mia,
Tråkigt att lagerinventeringen var fel i detta fall, annars brukar det ta mellan 1-3 arbetsdagar för våra leveranser.
Vi Àr ledsna över att du inte kunde bestÀlla alla de produkter som du önskade. Vi fyller pÃ¥ lagret regelbundet och förhoppningsvis kommer du kunna handla det du Àr sugen på😊

5぀星のうち5の評䟡

Enkelt att bestÀlla denna produkt

Enkelt att bestÀlla denna produkt. Riktigt snabb leverans

2026幎3月25日

Yuoto からの回答

Kul att det kÀndes enkelt att bestÀlla och leveransen var snabb.
Tack så mycket, otroligt kul att höra😊

Supersnabba leveranser

Supersnabba leveranser, bra kvalite. Dunder kundtjÀnst som löser snabbt o smidigt vid problem. Trevliga och bra kvalite på produkterna

2026幎3月20日
自発的なレビュヌ

Yuoto からの回答

Tack sÃ¥ mycket, JÀttekul att höra😊

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。