企業情報

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Visited the Nottingham branch on 20.10

Visited the Nottingham branch on 20.10, and we were very impressed. The staff were incredibly helpful and informative. Worth every penny, so much so that I’ll be rebooking a fun play session in the coming months. Thank you to Will and his colleague.

2025年10月20日
Zero Latency VR ロゴ

Zero Latency VR からの回答

Thank you Dharmesh for the awesome review. But we are the Danish venue, so it would be more fair if you gave Nottingham the 5 stars for their great experience :-)

Top Bedrijf

Het was een hele leuke ervaring die ik nu al twee keer heb beleefd.
Daarnaast was het ook heel netjes dat we de korting die wij waren misgelopen met ver voor de actie gereserveerd te hebben na vragen alsnog hebben gekregen.
Top geregeld!

2025年8月8日
5つ星のうち5の評価

Simpelthen det sjoveste og vildeste jeg…

Simpelthen det sjoveste og vildeste jeg har prøvet, det er så virkeligt at jeg næsten måtte opgive komme videre midt i spillet😂😂

Jeg lider af højdeskræk og på et tidspunkt skal man gå på en lille metalkasse højt oppe i luften. Var så virkelig var bange for falde ned😂

Det er ikke sidste gang vi kommer derud.

Hvis ikke I har prøvet det så hellere bestille tid i går end i dag.

Og service var i verdensklasse, Mikkel var så flink og venlig og forklarede det hele perfekt

Kunne jeg give 100000 stjerner fik de helt sikkert det

2025年5月18日

Perfekt oplevelse

Perfekt oplevelse

Var der med mine to drenge 12-13 år.
Og vi nød det.
Perfekt service og intro.

Spillet, var overvældende fedt og godt. Kan klar anbefales og vi kommer igen.

2025年4月17日
5つ星のうち5の評価

Perfekt sted for jeres næste team event

Tak for den fremragende service og kommunikation i forbindelse med planlægningen af vores teamdag. Vi havde et ønske om at skabe en dag, der kunne kombinere et par timers "business" snak med en efterfølgende teambuilding-aktivitet. Dette blev til fulde opfyldt takket være de gode forhold, der blev stillet til rådighed for vores møde. Serviceniveauet var i top, og rammerne var perfekte.

Efter vores møde fik vi fornøjelsen af VR-oplevelsen, som virkelig satte prikken over i'et på en allerede god dag.

Tak for at skabe rammerne for en fed dag, hvor både faglighed og fællesskab blev styrket. Vi ser frem til at kigge forbi igen i fremtiden.

2025年3月20日

Super fed oplevelse

Vi spillede Warhammer 40K i en halv time og det var en super fed oplevelse.
Vi spillede 4 personer og selvom der er plads til 8, så vil jeg ikke anbefale at man er mere end 6 på holdet på grund af pladsen.
Geværet kan godt virke lidt tungt til sidst, så man skal nok ikke spille mere end 1 time, hvis man vil have det optimale ud af oplevelsen.
Indtjekning, forklaring og service var super god.
Kan helt klart anbefale dette, hvis man gerne vil opleve hvad VR kan tilbyde.

2024年12月31日
5つ星のうち5の評価

For hulen da - super fedt

Vi spillede Warhammer 40K i 4-player og bagefter Outbreak i 3-player.

Begge spil var rigtig gode på hver sin måde - hvor Outbreak var meget teambaseret på den fede måde med stort bevægelsesområde og fede add-on våben.

Warhammer er super hvis man har siddet med de små spilfigurer og manglet action - her er man lige midt i kaoset og kæmper med Tyranoids fra alle sider.

Den ene på vores hold har aldrig rigtig spillet computerspil, men har 100% med i spillet alligevel.

En helt igennem fed oplevelse og godt guidet af spilmesteren - en rigtig rar mand med godt styr på sagerne.

2024年12月23日
5つ星のうち5の評価

Hold kæft hvor er det sjovt!

Vi var 4 som prøvede VR for første gang - den i city 2. Vi har gamet en smule før, både på pc og andre platforme, men VR er simpelthen uden sammenligning (på den gode måde)! Game master sætter os godt ind i spillet og hvordan man spiller, og undervejs følger han os således vi får den hjælp til udstyret vi har behov for (skrue op eller ned for lys f.eks) En kæmpe fornøjelse med både grin og skrig (vi spillede zombie spillet). Man føler man går rundt i en meget stort “verden” og op og ned at skrænter osv, virkelig en syret men fed oplevelse. Vi syntes alle 4 det var enormt sjovt, og det har givet os gode minder og det er helt sikkert ikke sidste gang vi prøver det! Klart et besøg værd. Til sidst vil jeg påpeger at prisen 100% er oplevelsen værd, selvom nogen måske tænker det “kun” er 30 min. Oplevelsen står enhver tur i bio eller andre oplevelser i samme prisniveau.

2024年12月20日

Super fed oplevelse!

Super fed oplevelse, har prøvet VR flere gange men det her tager VR-oplevelsen til helt nye højder - helt klart det fedeste jeg har prøvet længe.

2024年12月19日
5つ星のうち5の評価

Virkelig en sjov og fed oplevelse

Virkelig en sjov og fed oplevelse! Det var min første gang med VR, og jeg var meget positivt overrasket. Det føltes som om jeg både gik op og ned af bakke mm., når der var bakker mm. i spillet. Zombierne skræmte mig mange gange, der blev både skreget og grint, både til egen og medspillers fornøjelse :) det er helt sikkert ikke sidste gang jeg kommer der! En god oplevelse, med flinke medarbejdere/ejer. Helt klart et (gen)besøg værd. City2 Taastrup

2024年12月14日

Trustpilot エクスペリエンス