Zeejuu.Dk er bare formidabel.. KÞbte et reb til magnetfiskeri hvor prisen var god og de fik den afsendt lynhurtig. I dag fik jeg sÃ¥ hentet pakken og skisme om ikke der er lidt chokolade med i pa... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Min kone kÞbte en pinpointer til mig i julegave, men hun havde fÃ¥et bestilt en anden end den jeg havde Þnsket mig. Selvom de 14 dage var overskredet blev pointeren byttet til den jeg gerne ville h... ãã£ãšèŠã
Lige midt i sommerlandet, pÃ¥ ÃrÞ, tabte jeg min vielsesring pÃ¥ en badetur med min yngste sÞn. Som nÊrmest nygift var det en stor tragedie, men grundig afsÞgning med briller og snorkel gave desvÊrre in... ãã£ãšèŠã
har handlet her 2 gange,,skulle have byttet en detektor,den var for tung,det var ikke noget problem,fik enda lov til at bytte den over med 2 stk,rigtig gode detektorer,prisen er virkelig til at ha... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- é屿¢ç¥æ©æäŸæ¥è
- é»åæ©åšåº
- æ©æã¬ã³ã¿ã«ä»£çåº
- ãããŒã·ã§ãã
- ã¢ãŠããã¢è¡£æã»çšååº
- é²ç¯ã°ããºåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Zeejuu.dk: Din specialist i udstyr til udendÞrs oplevelser. Velkommen til Zeejuu.dk! Her fÃ¥r du en grundig beskrivelse af, hvem vi er, hvad vi stÃ¥r for, og hvad du kan forvente dig som kunde hos os. Siden vores opstart i 2013 har vi haft en klar mission: at levere kvalitetsudstyr og give den bedste service inden for metaldetektion, ravjagt, magnetfiskeri og optik. Med over 20 Ã¥rs erfaring i branchen er vi stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af produkter, uanset om du er nybegynder eller en erfaren entusiast. Vi er en 100% dansk webshop med et fysisk showroom, hvor du altid er velkommen til at komme forbi og fÃ¥ personlig vejledning. Vores fokus er at skabe grundlaget for unikke oplevelser i naturen, uanset om du drÞmmer om at finde historiske skatte, fange rav pÃ¥ stranden, hente genstande op fra vandet eller udforske naturen gennem kikkert og mikroskop. Hvem er Zeejuu.dk? Historien bag din outdoor-partnerZeejuu.dk blev grundlagt i 2013 med en dyb passion for det spÊndende univers, der udfolder sig, nÃ¥r man begiver sig ud i naturen med det rette udstyr. Som en familieejet virksomhed byggede vi fra starten pÃ¥ et fundament af personlig service, Êrlighed og en omfattende viden om vores produkter. Vores mange Ã¥rs erfaring, som nu strÊkker sig over to Ã¥rtier inden for metaldetektorer alene, har givet os en unik indsigt i, hvad der fungerer, og hvad der er vigtigt for vores kunder. Vi har altid strÊbt efter at tilbyde mere end blot produkter. Vi Þnsker at formidle den glÊde og det eventyr, der fÞlger med de hobbyer, vi dÊkker. Fra de spÊndende fund med en metaldetektor til de afslappende timer ved vandet med magnetfiskeudstyr og de fantastiske opdagelser med en ravlygte â vi er med dig hele vejen. Vores forretning er bygget pÃ¥ tillid, og derfor har vi en fremragende Trust Score, som vi sÊtter stor pris pÃ¥. Vores produktsortiment: Kvalitet og bredde hos Zeejuu.dk NÃ¥r vi beskriver Zeejuu.dk's produktudvalg, er det vigtigt at fremhÊve vores fokus pÃ¥ kvalitet. Vi udvÊlger nÞje vores leverandÞrer og sikrer, at vores sortiment kun indeholder produkter fra fÞrende producenter. Dette gÊlder for alle vores hovedkategorier: Metaldetektorer til ethvert niveau og formÃ¥l Hos Zeejuu.dk finder du Skandinaviens stÞrste udvalg af metaldetektorer. Uanset om du er en nysgerrig nybegynder, Þnsker en metaldetektor til bÞrn, eller er en professionel skattejÊger, har vi det rette udstyr til dig. Vi fÞrer anerkendte mÊrker som Fisher, Nokta, Teknetics, Bounty Hunter, Quest og Rutus. Vores udvalg dÊkker alt fra enkle og