レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har netop modtaget to tasker, som desvÊrre slet ikke lever op til forventningerne. Kvaliteten minder mest af alt om noget fra Temu, og efter to minutters research fandt jeg dem pÃ¥ Shein til en... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virkelig god service, og rar behandling, der er virkelig ikke noget at sÊtte finger ved. Kommer helt bestemt igen.

䌁業が回答したした

Fantastisk service, aldrig har jeg mÞdt sÃ¥ god en service som hos treasurehunter! Skulle bruge en ravlygte og ekstra batterier, og blev guidet igennem det hele og fik prÊcis hvad jeg sÞgte efter. Ka... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super god service fra firmaet, konen kÞbte et komplet ravlygte sÊt med lygte, batterier oplader briller mm. Og da hun modtog pakken var der en lille pose med, hvor i der var 9 smÃ¥ ravklumper i forskel... もっず芋る

䌁業情報

1. むンタヌネット ショップ

圓該䌁業による蚘述

Skattejagt, experimenter og lÊring til store og små. Metaldetoktorer, Fiskemagneter, Ravlygter, Teleskoper og meget mere kvalitetsudstyr til skattejagten

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

255件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Virkelig god service

Kommer helt bestemt igen.

2026幎5月11日

Hej Rasmus,

Tak for din pÊne ord, det er vÊrdsat! :)

Service

AsbjÞrn was very helpful and fast in answering all our questions. Everything was delivered on time and in good condition

2026幎4月20日

Hi Eti,

Thank you for taking the time to share your experience — I really appreciate it.

Glad I could help! :)

Best regards
AsbjÞrn

Super service, godt apparat, savner dog en vejledning på dansk, som vi nu har fået

2026幎4月13日

Hej,

Mange tak for din anmeldelse :)

Jeg vil meget gerne undersÞge, om der findes en dansk manual til produktet. Du er velkommen til at sende en mail til info@treasurehunter.dk med oplysninger om, hvilket produkt det drejer sig om, så kigger jeg nÊrmere på det.

Alternativt har mange af vores produkter danske manualer tilgÊngelige under “VedhÊftninger” pÃ¥ produktsiden.

AsbjÞrn

Jeg har handlet flere gange inden ved

Jeg har handlet flere gange inden ved dem og har altid fået en kanon god service også når der er problemer.

2026幎4月10日

Hej Kenneth,

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at hÞre du har vÊret glade for vores service, og du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Rigtig god dag :)

Fantastisk service

Fantastisk service, aldrig har jeg mÞdt så god en service som hos treasurehunter! Skulle bruge en ravlygte og ekstra batterier, og blev guidet igennem det hele og fik prÊcis hvad jeg sÞgte efter.
Kan klart anbefale treasurehunter, hvis du skal starte på ravjagt men ikke helt ved hvad der er bedst til dine behov.

2026幎3月18日

Hej Yazmin,

Tak for din fine anmeldelse!

Vi er glad for at hÞre vi kunne hjÊlpe dig.

Tilfreds

God telefonisk vejledning. Hurtig levering. Har ikke afprÞvet varen endnu, da det er en gave.

2026幎3月20日

Hej Annette,

Tak fordi du har taget dig tid til at lave en anmeldelse - Det sÊtter vi stor pris på! :)

AsbjÞrn

Ringede til jer og fik en fin samtale

Ringede til jer og fik en fin samtale med en medarbejder. Fik råd og vejledning omkring det produkt jeg sÞgte.

2026幎3月31日

Hej Pia,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at hÞre vi kunne hjÊlpe :)

AsbjÞrn

Jeg har netop modtaget to tasker

Jeg har netop modtaget to tasker, som desvÊrre slet ikke lever op til forventningerne. Kvaliteten minder mest af alt om noget fra Temu, og efter to minutters research fandt jeg dem på Shein til en samlet pris, der er markant lavere, end hvad jeg gav her.

​Denne webshop kan absolut ikke anbefales. Det virker som en forretningsmodel baseret på at udnytte kundernes uvidenhed frem for faglig stolthed. Spild af tid og penge.

2026幎3月17日

Hej Brian,

Vi er kede af at hÞre, at taskerne ikke har levet op til dine forventninger. Vi bestrÊber os altid på, at vores kunder får en god oplevelse.

Vi vil dog gerne understrege, at alle vores produkter er nÞje udvalgt fra leverandÞrer, der lever op til gÊldende EU- og danske krav til kvalitet, materialer og produktion.

Selvom man i nogle tilfÊlde kan finde produkter online, der visuelt minder om hinanden, er det ikke nÞdvendigvis udtryk for samme kvalitet eller standarder. SÊrligt ikke på platforme som Temu og Shein. Vi ser ofte eksempler på billigere kvaliteter og decideret kopivarer, som ikke lever op til de krav og den holdbarhed, man forventer på det danske marked, herunder reglerne om 2 års reklamationsret.

Man har altid 14 dages fortrydelsesret, når man handler online. Men for netop at give den bedste service har vi faktisk udvidet til 100 dages returret, netop for at sikre en tryg handel. Hvis du ikke er tilfreds med dit kÞb, er du derfor meget velkommen til at returnere varerne.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice – vi vil gerne hjÊlpe og finde en god lÞsning. :)

AsbjÞrn

Treasurehunter.dk skal stramme op.

Treasurehunter.dk sender en pakke med en papkasse der for stor til det som de sendte, og det er en dårlig måde at fÞre forretning på fordi det går ud over dansk postindustri.

