Zdecydowanie nie polecam tego miejsca. ZapisaÅem siÄ na okres próbny, a kiedy w terminie zÅoÅŒyÅem rezygnacjÄ, okazaÅo siÄ, ÅŒe 'zgubili' mój dokument. Teraz siÅownia odmawia anulowania czÅonkostwa, zm... ãã£ãšèŠã
Naciagaja ludzi na pieniadze! naliczaja bezpodstawnie bez informowania, a potem pisza o dlugu! nie zostalem poinformwany az tu nagle trzeba zaplacic, ludzie unikajcie tego miejsca i nie dajcie na... ãã£ãšèŠã
DzieÅ dobry. PrzyszÅam przestrzec przed wykupem karnetu na tej siÅowni. Sytuacja wyglÄ da tak, sami po roku bez powiadomienia osoby zakÅadajÄ cej karnet go przedÅuÅŒajÄ za wyÅŒszÄ cene niÅŒ powinni tÅuma... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Zdecydowanie nie polecam tego miejsca , kombinatorstwo i naciÄ gactwo .
Zdecydowanie nie polecam tego miejsca. ZapisaÅem siÄ na okres próbny, a kiedy w terminie zÅoÅŒyÅem rezygnacjÄ, okazaÅo siÄ, ÅŒe 'zgubili' mój dokument. Teraz siÅownia odmawia anulowania czÅonkostwa, zmuszajÄ
c mnie do pÅacenia za usÅugi, z których nie chcÄ korzystaÄ.
To skandaliczne podejÅcie do klienta i brak jakiejkolwiek profesjonalnej organizacji. WyglÄ
da na to, ÅŒe firma celowo 'gubi' rezygnacje, ÅŒeby wyÅudzaÄ pieniÄ
dze od osób, które chcÄ
zrezygnowaÄ po okresie próbnym. Ostrzegam wszystkich przed zapisywaniem siÄ tutaj. JeÅli planujecie rezygnacjÄ, ÅŒÄ
dajcie pisemnego potwierdzenia przyjÄcia wniosku z pieczÄ
tkÄ
i datÄ
, bo inaczej bÄdziecie traktowani tak jak ja.
Rezygnacja z umowy jest niemoÅŒliwa
Rezygnacja z umowy jest niemoÅŒliwa. Na pytanie czy mogÄ chociaÅŒ zrezygnowaÄ z przedÅuÅŒenia umowy dostaje odpowiedź ânie ma takiej moÅŒliwoÅci, przedÅuÅŒenie karnetu jest automatyczne i nie moÅŒemy nic z tym zrobiÄâ. W takim razie mam doÅŒywotnie pÅaciÄ i chodziÄ do tego syfu nawet jak zdarzy siÄ coÅ nieoczekiwanego ze zdrowiem? Nie rozumiem co siÄ dzieje w tej sieciówce. NaciÄ
gajÄ
na pieniÄ
dze strasznie i jeszcze próbujÄ
straszyÄ windykacjÄ
. No dramatâŠ
Poza tym w klubie zdrofit, w którym kiedyÅ regularnie ÄwiczyÅam nie ma czym oddychaÄ. Klima czy wiatraki nie dziaÅajÄ
, okien nie moÅŒna otworzyÄ przez co Åmierdzi jakby coÅ tam zdechÅo i obsÅuga teÅŒ nie potrafi pomóc w ÅŒaden sposób.
Nie chce juÅŒ mieÄ doczyszczenia z tÄ
firmÄ
. KiedyÅ byÅy lepsze mniejsze siÅownie, a teraz wszedzie tylko zdrofit zdrofit zdrofit.
CzuÅem
CzuÅem, ÅŒe muszÄ napisaÄ tÄ recenzjÄ. Zdrofit zawiódÅ zaufanie, którym poczÄ tkowo ich obdarzyÅem. Po wyÅudzeniu ode mnie róŌnych kwot pieniÄdzy odmówili mi wypÅaty Årodków i zablokowali moje konto. Od stycznia bezskutecznie próbowaÅem odzyskaÄ swoje pieniÄ dze. Dopiero gdy znalazÅem w internecie firmÄ PrimeResolute, otrzymaÅem pomoc i udaÅo siÄ odzyskaÄ Årodki. ChoÄ pobrali oni pewien procent jako prowizjÄ, cieszÄ siÄ, ÅŒe uzyskaÅem pomoc.
