ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
We are extremely happy with the entire experience and the final result! Everything went exactly as planned, just as we had agreed upon with Julian and Stijn. Even though our water installation wa... ãã£ãšèŠã
Zenovo heeft bij ons een mooie installatie uitgevoerd,deze omvatte oa een warmtepomp, een batterij en een aantal zonnepanelen.Dit tot zeer grote tevredenheid.Wij zijn compleet van het gas af. De ins... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij Zenovo geloven we dat duurzaam wonen voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom helpen we jou om je huis slimmer, groener en energiezuiniger te maken. Of je nu begint met zonnepanelen, een warmtepomp wilt laten installeren, of je hele woning wilt verduurzamen, wij staan voor je klaar. We zijn geen groot, onpersoonlijk bedrijf, maar een team van gedreven vakmensen met een passie voor techniek en duurzaamheid. Samen hebben we meer dan 6 jaar ervaring en komen we uit families waar bouwen en techniek in het bloed zit. Die ervaring gebruiken we om jou te helpen met oplossingen die werken én betaalbaar zijn.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Maak geen afspraak om langs tekomenâŠ
Maak geen afspraak om langs tekomen terwijl je dat niet doet tot 2x toe zitten wachten voor jandoedelwaarschijndelijk wegens de afstand. Zeg dat dan gewoon en laat mij niet wachten en later pas een mail krijg dat het via online moet.
Ik koop geen warmtepomp zonder dat ik de persoon zelf in de ogen kan kijken, er zijn al oplichters genoeg in deze branche actief.
***
Ik ben net opgebeld door Zenovo.
Met de vraag om de review aan te paasen of te verwijderen eerst door de vertegenwoordiger en toen we er niet uitkwamen om de review te verwijderen nam de ceo het gesprek over en verontschuldigde zig over hoe het was gelopen, en wilde zelfs korting geven als ik de review zou verwijderen toen ik aangaf dat ik een eerlijke review had gegeven en dat de mensen zo ook een minder goede review zagen veranderde de toon van het gesprek wat ik als zelfs dreigend ervaarde hij zei letterlijk dat ik door die review zijn (bedrijf kapot maakte) ?? En hij dat niet accepteerde! Dus als je een minder goede ervaring (review )plaatst eisen ze dat je die verwijdert!!! Zodat er alleen goede reviews komen!
Ik vind ook een minder goede review is een ervaring en zie het als een kans om het beter te doen in het vervolg.
De respons op mijn review is later als antwoord zo neergezet dat hun geen blaam treft maar na 2x vergeef zitten wachten op iemand die een afspraak heeft vind ik niet kunnen bel dan teminst nog af maar niet later per email ik zit niet constant achter mijn p.c. om te kijken of iemand af mailt.

Zenovo ããã®åç
Excellent service and quality workmanship
We are extremely happy with the entire experience and the final result!
Everything went exactly as planned, just as we had agreed upon with Julian and Stijn. Even though our water installation was different from the standard setup in the Netherlands(PPR pipes), Dennis and Melvin found the best solution to the problem. Their professionalism and expertise were truly impressive.
The whole team was friendly, reliable, and easy to work with. We are very satisfied with the final result and would highly recommend this company to anyone looking for quality workmanship and excellent service.
Geweldig werk hebben deze mannenâŠ
Geweldig werk hebben deze mannen geleverd. Ik heb een aantal offertes aangevraagd en bij Zenovo voelde het meteen vertrouwd en eerlijk. Ik heb goed en eerlijk advies gekregen. Andere bedrijven adviseerden mij een veel te grote warmtepomp, wat mij veel geld had gekost.
Op de bus staat "geen koffie, geen inzet" en dat maken ze helemaal waar: tijdens het plaatsen werkten de mannen netjes en zorgvuldig, en koffie was er genoeg. Ook al duurde het wat langer dan 18:00 uur, ze hebben alles netjes afgewerkt.
Al met al zal ik Zenovo zeker aanraden.
Hybride warmtepomp en Batterij
Onlangs zijn bij ons een warmtepomp en een thuisaccu geplaatst en wij zijn zeer tevreden over het hele traject. Vanaf het eerste moment kregen we een duidelijke en prettige uitleg over wat er ging gebeuren en welke opties er mogelijk waren.
Tijdens het plaatsen van de accu deed zich onverwacht een probleem voor, waardoor we tijdelijk zonder stroom zaten. Wat wij écht heel bijzonder vonden, was de snelle en betrokken service: op vrijdagavond stonden ze al binnen een half uur bij ons om alles te herstellen. De oorzaak bleek een defecte groep te zijn, iets waar Zenovo geen schuld aan had.
Inmiddels werkt alles perfect.
De warmtepomp maakt wel wat geluid, wat het enige kleine minpunt is. Daar staat tegenover dat alles professioneel is geïnstalleerd én dat zij ook de subsidie volledig voor ons hebben geregeld, wat ontzettend fijn was en veel zorg uit handen nam.
Al met al een zeer positieve ervaring met een bedrijf dat goede service, deskundigheid en klantgerichtheid duidelijk hoog in het vaandel heeft staan!
Zenovo heeft het onderhoud ( Vaillant warmtepomp) overgenomen.
Zenovo heeft het onderhoud ( Vaillant warmtepomp ) overgenomen van de failliete firma unique solar, waarbij de verkeerde installatie ( aansturing cv ketel en cv ketel met warmtepomp pijp verbinding aangepast zijn ) verholpen is. Tevens hebben ze een warmtepomp storing in het weekend verholpen.
Zenovo, betrouwbaar vakmanschap.
De installatie "loopt" als een zonnetjeð€ð
De mannen zijn vakkundig ,correct en betrouwbaar,de communicatie is open en transparant en het was ook gewoon gezellig,we hebben veel gelachen ook nog.
Vakkundig, behulpzaam en vriendelijk
Zonnepanelen functioneerden niet meer. Werden vakkundig hersteld. Slordigheden van de installatie (die door ander bedrijf was uitgevoerd) werden ook hersteld. Elke stap werd keurig uitgelegd. Maakten een betrouwbare indruk.
Dit zijn echt super vakmensen die een super goed team zijn, de afwerking en plaatsing van de goederen zijn vaak in overleg en zo niet nemen ze de juiste beslissing voor de plaatsing van de materialenâŠ.echt een aanrader voor iedereen die wil besparen op diverse en grote uitgaven qua gas en elektriciteit, ook de communicatie en overleg / uitleg is super âŠ.dit team denkt ook echt met de klanten mee âŠ.nogmaals super en bedankt voor deze ervaring en samenwerking ð¥³echt super âŠgr Paul
Vakmensen met liefde voor het vak en aandacht voor de klant
De mensen van Zenovo hebben liefde voor hun vak! ze luisteren en vragen dóór voordat ze een advies geven en er een offerte komt.
Voor de installatie is er een schouw afspraak, zodat er alle details kloppen en de installatie soepel verloopt.
Prima team, mooie combinatie van vakmanschap, aandacht voor de klant en echte liefde voor het vak!
Fijne gesprekken met Stijn
Fijne gesprekken met Stijn. Persoonlijke aandacht en inhoudelijke kennis.
Uitstekende ervaring!
Uitstekende ervaring. Punctueel op tijd bij elke afspraak. Vertrouwendwekkend advies. Geen commerciele praatjes maar gedegen technisch advies voor een faire prijs. Uitvoering binnen 1 dag en alles werkend achtergelaten. Zeer ervaren technici in de uitvoering die daardoor vlekkeloos is verlopen.