brugervenlige modeller til avancerede multifrekvensdetektorer til specifikke formÃ¥l som strand-, undervands- eller guldsÞgning. Vi tilbyder ogsÃ¥ brugte & demo metaldetektorer samt et stort sortiment af metaldetektor tilbehÞr. Udstyr til magnetfiskeri: Fang skatte fra dybet Magnetfiskeri er en spÊndende hobby, der kombinerer frisk luft og potentiel fundglÊde. Hos Zeejuu.dk har vi specialiseret os i udstyr fra Magnetar, et fÞrende mÊrke inden for fiskemagneter. Vores sortiment inkluderer alt fra ensidede og dobbeltsidede fiskemagneter til kraftige 360-graders magneter. Vi har pakkesÊt til begyndere samt magneter designet specifikt til bÞrn, sÃ¥ hele familien kan deltage i eventyret. Du finder selvfÞlgelig ogsÃ¥ alt nÞdvendigt tilbehÞr til magnetfiskeri, herunder tov, trÊkkroge og opbevaringslÞsninger. Ravlygter og tilbehÞr til ravjagt Oplev magien ved ravjagt med de rette redskaber! Vi tilbyder et bredt udvalg af ravlygter fra EagTac, kendt for deres hÞje kvalitet og effektivitet. Uanset om du sÞger en professionel lygte, en begynder ravlygte eller en lygte til de yngste ravjÊgere, finder du det hos os. Vi har ogsÃ¥ pakkelÞsninger, der indeholder alt hvad du skal bruge for at komme godt i gang. Udover lygter fÞrer vi relevant tilbehÞr til ravjagt som UV-beskyttelsesbriller, forstÞrrelsesglas og praktikske tasker. Optik: Se verden i nye detaljer For dem, der elsker at udforske detaljerne i verden omkring os, tilbyder Zeejuu.dk et omfattende udvalg af optiske produkter fra Carson Optical. Vores sortiment inkluderer:ForstÞrrelsesglas & Lupper, Kikkerter & Natkikkerter, Mikroskoper og Teleskoper: Hvorfor vÊlge Zeejuu.dk? Vores lÞfte til dig At beskrive Zeejuu.dk er ogsÃ¥ at fortÊlle om vores forpligtelse over for vores kunder. Vi tror pÃ¥, at den bedste kundeoplevelse bygger pÃ¥ mere end blot gode produkter. Den bygges pÃ¥ tillid, viden og enestÃ¥ende service. Ekspertise og rÃ¥dgivning Med over 20 Ã¥rs erfaring er vi ikke bare forhandlere; vi er entusiaster, der lever og Ã¥nder for disse hobbyer. Vi specialiserer os inden for fÃ¥ produktmÊrker for at sikre, at vi har dybdegÃ¥ende produktkendskab. Denne specialisering giver os mulighed for at vejlede dig prÊcist til det udstyr, der bedst matcher dine individuelle behov, prÊferencer og budget. Har du spÞrgsmÃ¥l, er vores kundeservice altid klar til at hjÊlpe dig pÃ¥ telefon 71207065 eller via e-mail pÃ¥ info@zeejuu.dk. Prisgaranti og tryghed Vi vil sikre, at du fÃ¥r den bedste pris. Derfor tilbyder vi prisgaranti pÃ¥ vores produkter. Skulle du finde det samme produkt billigere et andet sted, matcher vi prisen. Desuden garanterer vi for sikker handel, hurtig og billig fragt, og gratis fragt pÃ¥ ordrer over kr. 799,-. Med vores 30 dages returret kan du handle med ro i maven, velvidende at du har tid til at overveje dit kÞb. Fysisk showroom og butik Som en 100% dansk webshop er vi glade for ogsÃ¥ at kunne tilbyde et fysisk showroom og butik. Her kan du komme og se produkterne i virkeligheden, mÊrke kvaliteten og fÃ¥ en snak med os ansigt til ansigt. Det giver os mulighed for at give dig den personlige service, vi er kendt for. Fordele ved at handle hos Zeejuu.dk For at give dig et hurtigt overblik over, hvad du fÃ¥r, nÃ¥r du vÊlger os, har vi samlet vores kernevÊrdier: Grundlagt i 2013: Mange Ã¥rs erfaring i branchen. 