Od promocji za 1 zÅ do windykacji
Moje doÅwiadczenie ze Zdrofit jest skrajnie negatywne. UwaÅŒam, ÅŒe sposób traktowania klienta pozostawia wiele do ÅŒyczenia. ZapisaÅam siÄ online, bÄdÄ
c przekonana, ÅŒe korzystam z promocyjnego okresu black friday za 1 zÅ. Nigdy ani razu nie skorzystaÅam z siÅowni, nie odbyÅam ÅŒadnej wizyty i nie uÅŒywaÅam karnetu. Mimo to zaczÄto naliczaÄ mi opÅaty abonamentowe, a kiedy zakwestionowaÅam ich zasadnoÅÄ, spotkaÅam siÄ z odmowÄ
ich anulowania. Najbardziej bulwersujÄ
ce byÅo dla mnie to, ÅŒe umowa zostaÅa rozwiÄ
zana dopiero po naliczeniu zalegÅoÅci przekraczajÄ
cych 200 zÅ. W efekcie otrzymaÅam wezwania do zapÅaty, sprawa trafiÅa do windykacji, zaczÄÅy siÄ telefony i ostrzeÅŒenia o moÅŒliwoÅci wpisu do Krajowego Rejestru DÅugów. Jako konsument odniosÅam wraÅŒenie, ÅŒe zamiast próbowaÄ wyjaÅniÄ sytuacjÄ i znaleÅºÄ rozsÄ
dne rozwiÄ
zanie, skupiono siÄ na egzekwowaniu naleÅŒnoÅci. To moja osobista opinia, ale uwaÅŒam, ÅŒe informacje o konsekwencjach finansowych i automatycznym przejÅciu z promocji na pÅatny abonament powinny byÄ przedstawiane konsumentom w sposób wyraźny i jednoznaczny. Dla mnie caÅa ta sytuacja zakoÅczyÅa siÄ stresem, korespondencjÄ
z windykacjÄ
i poczuciem, ÅŒe jako klient zostaÅam potraktowana w sposób daleki od partnerskiego.
Naciagaja ludzi na pieniadze!
Naciagaja ludzi na pieniadze!
naliczaja bezpodstawnie bez informowania, a potem pisza o dlugu!
nie zostalem poinformwany az tu nagle trzeba zaplacic,
ludzie unikajcie tego miejsca i nie dajcie naciagac sie oszustom na pieniadze!
Najgorsze miejsce! jesli chcecie stracic pieniadze to polecam, a mialem ochote chodzic na silownie a tu takie doswiadczenie
Very bad experience
Very bad experience, they are trying to scam people with their annual subscriptions
Gdyby moÅŒna byÅo daÄ zero gwiazdek
Gdyby moÅŒna byÅo daÄ zero gwiazdek, to dokÅadnie tyle dostaliby ode mnie. WykupiÅam karnet 12msc, który przedÅuÅŒyli mi samoistnie, bez wczeÅniejszego powiadomienia, zupelnie nic. OczywiÅcie reklamacji nie uznajÄ , bo nie. Moja noga wiÄcej tam nie postanie.
KupiÅem droÅŒszy karnet
KupiÅem droÅŒszy karnet, po to, ÅŒeby mieÄ moÅŒliwoÅÄ wypowiedzenia z miesiÄcznym terminem. Przy rezygnacji okazaÅo siÄ, ÅŒe byÅ âminimalny termin umowyâ o którym nic nie byÅo wspomniane przy zapisywaniu siÄ. ZostaÅem okradziony przez tÄ firmÄ.
Zdecydowanie nie polecam
Zdecydowanie nie polecam â po zakoÅczeniu rocznego abonamentu z okreÅlonym terminem automatycznie przenieÅli mnie na droÅŒszy plan bez zgody i bez wczeÅniejszej informacji.
Aplikacja Zdrofit
Nie wierzyÅam jak znajomi mnie ostrzegali przed problemami z zapisywaniem siÄ na zajÄcia przez aplikacjÄ, niestety to fakt. Aplikacja jest niewydolna, blokuje siÄ, choÄ moÅŒe ktoÅ jÄ blokuje specjalnie w konsekwencji czego od póÅtora miesiÄ ca nie udaÅo mi siÄ zapisaÄ na pilates na reformerach. UwaÅŒam ÅŒe jest to celowe dziaÅanie ÅŒeby zapisaÄ siÄ mogli znajomi lub ci którzy potrafiÄ blokowaÄ, spowalniaÄ aplikacje w necie. Jest to bardzo sÅabe ÅŒe firmie nie zaleÅŒy na sprawnie dziaÅajÄ cym systemie. ZrezygnujÄ ze zdrofitu szkoda kasy.
Zdrofit ostatnio zszedÅ na PSY!