Zenovo ããã®åç
Ik heb nog geen zonnepanelen gekocht
Ik heb nog geen zonnepanelen gekocht, maar het contact met de mensen van Zenovo was erg prettig.
Mocht ik tot aankoop overgaan dan zijn zij zeker het overwegen waard.
Goed en efficient
Stijn en Melvin, hebben bij ons een warmtepomp en aircoâs geplaatst. Ik heb redelijk wat ervaring met verbouwen en renoveren van huizen. Ze behoren tot een minderheidsgroep. Zenovo start met een goede intake en luistert nauwkeurig door goede vervolg vragen te stellen. Het werk wordt keurig uitgevoerd zoals besproken en denken tijdens het werk met je mee. Zijn altijd aanspreekbaar en nog steeds is het werk in de afgesproken tijd klaar. Als het klaar is worden laatste aandachtspunten besproken en pas dan vertrekken ze. Alles wordt netjes achtergelaten inclusief eventuele vieze voetafdrukken worden schoongemaakt. Dit maak ik helaas niet vaak mee en ik ben niet van het schrijven van reviews maar voor dit maak ik graag een uitzondering! Stijn, ik heb je binnenkort nodig voor een ander project.

Zenovo ããã®åç
Dit veel belovende duo brengt letterlijk en figuurlijk de zon in huis.ᅩ
Zenovoteam: Melvin en Stijn hartelijk dank voor het plaatsen van de zonnepanelen.
Vanaf het eerste contact straalden het vakmanschap en de klantgerichtheid van hun af. Hun kennis en ervaring gaven mij direct vertrouwen in een goede afloop. Ze leverden niet alleen uitstekende service tijdens de klus maar ook ervoor en erna. Melvin & Stijn zijn een goed team, gaan zeer kundig en professioneel te werk. Ze werken veilig bijzonder netjes en laten alles keurig achter.
Daarnaast zijn het prettige mensen om over de vloer te hebben vriendelijk, respectvol en altijd bereid om vragen te beantwoorden. Ze zeggen wat ze gaan doen en ze doen wat ze zeggen. Daarbij zetten ze zich volledig in voor het beste resultaat. Ik ben ontzettend tevreden met het werk wat ze geleverd hebben. Kortom, ik kan dit topteam van harte aanbevelen

goed en professioneel
Zenovo heeft bij ons een Intergas hybride ketel geplaatst in combinatie met een Daikin warmtepomp en we zijn echt supertevreden. Alles verliep soepel en professioneel, de installatie ging netjes, alles werd goed uitgelegd en we merkten meteen dat ze wisten wat ze deden. Een fijne ervaring en zeker een aanrader.
Zo krijg je tevreden klanten!
De service van Zenovo zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterij systemen hebben wij als heel plezierig ervaren. Het intakegesprek met Stijn de Rooij verliep heel plezierig want alle mogelijkheden kwamen aan de orde en alle vragen werden beantwoord. Nadat wij groen licht hadden gegeven voor de uitvoering van de werkzaamheden volgens de offerte, kwam Melvin Calis als technische man een schouw uitvoeren op locatie en konden al onze wensen ingewilligd worden. Bij de uiteindelijke uitvoering van de aanleg van de zonnepanelen op twee dakvlakken en aanpassing van de meterkast werd door Stijn, Melvin en Dennis zeer precies en keurig werk geleverd. Hulde en dank aan de drie heren!
Van offerte tot plaatsing: komen afspraken na.
Door Zenovo zonnepanelen en thuisbatterij laten aanleggen. Vanaf de offerte tot met de installatie duidelijk uitleg en afspraken nagekomen. Ook na het plaatsen zijn ze goed bereikbaar en behulpzaam voor vragen. Een aanrader!
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf, denken goed mee en weten waar ze het over hebben. Komen afspraken netjes na. Ik zou dit bedrijf aanraden.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã