レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Snel verzonden, netjes verpakt en de klok doet zijn werk. We hebben een grote cirkel op de muur en daar wilde ik zwarte wijzers op. Dit staat heel mooi, alleen bij het aftekenen van het midden van de... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Veel webshops hebben een retourbeleid. Als je aankoop niet blijkt te voldoen kun je je product (binnen x dagen) terugsturen. Terugsturen is bij Zaak-shops niet mogelijk. Het beleid is: gekocht = gekoc... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastische klanten service, met medewerker meermaals contact gehad om specifieke order te krijgen. Lukte steeds niet door schaarste. Ze hielpen met annuleren na het uitzoeken voor mogelijke levering... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Een welverdiende 5 sterren voor zaak.shop! Tijdens mijn oriëntatie bij de aanschaf van een plafondventilator heb ik uitgebreid en vakkundig advies gekregen per e-mail. Op basis daarvan heb ik een vent... もっず芋る

䌁業情報

1. 掗浄剀提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

zaak-shops.nl is gestart in 2010 in een klein kantoortje aan de Donderslaan te Groningen. In die tijd begon de webwinkelbranche aan zijn opmars en er kwamen toen al dagelijks een handje vol webwinkels bij. Uniek zijn was erg moeilijk tussen de wildgroei van alle (zolderkamer) webshops. zaak-shops.nl begon met een horlogewinkel, ikwileenhorloge.nl, die tot op de dag van vandaag nog steeds bestaat. Door de focus op specialisme op deze productgroep behoort ikwileenhorloge.nl tot één van de grootste online horlogewinkels van Nederland en België. We zitten nog steeds in Groningen, wel een aantal keer verhuisd, maar nu aan de Koldingweg. We hebben een groter kantoorpand met 600m² eigen magazijn, zodat we 95% van de producten uit eigen voorraad kunnen leveren. Momenteel hebben we 32 specialistische webwinkels met één overkoepelende website: zaak.shop.

連絡先

(1,034)

過去12か月のレビュヌ数: 165ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Prachtige kachel Na een zeer slechte ervaring van een

Na een zeer slechte ervaring van een ander merk ben op deze terecht gekomen. Hij werkt bijzonder goed en warmt snel op. Gemakkelijk op je telefoon te installeren. En je kunt de vlammen heel mooi maken. Wat ook erg handig is dat het deurtje open kan zodat je gemakkelijk schoon kunt houden. Een zeer tevreden klant

2025幎10月15日
5぀星のうち4の評䟡

Prima keuze voor laserkachel

Prima aanbod, duidelijke omschrijving, makkelijk te bestellen en snel geleverd. Helaas nooit een bericht ontvangen over de verzending, kreeg alleen een melding via de PostNL app dat er een pakketje onderweg was.

2025幎9月25日

zaak.shop からの回答

Bedankt voor je review Denise.

Gewoon volgens afspraak

De levering was snel en volgens afspraak, helaas was er sprake van een productie foutje en dit is netjes en snel afgehandeld.

2025幎10月10日

zaak.shop からの回答

Goed om te horen Thijmen!

Zibro kachel gekocht.

Zibro kachel gekocht.
Blijft storing geven e 9 filter.
Contact met bedrijf krijgen gaat moeilijk.
Ik wacht af wat er gedaan wordt met mijn klacht.
Paul van oijen

Er is gereageerd op de klacht
Ideeën gegegeven die ik ga proberen ,gevraagd om wat er hierna gaat genereren en hij gaat experts inschakelen.
Ben benieuwd
Na overleg hebben ze een andere gestuurd en ik ben zeer tevreden heel fijn opgelost en snel
Paul van oijen

2025幎10月6日

zaak.shop からの回答

Fijn dat het is opgelost Paul.

5぀星のうち3の評䟡

Backorder zonder vooruitzicht

Fabrikant kan blijkbaar niet leveren en bestelling wordt dan in back order geplaatst. De terugmeldingen na mailing zijn in mijn spam mailbox gekomen, daarom dacht ik dat er niet geantwoord werd op mijn berichten, mijn fout. Spijtig is dat er geen vooruitzicht van leverdatum kan gegeven worden.