Ostatnio jestem niezadowolona. Mega przepeÅnione sale na popoÅudniowych zajÄciach grupowych, dziÅ na Pilates-ie byÅo 35 osób (taka jest dozwolona iloÅÄ!), dziewczyny prawie kopaÅy siÄ nawzajem. Nieuprzejme recepcjonistki - jakby pracowaÅy tu za karÄ. Do tego nieprzyjemna sprzÄ czka z Ukrainy, która sprzÄ ta akurat wtedy jak schodzimy do szatni, zgarnia do Åmieci niedopite butelki z wodÄ jak któraÅ jest np. pod prysznicem (wredne babsko). RozglÄ dam siÄ za innym klubem.
DzieÅ dobry
DzieÅ dobry.
PrzyszÅam przestrzec przed wykupem karnetu na tej siÅowni. Sytuacja wyglÄ
da tak, sami po roku bez powiadomienia osoby zakÅadajÄ
cej karnet go przedÅuÅŒajÄ
za wyÅŒszÄ
cene niÅŒ powinni tÅumaczÄ
c siÄ , ÅŒe nie zostaÅa ukazana legitymacja, jakim cudem miaÅa zostaÄ jak przedÅuÅŒyli go bez ÅŒadnej konsultacji?! A jak ktoÅ próbuje sieÌš dogadaÄ i pokazuje legitymacjÄ to straszÄ
windykacjÄ
i komornikiem. Dla mnie to zwykÅe wyÅudzenie to przestrzegam:) niestety daÅam sieÌš nabraÄ âŠ
wulgaryzmy na treningu rowerowym
zglosilem zdrofitowi ze na ich silowni jakis niewyzyty trener prowadzacy zajecia dla rowerzystow drze jape na cale gardlo i rzuca wulgaryzmami na cala silownie ale zdrofit nie widzial w tym problemu pomimo ze na sali byly osoby nieletnie...
Zdrofit Lublin Fabryczna
Klub, Lublin Fabryczna, prysznice zdezelowane, brak ciepÅej wody , bida i nÄdza
Ukrycie informacji na temat tego
Ukrycie informacji na temat tego, ÅŒe karnet jest roczny
NaciÄ gajÄ ludzi na roczne karnetyâŠ
NaciÄ
gajÄ
ludzi na roczne karnety ukrywajÄ
c inforsmacje w regulaminie o czasie trwania. Przy zakupie karnetu studenckiego jest wyÅÄ
cznie informacja o opÅacie miesiÄcznej i nie ma ÅŒadnej informacji, ÅŒe okres umowa zawierana jest na 12 miesiÄcy!
Po kontakcie mailowym nie chcÄ
siÄ dogadaÄ i zwróciÄ pieniÄdzy. Zero szacunku do klienta. Przestrzegam wszystkich, którzy chcÄ
kupic karnet aby 10x upewnili siÄ jak bÄdzie wyglÄ
daÅ proces rezygnacji. Nigdy nie polecÄ nikomu tej firmy
Za kaÅŒdym razem jak jestem na siÅowniâŠ
Za kaÅŒdym razem jak jestem na siÅowni to pani sprzÄ tajÄ ca kaÅŒe siÄ przesunÄ Ä bo ona musi akurat tu posprzÄ taÄ i chodzi za ludźmi trenujÄ cymi caÅy czas , a tam gdzie jest pusto jej nie ma , caÅy czas sÅychaÄ odkurzacz, nie polecam
Koszmar
Koszmar! Od dwóch lat nie korzystam z siÅowni, a dopiero teraz dostaÅam wiadomoÅÄ, ÅŒe mam jakieÅ zadÅuÅŒenie. Zero przejrzystoÅci, zero szacunku dla klienta. Mam wraÅŒenie, ÅŒe specjalnie odwlekajÄ kontakt, ÅŒeby uzbieraÅa siÄ wyÅŒsza kwota, a potem zasypujÄ ludzi SMS-ami z windykacji i straszÄ komornikiem. Warunki wypowiedzenia umowy to jedna wielka ÅŒenada â nieinformowanie klienta i ukryte kontynuacje. Nie polecam z caÅego serca. Omijajcie szerokim Åukiem, jeÅli nie chcecie nieprzyjemnych niespodzianek i stresu.
Z caÅego serca nienawidzÄ tej siÅowni
Z caÅego serca nienawidzÄ tej siÅowni. Najgorsza jaka istnieje w Polsce. Ich umowy to jakieÅ pastwienie siÄ nad czÅowiekiem.
