zaak.shop レビュー

1,034
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Snel verzonden, netjes verpakt en de klok doet zijn werk. We hebben een grote cirkel op de muur en daar wilde ik zwarte wijzers op. Dit staat heel mooi, alleen bij het aftekenen van het midden van de... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Veel webshops hebben een retourbeleid. Als je aankoop niet blijkt te voldoen kun je je product (binnen x dagen) terugsturen. Terugsturen is bij Zaak-shops niet mogelijk. Het beleid is: gekocht = gekoc... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastische klanten service, met medewerker meermaals contact gehad om specifieke order te krijgen. Lukte steeds niet door schaarste. Ze hielpen met annuleren na het uitzoeken voor mogelijke levering... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Een welverdiende 5 sterren voor zaak.shop! Tijdens mijn oriëntatie bij de aanschaf van een plafondventilator heb ik uitgebreid en vakkundig advies gekregen per e-mail. Op basis daarvan heb ik een vent... もっと見る

企業情報

1. 洗浄剤提供業者

当該企業による記述

zaak-shops.nl is gestart in 2010 in een klein kantoortje aan de Donderslaan te Groningen. In die tijd begon de webwinkelbranche aan zijn opmars en er kwamen toen al dagelijks een handje vol webwinkels bij. Uniek zijn was erg moeilijk tussen de wildgroei van alle (zolderkamer) webshops. zaak-shops.nl begon met een horlogewinkel, ikwileenhorloge.nl, die tot op de dag van vandaag nog steeds bestaat. Door de focus op specialisme op deze productgroep behoort ikwileenhorloge.nl tot één van de grootste online horlogewinkels van Nederland en België. We zitten nog steeds in Groningen, wel een aantal keer verhuisd, maar nu aan de Koldingweg. We hebben een groter kantoorpand met 600m² eigen magazijn, zodat we 95% van de producten uit eigen voorraad kunnen leveren. Momenteel hebben we 32 specialistische webwinkels met één overkoepelende website: zaak.shop.

連絡先

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Oplichting

Zibro rs30 besteld €258,00 betaald via bol
En krijg een zibro rs3022 geleverd kunnen niet lezen of willen snel €80,00 verdienen op een goedkopere kachel 🤬🤬🤬🤬
Wat een oplichterij Groningse prutsers
En dan kun je hem weer retourneren maar daar weer bestellen NOOIT MEER 1x benadeeld is al teveel

2025年12月2日
5つ星のうち5の評価

goed geregeld snel in huis

had eerst een ander model weerstation besteld, maar had het niet de goede besteld, een mail verstuurd bijbetaald na het antwoord van zaak-shop en alles voor elkaar, perfecte service geen gezeur. Raad deze zaak zeker aan. Ga zo door.

2025年11月23日
5つ星のうち1の評価

Communicatie met het bedrijf is ERBARMELIJK

Communicatie met het bedrijf is erbarmelijk! Ze komen hun belofte NIET na. Het is totaal AF TE RADEN om zakelijk bij deze firma te kopen, twee maanden hebben met moet wachten voor dat het probleem opgelost is. Ze hebben tevens geen oplossing aangeboden om die 2 maanden te overbruggen. KOOP DAAR NIET

2025年11月14日

Prima zaak-shop!

Heb er een sfeerhaard besteld en had nog geen ervaring met dit bedrijf maar alles verliep soepel en de levering kwam zorgvuldig en snel geleverd binnen. Ook het contact was heel goed, dus een aanrader voor een volgende keer!

2025年11月8日
5つ星のうち4の評価

Een dingetje

Een dingetje: ik kreeg geen track&trace en moest er een extra mailtje aan besteden om te vragen wanneer mijn bestelling werd verzonden.
Kreeg wel per omgaande een bericht terug. De verdere afwikkeling en het product zelf waren/zijn prima.

2025年10月20日

Trustpilot エクスペリエンス