100% Dansk webshop: Lokal ekspertise og service. Fysisk showroom & butik: Mulighed for personlig vejledning. Over 20 Ã¥rs erfaring: DybdegÃ¥ende produktkendskab. Prisgaranti: Sikrer dig den bedste pris. 30 dages returret: Tryghed ved kÞb. God Service: Vores hÞjeste prioritet. Fremragende Trust Score: Kundetilfredshed taler for sig selv. Hurtig & billig fragt: Effektiv levering af dine varer. Fragtfrit pÃ¥ ordre over kr. 799,-: Spar penge pÃ¥ levering. Accepterer EAN Faktura: Nemt for virksomheder og offentlige institutioner. Gavekort og indpakning: GÞr det nemt at give den perfekte gave. Junior sektion: Specialudstyr til bÞrn og juniorer. Sender til Sverige, Norge og Finland: Vi servicerer ogsÃ¥ vores nordiske naboer. Mere end bare en forretning â En fÊllesskabstankegang Hos Zeejuu.dk handler det om at facilitere unikke oplevelser. Vi ser metaldetektering, magnetfiskeri og ravjagt som hobbyer, der kombinerer frisk luft, motion og en fascinerende interesse for historie og natur. Vi anser det for at vÊre en givende hobby for alle aldersgrupper, og vores junior afdeling vidner om, at vi Þnsker at inspirere den nÊste generation af opdagelsesrejsende. Vi bestrÊber os pÃ¥ at opbygge langvarige relationer med vores kunder. Det gÞr vi ved at lÊgge vÊgt pÃ¥ Êrlighed, professionel vejledning og en venlig betjening. NÃ¥r du handler hos os, skal du fÞle dig tryg og velkommen, uanset dit erfaringsniveau. Tilbud og sÊrlige muligheder hos Zeejuu.dk Foruden vores standard sortiment tilbyder vi lÞbende aktuelle tilbud og sÊrlige kampagner. Hold Þje med vores outlet og specialtilbud, hvor du kan finde gode handler pÃ¥ udvalgte produkter. Vi tilbyder ogsÃ¥ muligheden for at kÞbe gavekort, en ideel lÞsning, nÃ¥r du vil glÊde en ven eller et familiemedlem med udstyr til deres hobby. Opsummering: Beskriv Zeejuu.dk â Din vej til gode outdoor-oplevelser For at opsummere, er Zeejuu.dk din dedikerede partner, nÃ¥r det kommer til udstyr til metaldetektering, ravjagt, magnetfiskeri og optik. Siden 2013 har vi bygget vores forretning pÃ¥ kvalitetsprodukter fra anerkendte mÊrker som Fisher, Nokta, Teknetics, Bounty Hunter, Quest, Rutus, Magnetar, EagTac og Carson Optical. Med 20 Ã¥rs erfaring, en fremragende Trust Score, prisgaranti, hurtig levering og et stÊrkt fokus pÃ¥ kundeservice er vi sikre pÃ¥, at du vil fÃ¥ en god oplevelse, nÃ¥r du handler hos os. Uanset om du er pÃ¥ jagt efter historiske genstande, rav langs kysten, opdager genstande i vandet, eller blot Þnsker at se verden klarere gennem en kikkert, sÃ¥ er vi her for at hjÊlpe dig med at finde det perfekte udstyr. Vi glÊder os til at byde dig velkommen â bÃ¥de online og i vores fysiske showroom! Fin vores shop her: https://zeejuu.dk/
é£çµ¡å
Evaholmvej 13, 9600, Aars
- +4521473364
- info@zeejuu.dk
- zeejuu.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Virkelig imponerende kundeservice
Virkelig imponerende kundeservice. Jeg havde lidt vanskeligheder med leveringen af pakken, men så ringede jeg og blev mÞdt af den sÞdeste medarbejder - Gert, som guidede mig gennem det hele. Og så er det selvfÞlgelig også dejligt at produktet er i orden.
Exceptionel kundeservice ;-)
Jeg har I dag vÊret på besÞg hos Zeejuu med min Nokta Legend som havde mistet pusten mhs. til strÞm igår. Gert var hurtig til at forklare det enkle reklamationsforlÞb. Da jeg ankom i butikken, lå der til min store overraskelse et helt nyt sÞge display, som blev ombyttet, imens Gert ville sende det andet ind til undersÞgelse, det kan man da kalde exceptionel kundeservice;-) .
Gert er altid meget imÞdekommende, alle er velkomne i butikken og han fortÊller gerne om seneste modeller og udstyr og man får let fÞlelsen af, at man er en del af familien, her bliver man ikke bare prakket noget på. Ydermere så vi sammen en video omkring diskriminering af kapsler, som han også brugte tid på at indstille sammen med seneste opdatering af software. Top dollar service altid og fornuftige priser. Tusind tak for hurtig hjÊlp.
