Forfærdelig kundeservice. Jeg bestilte varer for over 2000kr den 6. September og varerne blev ved med at stå som under forberedelse. Der skete intet og chatbots svarede at det nok skulle blive sendt... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Købte som "gæst" et par bukser til min datter, som desværre var for små. Samme dag kom nr. større på lager, og jeg skyndte mig at bestille dem. Begge forsendelser kostede 49 kr. i fragt. Da jeg ville... もっと見る
Elsker Zara tøj men deres kundeservice er jo ikke insisterende og tøjet er bare alt for tit meget krøllet og nærmest moslet ned i den pose
Virkelig dårlig oplevelse med ZARA’s onlinebestilling Min søn bestilte en ordre hos ZARA i starten af september. Ca. 12 dage senere fik han besked om, at ordren var på vej og ville blive leve... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg plejer virkelig at elske Zara og…
Jeg plejer virkelig at elske Zara og køber også meget fra deres butikker. Men på det seneste har det virkelig været noget skåd online. Jeg har bestilt online og kan nu se på mit kort at den har trukket 2 gange så har betalt 1000kr for noget der skulle koste 500.
Elendig hjemmeside og kundeservice eller mangel på samme.
Elendig hjemmeside, når det kommer til refundering og kontakt til kundeservice. Har modtaget en skjorte med 3 fejl på, skrev mail lige efter jul til dem og 14 dage senere har jeg intet hørt og nu kan jeg ikke sende skjorten tilbage via returformularen. Forsøger nu at få kontakt via deres app., men det virker vist heller ikke :-(
Jeg fik leveret en nederdel der var i…
Jeg fik leveret en nederdel der var i stykker med ekspresslevering.
Servicen er så dårlig man chatter med en robot og det eneste jeg vil have er at de sender mine penge retur også for leveringen på 99 kr.
Den dårligste oplevelse nogensinde
Jeg har aldrig fået så dårlig behandling andre steder.
De skulle sende en retur label. Jeg brugte omkring 2 timer med deres robotter. Til sidst lovede de jeg skulle få den inden for 24 timer. Nu er der gået 6 døgn og jeg har ikke modtaget noget. Efterhånden er retur fristen ved at udløbe. Jeg opgiver, og giver mit barnebarn de penge hun skulle ha haft fra ZARA .
Jeg handler aldrig, aldrig hos dem igen.
Og spreder mine erfaringer med alle jeg taler med
Jeg har nu 2 gange oplevet mine varer…
Jeg har nu 2 gange oplevet mine varer ikke er kommet frem. Første gang tog det usandsynlig lang tid at komme i kontakt med kundeservice.
trist oplevelse købte div julegaver…
trist oplevelse købte div julegaver over tre forskellige ordre fik bekræftelse på tre men de to var ens nr vil nu returnere en del fra den manglende bekræftelse og det kan faktisk ikke lade sig gøre ingen kontakt på tlf. og chat svarer helt sort har også prøvet facebook kan heller ikke returneres i fysisk butik da jeg ikke har kvittering øv øv dårlig service
Købte en masse vare på udsalg online…
Købte en masse vare på udsalg online slut december- men betalte fuld pris. Tager til butikken i rosengårdcentret hvor en medarbejder forklarer at det er lidt tricky, for varerne kommer på udsalg, men hvis man lægger varerne i kurven betaler man fuld pris- hvis man istedet lægger varerne i kurven og ventede med at betale til dagen efter ville man få til udsalgspris. Jeg kan ikke engang få lov at få til udsalgspris selvom jeg kommer ind og afleverer varerne i næste uge- for varerne skal ligge i systemet i 4 timer inden de må frigives igen. Det er vildledende markedsføring - som jeg har tænkt mig at anmelde - tænker rigtig mange andre har købt i den tro at det er på udsalg.
Modtager en kjole med 2 huller i
Modtager en kjole med 2 huller i, da jeg skriver til dem er varen udsolgt og de kan derfor kun give mig pengene tilbage. Men da jeg virkelig gerne vil have kjolen spurgte jeg om jeg kunne få rabat og få den syet. Det kunne ikke lade sig gøre. De vil nok forsøge at sælge den til en anden som ikke opdager hullerne.
Mega dårlig kundeservice som er en chat, det tog bare 50 min at komme til konklusionen.
Når man har en forretning i dk snakker…
Når man har en forretning i dk snakker man sku dansk de kan ikke regne med at alle kan snakke engelsk 😡 sidste gang jeg handler der
Zara fører sine kunder bag lyset!
Var ikke klar over at Rosengårdscenteret huser en butik der fører sine kunder bag lyset!
Butikken Zara i centret får under en stjerne for deres meget dårlige service og forretningsmetoder.
Købte en julegave (jeans) til mit barnebarn den 7/11/25 og spurgte udtrykkeligt ekspedienten om den kunne byttes efter jul, hvis hun ikke kunne passe dem.
Svaret var selvfølgelig kunne jeg det! Helt ind til 10 januar!
Men da bukserne viste sig at være for små, så kunne de ikke byttes, da jeg mødte op i butikken med dem mellem jul og nytår. Fik det svar at jeg havde købt dem for tidligt inden jul og at de i øvrigt ikke var ansvarlige for hvad de enkelte ekspedienter sagde til kunderne.
Jeg står nu med et par splinternye jeans til 359,- med byttemærke på som ikke kan bruges . Det er da ikke Rosengårdcentret værdigt med en butik med så dårlig en kundeservice. Handler aldrig mere i Zara og kan se herinde at det er der mange andre der heller ikke gør. Det må være butikken med den mest lusede kundeservice, når man ser Zara’s ultralave ratings over
hele verden.