MusiaÅam z przyczyn nagÅych i prywatnych wyprowadziÄ siÄ z miasta w którym mieszkaÅam od 6 lat, spowrotem do miasta rodzinnego - jedynym moim problemem do zaÅatwienia jest wÅaÅnie ta pseudofirma. MiaÅam karnet waÅŒny jeszcze przez 7 miesiÄcy i z przyczyn niezaleÅŒnych ode mnie musze wyjechaÄ a oni nie pomogli mi w ogóle w sprawie karnetu. Nie mogÅam zrezygnowaÄ i muszÄ przez 7 miesiÄcy pÅaciÄ za karnet z którego nie bÄdÄ korzystaÄ!!! Tam nie pracujÄ
ludzie! Zero podejÅcia do czÅowieka. NajchÄtniej to bym poszÅa z tym do sÄ
du!!!!!!
TytuÅ: DoÅwiadczenia w Zdrofit Westfield Mokotów i Marynarska â Bezprawne wypowiedzenie, manipulacja, nÄkanie i rasizm
TytuÅ: Zdrofit Westfield Mokotów i Marynarska â Bezprawne wypowiedzenie, manipulacja, nÄkanie, rasizm, Naruszenie poufnoÅci i naruszenie prywatnoÅci , PowaÅŒne nÄkanie wynikajÄ
ce z zazdroÅci i zawiÅci, presja psychiczna.
TreÅÄ:
ChcÄ podzieliÄ siÄ moim doÅwiadczeniem w oddziaÅach Zdrofit w Warszawie: Westfield Mokotów i Marynarska.
Moja umowa zostaÅa natychmiast wypowiedziana bez uprzedzenia, jako pretekst podano ânaruszenie 6. punktuâ.
OtrzymaÅem maila z informacjÄ
, ÅŒe umowa zostaÅa anulowana â to nieprawda. DzwoniÅa do mnie dyrektorka Westfield Mokotów, Dominika â najpierw mówiÅa ânie mogÄ rozmawiaÄâ i rozÅÄ
czyÅa siÄ, potem powiedziaÅa âumowa zostaÅa wypowiedzianaâ.
NastÄpnie przesÅano e-mailem dokument âNATYCHMIASTOWE WYPOWIEDZENIE UMOWYâ; w dokumencie zabrakÅo mojego podpisu â podpisano tylko wÅasnym imieniem.
Moje próby wyjaÅnieÅ byÅy ignorowane. CaÅy proces byÅ narzucony, peÅen manipulacji i kÅamstw.
Personel i trenerzy, niezaleÅŒnie od pÅci, szerzyli manipulacjÄ, wypowiadali siÄ skandalicznie.
PoniewaÅŒ jestem obcokrajowcem, uznali to za Åatwy cel. W oddziaÅach wystÄpowaÅ rasizm, konflikty wywoÅywane przez inne kobiety, naruszenia prywatnoÅci i poufnoÅci, presja psychiczna i izolacja.
CzuÅem, ÅŒe jestem stale obserwowany przez kamery, ÅledzÄ
mnie fizycznie. Moje dane kontaktowe i prywatne traktowano jak zabawkÄ.
Rozpowszechniali pogÅoski o mnie â wobec kaÅŒdej kobiety lub mÄÅŒczyzny, którzy siÄ mnÄ
interesowali, rzucali faÅszywe oskarÅŒenia. MenedÅŒer klubu wspieraÅ takie zachowania.
Co wiÄcej, byÅem/-am Åwiadkiem oczerniania mojego imienia i szerzenia plotek na mój temat równieÅŒ w innych oddziaÅach Zdrofit. Te dziaÅania przypominajÄ
systematyczne wykluczenie i swoisty â wykluczaÄâ mojej osoby. To raÅŒÄ
ce naruszenie moich dóbr osobistych i jawne dziaÅanie sprzeczne z prawem obowiÄ
zujÄ
cym w Polsce.
Klub przypominaÅ nowÄ
wersjÄ reÅŒimu nazistowskiego â brak profesjonalizmu, atmosfera klubu nocnego.
Mam wszystkie nagrania rozmów, zapisy z kamer i korespondencjÄ. Zamierzam upubliczniÄ caÅÄ
sprawÄ i dochodziÄ swoich praw oficjalnie.
OczekujÄ, ÅŒe moje zgÅoszenie zostanie dokÅadnie zbadane i zostanÄ
podjÄte dziaÅania zapobiegajÄ
ce podobnym naduÅŒyciom wobec innych.
Odpowiedzialni:
Dyrektorka Manager Zdrofit Westfield Mokotów , Marynarska , I pracownicy siÅowniâ i mÄska kadra trenerska
Zdrofit Benefit Systems DziaÅ skarg
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