2025幎9月27日
5぀星のうち4の評䟡

Fantastische ervaring

Fantastische ervaring. Enkel de keuze van de "thuisbezorger" is voor verbetering vatbaar. We hebben een scherm voor de deurbel besteld omdat vorige stuk was. Absurd dat de postbode dit dan over ons hek gooit. Gelukkig niets gebroken.

2025幎9月9日

zaak.shop からの回答

Dat is inderdaad niet al te best. We kaarten het aan!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en een zeer prettige

Snelle levering en een zeer prettige klanten behandeling.
Vragen dmv mail worden snel en duidelijk beantwoord.
Ik ben Zeer tevreden over het product en de
klanten behandeling, speciaal over Adri .

2025幎9月20日

zaak.shop からの回答

We geven het door aan Adri, bedankt voor de review Gerard.

5぀星のうち1の評䟡

Geen contact mogelijk

Een set rookmelders gekocht. Eerste ging al snel defect. Duurde even, maar is vervangen. Inmiddels de tweede defect. 3 maanden geleden opgestuurd. Sinds dien wordt er steeds minder op mail gereageerd. De laatste 2 mails is helemaal niet meer op gereageerd. Bellen is onmogelijk.
Waardeloze service! Voor mij nooit meer zaak.shop. Absoluut geen aanrader.

Update:
Na het plaatsen van deze review dan toch een reactie van zaak.shop. De rookmelder wordt direct vervangen door een melder die op voorraad is.
Het heeft even geduurd, maar het is opgelost!

2025幎6月16日

zaak.shop からの回答

Fijn dat het is opgelost.

5぀星のうち5の評䟡

Ik had het product niet binnen gekregen

Ik had het product niet binnen gekregen en heb er over gemaild. Het bedrijf stuurde weer nieuwe op en kreeg 2 bestellingen binnen op dezelfde dag. Het bedrijf eerlijk verteld dat het product dubbel is geleverd en ik kreeg het product gratis en hoefde het niet op te sturen. Das fijn!!

2025幎9月10日

zaak.shop からの回答

Fijn om te horen Patricia.

Goede service bij zaak-shop.NL

Ik heb een goede ervaring met deze shop. De outdoor deurbel van de Philips welcome eye werkt perfect. Om mijn oude die niet meer ging te vervangen.

2025幎8月14日

zaak.shop からの回答

Bedankt voor het delen van de ervaring Mia.

Goed geholpen.

De wekker die ik bestelde werd supersnel geleverd. Bij daglicht leek het de ideale wekker. Helaas in gebruik was het niet wat ik verwachtte. Gelukkig werd er zeer coulant met teruggave omgegaan. Ik heb het aankoop bedrag weer terug gekregen. Nu ben ik nog op zoek naar een echte ideale wekker....

2025幎8月12日

zaak.shop からの回答

Bedankt voor het delen Leonore.

Uitstekende klanrenservice

Vorig jaar een prachtige ventilator gekocht in Bali stijl. Dit jaar bleek hij ineens niet meer te werken. Na wat testen en uitzoeken bleek het om de ontvangen te gaan die geen verbinding meer maakte tussen de afstandsbediening en de ventilator. Na wat mail contact is de juiste ontvanger toegestuurd en werkt de ventilator weer perfect! Klasse service en zeer vriendelijke communicatie. Misschien komt er in de slaapkamer nog een ventilator dan bestel ik die zeker via zaak-shop!

2025幎8月19日

zaak.shop からの回答

Super! Bedankt voor je mooie review!

5぀星のうち5の評䟡

Gekregen wat ik besteld had en nu kan

Gekregen wat ik besteld had en nu kan ik mijn nieuwsgierigheid gebruiken om het gas en elektra gebruik te controleren.
Snel geleverd en vrij eenvoudig te installeren..

2025幎8月12日

zaak.shop からの回答

Bedankt voor je review Jan!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。