Super professionel
Super professionel, god service og gode priser.
Framragende service & godt produkt
Super godt & flot produkt, selvom jeg bestilte en 2. sorteringsvare fra zeejuuâs webshop, er der ikke en finger at sÊtte hverken pÃ¥ produktet, eller jeres service (modtog ovenikÞbet et printet papir med en âtak for at benytte dig af vores shopâ ogsÃ¥ med hÃ¥ndskrevet besked, plus et par guldkarameller & lidt chokolade, i en fin lille stofpose).
Framragende service & hurtig levering (det eneste mindre minus, var at den pakkeshop jeg kunne bestille til, tÊttest på mig, lå lidt vÊk, men det var nemt at nå dertil med bussen).
Alt i alt god service & godt produkt, 5 stjerner fra mig afð€
Varen gik i stykker
Jeg havde fået en detektorspade i fÞdselsdagsgave fra zeejuu.dk som desvÊrre gik i stykker efter få måneder. Kundeservice var superflinke og gav mig mulighed for at vÊlge en ny til samme pris og da den jeg havde var udgået (hvilket jo også er godt, da den ikke var god) hjalp de samtidig med at finde frem til rette valg. Det kom ikke til at koste ekstra, selvom prisen med forsendelse egentlig overskred rabatkoden. Den nye spade blev leveret lynhurtigt og der var både en fin besked og et par chokolademÞnter til mine drenge.
Metaldetektoren kom hurtig med godeâŠ
Metaldetektoren kom hurtig med gode instrukser og en hyggelig lille gave i kassen..
Virkelig god service.
Virkelig god service.
Havde kÞbt en vare med en lille defekt og det blev ordnet hjemme hos mig dagen efter at jeg havde ringet.
Virkelig flik og behagelig betjening.
Handler gerne hos Zeejuu igen. Anbefales.
Super godt tilfreds!
Fantastisk leveringstid på kun et dÞgn!
Super produkt, pris og levering ðð»
Perfekt
Super hurtig forsendelse og modtagelse - meget tilfreds
De er bare gode
De er bare gode , bestille et produkt den ene dag og får det nÊste dag og så virker det man bestiller bare
Meget hjÊlpsom i tlf
Meget hjÊlpsom i tlf. og tak for meget hurtigt levering.
god service og hurtig levering
god service og hurtig levering. tog sig god tid til at forklare i tlf
Nice!
super fast delivery + considerably cheaper than exact same product in other places + cool product + sweet packaging ;)
Fin service ved udlejning
Fin service ved udlejning. Hurtigt og billigt
formidabel og Êrlig service
formidabel og Êrlig vejledning og service
Har lige fÃ¥et den ultimative bedsteâŠ
Har lige fået den ultimative bedste hjÊlp af Gert til kÞb af en Metal Detektor :-) Når man er grÞn som jeg, er det utroligt vigtigt at jeg får fÞlelsen af rigtig kyndig god vejledning så jeg bliver tryg.... og det har jeg netop modtaget i dag af Gert.! KLAR anbefaling herfra!! TAK. Michael
Vil klart anbefale zeejuu.dk
Vil klart anbefale zeejuu.dk. super hurtig levering og hvis produktet fejler noget er der super hurtig ombytning
Top service
Top service. Bestilte en metaldetektor samle pakke. Og modtog den 2 dage efter besteling samt ckokolade. Tip top iorden ð
Jeg er meget tilfreds med min handelâŠ
Jeg er meget tilfreds med min handel hos zeejuu. Jeg kÞbte en metaldetektor til min nevÞ, som ankom hurtigt. Jeg blev isÊr overrasket over, at mit navn var håndskrevet på det medfÞlgende brev. Det var virkelig en fin, personlig detalje, som gjorde mig glad. Udover det, var der lidt guldkarameller og guldmÞnter med i detektorkassen, hvilket oss var vildt sÞdt :) så en rigtig god oplevelse med rigtig fin service, så derfor fortjener de også en rigtig god anmeldelse herinde.
Stort set alt pÃ¥ hjemmesiden erâŠ
Stort set alt på hjemmesiden er udsolgt.
De fleste produkter står der kommer hjem medio januar - hvilket vi er langt forbi.

zeejuu.dk ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