Handler aldrig her mere, aldrig har jeg oplevet så dårlig kundeservice.
Trods at have opgivet alle mine oplysninger, kan de ikke hjælpe med et ordrenummer! Simpelthen dårlig stil, og hjemmeside er ubrugelig.
Ingen refundering efter returnering – umuligt at få hjælp
Jeg er ekstremt utilfreds med min oplevelse hos Zara.
Jeg returnerede varer den 8. december, og der er nu gået 20 dage, uden at jeg har modtaget min refundering. På trods af gentagne forsøg på at komme i kontakt med Zara – via e-mail, kundeservice-chat og telefon – har jeg ikke fået nogen brugbar hjælp eller løsning. Ingen af de oplyste telefonnumre har svaret.
Chat-supporten lover gentagne gange at viderestille sagen til en agent, men dette sker aldrig. I stedet afsluttes chatten automatisk uden hjælp. Mine henvendelser via e-mail er ligeledes blevet ignoreret.
Jeg har endda været i kontakt med min bank, som har bekræftet, at der ikke er registreret nogen refundering fra Zara.
Ventetiden, den manglende kommunikation og den totale fravær af ansvar er uacceptabelt. Som kunde står man fuldstændig magtesløs, når der ikke findes nogen reel måde at få fat i kundeservice på.
Som situationen er nu, kan jeg på ingen måde anbefale at handle hos Zara
odrenummer: 53980088389
Købte 2 bluser i starten af november…
Købte 2 bluser i starten af november (dog en julegave), og begge var desværre for lille. De skulle derfor blot byttes til et nr større, og dette vil I ikke være behjælpelig med, da det er for er “for sent”. Vi har endda været i en fysisk butik i København. Ualmindelig dårlig service, og virkelig dårlig politik for Zara ! (Ordre nr. 54413607936)
Virkelig dårlig oplevelse
Virkelig dårlig oplevelse, kun engelsk talende personale.
Købte et par hvide jeans i julegave, men da var købt i start november, var der gået mere end 30 dage. Spurgte om jeg kunne bytte til et tilgodebevis, nu hvor der var gået mere end 30 dage, det fik jeg af vide, at det kunne jeg godt. Men da jeg kommer til Zara i Fields, siger de, at det kan de ikke. De kan slet ikke gøre noget. Så nu står jeg med at par jeg ikke kan bruge…ØV
Super fint
Fedt udvalg! Jeg synes de har meget flot tøj til mange forskellige stilarter. Jeg ser mange kommentere negativt om dårlig support, det har jeg ikke haft oplevelser med da jeg altid har handlet fysisk. Der er betjeningen god! - men det kan selvfølgelig være anderledes når man handler online.
Ingen support overhoved!!!!
Der er ikke en skid support at komme efter du blir flyttet fra den ene til den anden kunstig intelligens (AI) som fortæller dig det samme om og om igen det er til at brække sig over.
Zara vender ikke tilbage med afhentning af møbel
Har købt et møbel online, som kun kunne leveres med bud til min hjemmeadresse. Møblet passede ikke ind, og jeg har forgæves forsøgt at få Zara til at arrangere en afhentning af møblet i mit hjem igen, da det grundet størrelsen skal afhentes, og jeg skal kontakte kundeservice. Det har jeg prøvet på i 4 uger. Først kommer jeg igennem på chatten i Zara app, men der bliver d.2/12-25 sendt mig en afhentningsdato i fortiden nemlig d.5/11-25. Har siden da forsøgt at få en ny afhentningsdato både igennem chatfunktionen på Zara app og Instagram, men den kører mig i ring og beder om at oplyse de samme informationer igen og igen og beder mig vente på deres retursvar i 24-48 timer og 2-3 dage.
Jeg kørte til sidst til Zara i Field’s for at få returneret møbler der, da der står i e-kvitteringen, at møbler købt online i Zara Home kan returneres i butik.
Men de vil ikke tage møbler retur der, da det er for stort og sender mig hjem igen med møblet. Jeg beder om at få en et nummer og en kontakt i forretningen i Field's, så de kan hjælpe med at komme igennem til et menneske, som kan arrangere en afhentning. Men de har indtil videre ikke kunnet skaffe en afhentning, og også her bliver jeg bedt om at prøve at vende tilbage, da de ikke kan tage imod møblet.
Det er fuldstændig forrykt, at man kan være fanget i en kæmpe virksomheds svindel. De skal anmeldes til Forbrugerklagenævnet.
Elendig service ZARA
Havde bestilt en julegave igennem ZARA, men desværre fejlleveret budbee pakken, men det er jo ikke til at komme i kontakt med ZARA, og skulle sidde og skrive og vente i mange timer på de svarer, og når de endelig svarer skal man vente 72 timer, ELENDIG KUNDESERVICE HAVDE JEG KUNNE GIVE 0 havde jeg gjordt det
Manglende levering og ingen hjælp fra kundeservice
Jeg bestilte ordre #54068366111 den 8. december, og levering skulle ske omkring 11.–12. december. I dag er det 21. december, og pakken står stadig fast hos PostNord uden bevægelse.
Jeg har kontaktet ZARA flere gange, men får kun samme automatiske svar om at “vente 48 timer”, selvom tidsfristen for længst er passeret. Kundeservice er svær at få fat i, og der gives ingen konkrete løsninger – hvilket er ekstra kritisk, da pakken skal være fremme senest 23. december.
Meget skuffende oplevelse med både levering, kommunikation og håndtering af problemet. Forventer bedre af en så stor kæde.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。