2026幎2月11日

Hej Andreas

I dette tilfÊlde skyldes det, at produktet har en omkreds på 127,2 cm, hvilket gÞr det svÊrt at finde emballage, der passer helt prÊcist. Vi vÊlger altid emballage, der sikrer, at varen når sikkert frem, og derfor bruger vi også pakkefyld, så indholdet ikke tager skade under transporten.

Derudover benytter vi så vidt muligt genbrugskasser som en del af vores indsats for at reducere unÞdig klimabelastning.

Pakken overholder naturligvis GLS’ standardmÃ¥l og krav. NÃ¥r det er sagt, tager vi altid feedback med i vores overvejelser omkring emballage, og vi arbejder lÞbende pÃ¥ at optimere vores lÞsninger, hvor det er muligt.

Alternativt er man også altid velkommen til at afhente direkte på vores lager, hvis man Þnsker at undgå forsendelse og ekstra emballage.

Tak igen for din feedback.

Super god service!

KÞbte en GLOBUZ - NØDRADIO M/ POWERBANK 10.000MAH
Den blev leveret lynhurtigt med GLS! Radioen er i hÞj kvalitet! Treasurehunter havde vedlagt to chokolader i pakken. Sympatisk trÊk!
Mvh. Bo

2026幎1月10日

Hej Bo.

Tak for din fine anmeldelse! Jeg er glad for at hÞre at du er tilfreds med både leveringshastighed og kvaliteten af produktet.

Rigtig god dag! :)

Bestilte mandag

Bestilte mandag. Levering tirsdag. Selv midt i julehandlen

2025幎12月16日

Hej Joan.

Tak for din anmeldelse. Den er vi glade for.

Rigtig god jul til dig og dine. :)

AsbjÞrn

Hmm ved ikke hvor jeg skal starte

Hmm ved ikke hvor jeg skal starte. Kan stÊrkt anbefale at handle med Treasurehunter 5 store stjerner her fra. Jeg har handlet flere gange. Jeg/vi er ravjÊger, så har kÞbt flere ravlygter hos AsbjÞrn. AsbjÞrn yder det bedste service jeg har oplevet. Eks vi havde problem med den ene ravlygte, der gik kun to dage, så havde vi en bytter :-)) så efter en tid fik vi et lille problem med sluk/tÊnd knappen. Igen et par dage var det fixet :-)) Så alt i alt så skal AsbjÞrn have 5 stjerner her fra. Vil gerne handle med Treasurehunter seriÞst firma tak for hjÊlp AsbjÞrn :-))

2025幎11月13日

Hej Jan.

Tak for din fine anmeldelse. Det sÊtter vi stor pris på! :)

Rigtig god dag!

AsbjÞrn

God oplevelse og god kundeservice

God oplevelse at handle hos treasurehunter - kan varmt anbefale det her firma.

Nem og enkelt at bestille, men da jeg skulle vÊlge pakkeshop var den lokale pakkeshop ikke at finde i oversigten. Jeg kontaktede derfor kundeservice og så blev det lynhurtigt fikset.

Min ordre blev pakket og sendt hurtigt og jeg kunne afhente pakken lokalt. KÊmpe tak til jeres flotte service. God oplevelse at handle med jer :)

2025幎9月15日

Hej Maria.

Tusind tak for din anmeldelse. Det sÊtter vi pris på du har taget dig tid til. Det er altid rart at mÞde ind til sådan en mandag morgen :)

Med venlig hilsen AsbjÞrn

5 Stjerner til AsbjÞrn for en

5 Stjerner til AsbjÞrn for en fantastisk kundeservice!

Jeg var forhindret i at hente en ordre fredag formiddag og AsbjÞrn valgte at vente på mig selvom det var over lukketid!

Super produkt og virker som det skal!

2025幎8月22日

Hej SÞren.

Tak for din anmeldelse. Det var jo lidt en akut situation, så det ville jeg selvfÞlgelig gerne hjÊlpe med.

Rigtig god dag. :)

Mvh AsbjÞrn

Super god betjening i den fysiske shop

Super god betjening i den fysiske shop. Ikke sidste gang vi kommer der 😊

2025幎7月29日

Treasurehunter からの回答

Hej Lene. Tusind tak for din fine anmeldelse, den sÊtter vi stor pris på.
I er altid velkommen.

Rigtig god dag! :)

Med venlig hilseb

Super hurtig levering 😊

Super hurtig levering 😊
Og fine varer til gode priser, så det bliver helt sikkert også hos Treasurehunter.dk
Jeg vil kÞbe min lÊngde Þnskede metal detektor 😊

2025幎3月16日

Hej Kim.

Tak for den flotte anmeldelse. Den er vi glade for! :)

Rigtig god dag

AsbjÞrn

De er nok De hurtiges til at svare på

De er nok De hurtiges til at svare på mail og lÞse ens problemer.
Bedste online butik angående tilfredshed med Kundeservice

2025幎1月31日

Hej Knud.

Tusind tak for den fine anmeldelse. Den er vi stolte af. :)

5 stjerner. Kan kun anbefale denne shop

Har kun godt at sige om denne shop.
Havde lidt problemer med en oplader til batterier som var defekt. Og det fandt vi en hurtig lÞsning på. Super service og kan kun anbefale treasurehunter.dk. tag fat i AsbjÞrn hvis der skulle vÊre problemer, han er manden der klare jeres problemer.

2024幎12月18日

Vi er fan

Hos Treasurehunter er der bare kanon god kunde service. De ting de sÊlger er af god kvalitet ifht prisen og de bliver hurtigt og forsvarligt sendt. Vi er fan og har kÞbt en del herigennem.

2024幎12月3日

Hej Eva.

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det varmer i en travl tid som denne.

Rigtig god dag :)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。